Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Toplu Link Bot (Tüm Botlar) bölümden 25 tane link ekliyorum özgünleştirip çekiyorum.

Telifli V.& Para Kazan Bölümde

0 Bekleyen gözükmekte

Manuel İşlem Yaptırmadım, gece 12 den sonra 50-60 video attım hepsi şuan kodlanmış şekilde duruyor

ör: 1548798
ör: 5879234

geç yazdım bende cuma'ya hazırlık yapıyodum cümleten hayırlı cumalar görüşürüz arkadaşlar

hocam şuanda ünlem geç bekleyenleri görmüyor fakat kontrol edince görüyor enteresan bir durum var :)

Hocam iade talebi istemiştim sebebinide gayet net açıklamıştımda hala bi cevap gelmemiş . Ne zaman gelir acaba ?

büyük sorun hocam başlıkları geri getirmiyor 74 video $ yaktım ama elimde kaldı videolar :D

Merhaba hocam,

dün geceden bu yana olanbirşey değil galiba toplu video ile atarken mi oluyor acaba?

Aynı şekilde hocam siz hangi bölümde gördünüz bu sıkıntıyı hemen halledelim. 5 dakika sonra cumaya çıkacağım. Dönünce bakabileceğim.

Merhaba hocam,

yüklediğim videolar bölümünden videoya tıklayıp linkine bakın. Farklı kanalınıza yüklemiştir. Yanlış kanalınıza token vermiş olabilirsiniz.

hocam bi yanlış yok yanlış kanala da yüklemedim hocam ? Token da yüklediğim kanalın ?

Hocam önerilerimi tekrar yazıyorum lütfen dikkate alın;

1- Random aralıklarla videoları yüklemek.
2- Sıraya konulan videoların hangi kanaldan ne kadar sırada video var görebileceğimiz biryer olmalı. Yüklediklerimizi görebiliyoruz ama kuyruktaki videolardan hangi kanaldan ne kadar video sırada görebilmeliyiz.

Merhaba hocam,

siteye bu konuda bir uyarı yazayım. Api key ile neler yaptıgınızı youtube izleyebiliyor. Eğer mümkünatınız varsa api key ile clientleri farklı hesabınızdan alın. Onlar 1 defa alınacak ve onlar bir kanala bağlı olmazsa çok iyi olurç

merhaba hocam arkadaşın sorusuna göre baktığımda burda anlamamız gereken api key i de clientleri aldığımız hesaptan değil de başka bir hesaptan alalım. yani iki tane boşta hesabımız olsun öyle mi?

Web_Scripti hocam bilgin olsun özel olarak yükleyince videoları genele almadan video yöneticisinde görünmüyor benim sorun ondan kaynaklıymış düzeltebilir misin ?

Hocam ayrıca video yöneticisinden hiç bir şey yapmıyor ayarlanıyor da kalıyor ????

Son düzenleme:
Sanırım benden başka toplu videodan video yükleyen olmadı videolar rakam olarak kaldı ve başlıklar geri gelmedi [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba Arkadaşlar,

Cumadan şimdi geldim yemek yiyip ünlem geç kuyruk olayını yeni sisteme tanımlamayı unutmuşum. 1 saate halletcem.

Yüklediğim videolar bölümünden videoyu görebilirsiniz. Başka kanala token oluşturuyor olabilirsiniz. O kanalda olduğunuzdan emin olunuz.

Bot stabil çalışıyor mu arkadaşlar biri bilgilendirebilir mi

Merhaba Arkadaşlar,

Cumadan şimdi geldim yemek yiyip ünlem geç kuyruk olayını yeni sisteme tanımlamayı unutmuşum. 1 saate halletcem.

Yüklediğim videolar bölümünden videoyu görebilirsiniz. Başka kanala token oluşturuyor olabilirsiniz. O kanalda olduğunuzdan emin olunuz.

hocam yüklediğim videolar ne olacak başlıklar geri dönermi acaba? yüksek oranda $ yaktım çünkü bir daha böyle yakamayabilirim :cool:

Merhaba Arkadaşlar,

hocam Allah kabul etsin.

Hocam özel yüklenen videolar video yöneticisinde görünmüyor ve videoyu genele aldıktan sonra görünüyor bi el atar mısın şu soruna ?

Yani token doğru hocam.

beyler emin olmak için soruyorum , videoyap süresi bitse de toplu video hakkı varsa o bitene kadar yükleyebiliyor muyuz ? yoksa süre bitti mi o da mı bitiyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri