Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

wev_scripti hocamızın dediğne göre client ana mail adresi ile alın , ama ana maille api keyi almayın diyo,

benimde kafamda soru işareti oldu, bu dedi ama api keyi alt kanaldanmı yoksa farklı bi yerdenmi izah etmedi bende beklemey kaldım.

web_scripti hocamızın en son bu gece yarısı video hazırlayacağını dile getirdi. bekleyelim görelim, yoksa sorular sorular at bunları kenara :D yanımdakı fıstık yeter bana :D ne oluya bana ismail yk bagladım işi :D
:D

Token alırken bağlanı koptu Hata 500 diyor birde.. :confused:

:D

Token alırken bağlanı koptu Hata 500 diyor birde.. :confused:

resimli anlatımı inceleyin. Web_Scripti hocamızın söylediği apı keyi farklı hesaptan alın demiş detaynı bilmiyorum beklemekteyim o yüzden eğitim videosunu hazırlayacaktı.

O2r1qA.png

qqAolB.png

p45ZoJ.png

nPb825.png

59N5ml.png

YPdXrj.png

nPb8LR.png

MY1nL2.png

GnZ8oV.png

LPvVAb.png

qqAoMV.png

NVLvEk.png

mlXYE2.png

hocam bunu 4 yada 5. yazışım hala dikkate almadınız bu isteğimi. kanalı kontrol ettirmeden neleri kontrol etmesini sağlayamıyorum.lütfen hepsini yap , telif sil ünlem sil gibi seçenekleri yukarıya alın otomatiğe almadan seçebilmeliyim. inanın 5 oldu bunu yazalı hala yapılmadı 1 aydır istediğim bi şey

hocam bunu 4 yada 5. yazışım hala dikkate almadınız bu isteğimi. kanalı kontrol ettirmeden neleri kontrol etmesini sağlayamıyorum.lütfen hepsini yap , telif sil ünlem sil gibi seçenekleri yukarıya alın otomatiğe almadan seçebilmeliyim. inanın 5 oldu bunu yazalı hala yapılmadı 1 aydır istediğim bi şey

yeni kanallarda hocam boşken kontrol ettirin otomatiğe alın sonra videoları yükleyin?

hocam bunca sorunun çözümünü ne zaman bulacaksınız acaba?
Kanallara token almama rağmen video yöneticisi , kanal istatistikleri çalısmıyor. Kanalları görmüyor

Mail adresinizin birden çok kanalı olabilir.

Bu kanal mevcut değil.

v2 de 1 kez bile bu hataları almadım..

Fatal error: Uncaught exception 'Google_Auth_Exception' with message 'Invalid token format' in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php:177 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/Google/Client.php(196): Google_Auth_OAuth2->setAccessToken('{? "error" : "...') #1 /home/videom/public_html/tokengir.php(35): Google_Client->setAccessToken('{? "error" : "...') #2 /home/videom/public_html/den.php(92): include('/home/videom/pu...') #3 /home/videom/public_html/videoyukle.php(329): youtubum('http://www.vide...', 'Kawasaki Gets U...', 'Kawasaki,Gets,U...', 'Kawasaki Gets U...', '3267640.flv', '24', '2', '2', '', 'yuksek', '', '', '0', '0', '', '') #4 {main} thrown in /home/videom/public_html/Google/Auth/OAuth2.php on line 177

hangi bottan video yüklemeye kalksam ya örnek link hatası yada bu hatayı veriyor napıcaz hocam video atamıyoruz ??

bende sistem 10 numara calişiyor. alt kanalları ayrı şifreleyip loginleri bireysel yaparsanız sıkıntı çıkmıyor.

ne zaman açtınız kaç video attınız alt kanalmıydı ana kanalmıydı?

ben alt kanal çalışmıyorumki hiç bir zaman , ana kanal kanalı dün açdım bugün bagladım 15 dakka ara ile 78 video emri verdim gittim geldim kanal gitmiş , şimdi şöyle bişe var kanala atılan videoda sıkıntı yok 2 yıla yakındır içindeyim genelde tek kategori çalışırım dünya geneli vermeyen cinslerden ama kanal daha 33 videosunda nasıl kapanır ona anlam veremedim müthiş bir yakalama kapesiteleri var artık.

ben alt kanal çalışmıyorumki hiç bir zaman , ana kanal kanalı dün açdım bugün bagladım 15 dakka ara ile 78 video emri verdim gittim geldim kanal gitmiş , şimdi şöyle bişe var kanala atılan videoda sıkıntı yok 2 yıla yakındır içindeyim genelde tek kategori çalışırım dünya geneli vermeyen cinslerden ama kanal daha 33 videosunda nasıl kapanır ona anlam veremedim müthiş bir yakalama kapesiteleri var artık.

dün açtınızda videoları bugünmü attınız hocam atarken gitmiş anladığım kadarıyla?

Güncelleme daha yeni geldi illa ufak tefek sorunlar olur yarın öbürgün biter hepsi

Bu video gizli veya telif haklarına sahip olduğu için yüklenemedi. Günlük hakkınız geri yüklendi. Youtube sildirme sebebi : youtube.com/watch?v=....&feature=player_embedded target=_blank>Watch this video on YouTube. Playback on other websites has been disabled by the video owner.

Tam 20 video için bu hatayı aldım ve almaya devam ediyorum.Günlerdir doğru düzgün yükleme yapamıyorum ve cevap alamıyorum.Cevabınızı bekliyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri