Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Invalid token format' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:177 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(196): Google_Auth_OAuth2->setAccessToken('{? "error" : "...') #1 /home/videom/public_html/tokengir.php(35): Google_Client->setAccessToken('{? "error" : "...') #2 /home/videom/public_html/ayar.php(16): include('/home/videom/pu...') #3 /home/videom/public_html/kanalistatistik.php(153): kanalbul('.........@gma...', 'nfsrew65+', '2') #4 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 177

kanal istatistiklerinde bu hata var hocam ve video yönetici de aynı durum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam önceki sistemde de vardı bunda da var şu anda. xx dk arayla yükle dediğimiz videoları xx aralıklarla yüklemiyor sonra bekleyen videolar bölümüne girdiğimizde o ana kadar atması gereken 1 dk içinde atıyor. yani belirli süre arayla atmasını sağlayamıyoruz bi türlü.

sadece bende mi oluyor arkadaşlar sizde de bu durum var mı bi deneyin bakalım.

Merhaba Arkadaşlar,

Cumadan şimdi geldim yemek yiyip ünlem geç kuyruk olayını yeni sisteme tanımlamayı unutmuşum. 1 saate halletcem.

Yüklediğim videolar bölümünden videoyu görebilirsiniz. Başka kanala token oluşturuyor olabilirsiniz. O kanalda olduğunuzdan emin olunuz.

Hocam her şey anlaşıldı ancak kafama takılan bir kısım var.

Örneğin kanalımızın bilgilerini, "4 numaralı kanal" kısmına girdik. Güncelle dedik, sonra token oluştura bastık, token'ı oluşturduk. Bu kanalı daha sonra silip, örneğin "6 numaralı kanal" kısmına girdiğimizde token yok hatası veriyor. Aslında token alındı ancak sanırım bilgileri 4 numaralı kısıma kayıt oluyor.

Şimdi, çok fazla kanal stoğu olanlar için bu bir dezavantaj. Kanalları videoyap'a eklemeden önce tekrar farklı ip'lerden girip token oluşturmak gerekiyor.

Bu sistemde değişiklik yapılabilir mi? Yani o mailden token olşturulduysa; kaçıncı kanal bilgisine yüklenirse yüklensin görsün onu.

Bir diğer kısım ise, örneğin bir kanalı "2. kanal bilgilerinize" ekledik. Token oluşturduk. Bu kanalla işimiz bitti. Ancak logları silmek istemiyoruz. Farklı bir kanal ekledik 2. kanal bilgilerine ve yine token oluşturduk. Karışıklık olmaz değil mi log silinmediği için?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], Hocam kanala 50 kere telifte yetki verdim o kanala login oluyorum bi tarafatan fakat hala teliften geçmiyor yetki ver hatayı alıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], Hocam kanala 50 kere telifte yetki verdim o kanala login oluyorum bi tarafatan fakat hala teliften geçmiyor yetki ver hatayı alıyorum.

Mailden cikis yap tekrar gir yetkiyi ver

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünlem geç yaptı dediği halde videoları eski haline döndürmüyor

evet aynen videoların isimleri gelmiyor.
birde toplu yüklemede 350 video aldım sıraya yüklüyordu 330 a gelince videolar gitti sanki hepsi 10 saniyede yüklenmiş gibi ama kanala bakıyorum yüklenmemiş heralde çalışmalar sürüyor.

token aldıgım kanal bu uyarıyı veriyor...Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Invalid token format' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:177 Stack trace: #0 .....

edit : kanala tekrar token aldım düzeldi şu anda..

Son düzenleme:
Herhangibir sorun yok ufak tefek hatalar dışında nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum bunlar çok basit işlemler gerçekten genel olarak sorun yok ama hata alınca değiştirin geçin yahu :) adamın kafası ağrıdı ağrıyacağı kadar :)

bütün kanallarım için token oluşturdum sorunum yok o konuda fakat token oluşturduktan sonra hiç kontrol yapmamış bot. manuel kontrol ettiriyorum sorunsuz kontrol ediyor fakat otomatik kontrolleri yapmamış.

qqAX9q.png

Api key e bağliyacağım gmail eski elimde iki tane var birini kendim özel kullanıyorum onu kullanmak istiemiyorum bir tanede domainlerim için özel olarak aldığım eski gmail var şimdi bağlasam herhenagi bir gmail kapanma olurmu api den dolayı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.. ;) @Web_Scripti

Herhangibir sorun yok ufak tefek hatalar dışında nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum bunlar çok basit işlemler gerçekten genel olarak sorun yok ama hata alınca değiştirin geçin yahu :) adamın kafası ağrıdı ağrıyacağı kadar :)

evet tokende hata yok çok basit
fakat toplu yüklemede sorun var gibi sıraya aldığım 350 video kayıp sanki toplu silmişim gibi birde ünlem geç yapmıyor videolarımın başlıkları etiketleri sayı olarak kaldı

Api key e bağliyacağım gmail eski elimde iki tane var birini kendim özel kullanıyorum onu kullanmak istiemiyorum bir tanede domainlerim için özel olarak aldığım eski gmail var şimdi bağlasam herhenagi bir gmail kapanma olurmu api den dolayı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.. ;) @Web_Scripti

2 tane alt kanal olan bir gmail kullandım api keyde ana kanalın gmaili yani fakat kanal yok sadece gmail ordan api aldım şimdilik sıkıntı yok ilerde ne olur bilinmez

bütün kanallarım için token oluşturdum sorunum yok o konuda fakat token oluşturduktan sonra hiç kontrol yapmamış bot. manuel kontrol ettiriyorum sorunsuz kontrol ediyor fakat otomatik kontrolleri yapmamış.

qqAX9q.png

aynı sorunu bende az önce fark ettim. gece 2 den beri kontrol etmemiş.
manuel olarak ettirdim.

2 tane alt kanal olan bir gmail kullandım api keyde ana kanalın gmaili yani fakat kanal yok sadece gmail ordan api aldım şimdilik sıkıntı yok ilerde ne olur bilinmez
Yani diyorumki yarın öbürgün Allah korusun kanallar spam dan kapandı kanallar kapandı diye Api key aldığım eski gmailide kapatmasınlar,o kapanırsa fena ..te gelirim o yüzden soruyorum ? @@Web_Scripti

aynı sorunu bende az önce fark ettim. gece 2 den beri kontrol etmemiş.
manuel olarak ettirdim.
3 ve 6 saat sonra tekrar kontrollerim var yine yapmazsa kontrolü sistemsel bir hata vardır. ya da token sistemine geçiş olduğundan dolayı 1 defaya mahsus manuel kontrol yapmamız gerekmiş olabilir. sonucunu yazarım.

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] demek oluyoki, manuel kontrolde sıkıntı yok, otomatik kontrolda sıkıntı var, hocamızda farkındadır,onceki yorumlarımda dile getirmiştim ilgileneceğini söylemişti.

Toplu link yükleme (25) bölümden videoları çekerken, bazı videoları yüklemedi ,hata verdi...hatayı kaydetmedim.birazdan bi daha deniyecem olursa hata resim olarak eklerim.

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] demek oluyoki, manuel kontrolde sıkıntı yok, otomatik kontrolda sıkıntı var, hocamızda farkındadır,onceki yorumlarımda dile getirmiştim ilgileneceğini söylemişti.

Toplu link yükleme (25) bölümden videoları çekerken, bazı videoları yüklemedi ,hata verdi...hatayı kaydetmedim.birazdan bi daha deniyecem olursa hata resim olarak eklerim.

zahmet etme sen ben hatayı veriyim:cool:

An client error occurred: Error calling PUT Service Unavailable

Merhaba Arkadaşlar,

Ünlem geç özelliğini aktif ettim. Anasayfadan yüklenmişlerde sıkıntı yaşanmadı fakat toplu videodan ünlem geç ile yüklediğiniz videoların başlıkları, etiketleri ve açıklamaları o şekilde kaldı. Aslında test etmiştim ama gözümden kaçmış. Düzeltmeyi yaptım bundan sonra o konuda sıkıntı olmayacaktır.

Otomatik telifli video kontrolünü gece 23 gibi açacağım. Şuanda manuel kontrol çalışıyor.

Arkadaşlar tabiki gece yarısı geçtiğimiz bu yeni versiyonun bazı bölümlerinde hatalar olabilir. Şuanda bildiğim bir hata yok. Fakat hatayı sizler söyledikçe aynı gün içerisinde düzelteceğim. Gece 12 gibi hiç sıkıntı kalmayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri