Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam bunca sorunun çözümünü ne zaman bulacaksınız acaba?
Kanallara token almama rağmen video yöneticisi , kanal istatistikleri çalısmıyor. Kanalları görmüyor

Mail adresinizin birden çok kanalı olabilir.

Birden çok kanalı var dediği için öncelikle telife ekleyeceğin yada yetki vereceğin kanal ile youtube da oturumu aç (youtube ayarları/gelişmeş) alt kanal mail adresin gözükür.. O mail adresinle giriş yap ondan sonra o sayfa açıkken yetki vermek istediğin kanala izin ver ve telif para kısmına ekle.. işlem yap dediğim bu hocam..

Bu kanal mevcut değil.

v2 de 1 kez bile bu hataları almadım..

hangi islemi yapayım hocam?

yukardaki soruna istinaden yazılmış cevaba bak.

kaçırdıysam kusura bakmayın.

otomatik kanal çekmeler ne zaman açılır?

deneme süresi atmıştınız hocam videolar bu şekilde kaldı bazıları yükleniyorda bekliyor isimler böyle %90 para kazanma kapalı ve para kazanma telif aktif durumda bakabilirsiniz bot panelden ayrıca atıyorum a kategorisi için attığım videoların yarısı b kategorisi gelmiş anlamadım full hatalı

Benim token da ayarlarda hiçbi sorun yok herşeyi tam olarak ayarladım hiç hata almıyorum fakat toplu video yükleme bölümünden seçtiğim videolar yüklenmiyor. 6 saattir 100 tane video yükleyemedim, turbo moduda pek işe yaramıyor yavaş atıyor...

Benim token da ayarlarda hiçbi sorun yok herşeyi tam olarak ayarladım hiç hata almıyorum fakat toplu video yükleme bölümünden seçtiğim videolar yüklenmiyor. 6 saattir 100 tane video yükleyemedim, turbo moduda pek işe yaramıyor yavaş atıyor...

3-4 adet mesaj gönderdim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ne aynı sorundan bende muzdaribim.Benim videoları atmıyor bile turbo modunda.

şuan karsilastigim problemler, yaklasik 10 saat once verdigim 6 tane 2-3dakikalik videolarım dan sadece 2 ranesi yuklendi ve bi videoyu birden cok kez atiyor. 4 raje mukerrer yukleme hatasi aldim.

Arkadaslar biraz sabırlı olun.
İnanın günlük hakkım 13 k oldu nerdeyse ama yinede yükleme yapmıyorum, sabırla sistemin stabil ve saglam olmasını bekliyorum.
Cünkü cok canım yandı bu kıyımlarda.
Bot sahibi arkadasda sadece türkiye sunucularını acık bırakıyor.
Bundan dolayı suan server az oldugundan dolayı videolar yavas yükleniyor olabilir.
İns. hersey daha güzel olacak.

yavaş yüklüyor diyen arkadaşların yaptıklarını söylüyorum şimdi çünkü aynı hataya bende düştüm şuanda otomatik 6dk ara ile yükleye ayarlı toplu video yükleme kısmı bende unutmuştum sabah 1 sayfayı atmamıştı sonra silip tekrar hızlı yükleyle atmıştım

Arkadaslar biraz sabırlı olun.
İnanın günlük hakkım 13 k oldu nerdeyse ama yinede yükleme yapmıyorum, sabırla sistemin stabil ve saglam olmasını bekliyorum.
Cünkü cok canım yandı bu kıyımlarda.
Bot sahibi arkadasda sadece türkiye sunucularını acık bırakıyor.
Bundan dolayı suan server az oldugundan dolayı videolar yavas yükleniyor olabilir.
İns. hersey daha güzel olacak.

Yüklense yine bir şey demeyeceğim hocam.Yüklenmiyor sürekli hata veriyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam eğitim video'nu beklemekteyim kanallar olduğu gibi bıraktım, Client Id aldığımız ana hesap'dan api key almayın demiştin,(kafamda soru işareti) lütfen bu konuda detaylı bilgilendirebilirmisin...

videoyap kullanım hakkında yeni eğitim videon tam anlamı ile ne zaman hazır olur.bu konularda bilgilendirebilirsen sevinirim kolay gelsin

Merhaba Arkadaşlar,

cevap vermiyor olsamda her uyarınıza göre türkçeleştiriyorum sistemi. Token alma problemi yaşayanlar tekrar denesinler.Yapılan alma işlemlerindeki uyarıları ingilizceyi türkçeye çevirdim.

Yüklense yine bir şey demeyeceğim hocam.Yüklenmiyor sürekli hata veriyor.

Yüklemek istediğiniz video için %100 engelleme sonucuyla yazmış. Karşı taraf videosunu gizli yapmış veya %100 telif haklarına sahip bir kanalsa çekmez. Onu çok az uyarı olarak acil uyarıları atar. Telif gelmemesi içindir. 1 yıldır var o özellik.

Video yöneticisi ya da istatistiklerde hiçbir sorun yok.. Ayarları yapınca 5 dakika içinde tüm kanalların videolarını ve istatistiğini görebiliyoruz. Sorun yaşayan arkadaşlar Birşeyleri yanlış yapmışlar sanırım. Api key ve Client ID yeni açtığım iki ayrı gmail hesabında... Video yüklemediğim için şu an onla alakalı problem var mı bilmiyorum ama OTOMATİK Video Çekme kısmını kontrol edin ayarlar sınırsız video cekmede.. Ayrıca Hedef kanallar yanlış hepsini sildim simdilik sıkıntı cıkmasın diye.. Sizlerde kontrol edin.. Sonra canınız yanmasın.

Merhaba Arkadaşlar,

cevap vermiyor olsamda her uyarınıza göre türkçeleştiriyorum sistemi. Token alma problemi yaşayanlar tekrar denesinler.Yapılan alma işlemlerindeki uyarıları ingilizceyi türkçeye çevirdim.

Yüklemek istediğiniz video için %100 engelleme sonucuyla yazmış. Karşı taraf videosunu gizli yapmış veya %100 telif haklarına sahip bir kanalsa çekmez. Onu çok az uyarı olarak acil uyarıları atar. Telif gelmemesi içindir. 1 yıldır var o özellik.
Video yükleme hızları ne zaman arttırılacak ?

Merhaba Arkadaşlar,

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoları toplu olarak seçtim turbo ile yüklettim şu anda sabit kanallarım sayfasında eklediğim etiketler haricinde hiçbir etiket yok tam özgünleştir demiştim tüm videolar böyle büyük bi sorun...

@Web_Scripti Hocam şu an kanal yedeklerimizden video yükleyebilirmiyiz ? malum bazı sunucuları de-aktif ettiniz, video yedekleri orada ise yüklememesi lazım ?

ünlem geç 2 geldiğinden beri botun durumu içler acısı bütün kanallar kapandı hadi ona artık yapacak birsey yok bot suan yükleme yapmıyor bile 10 videoyu 1 saatte anca yüklüyor birde turbo moddayım haa

hocam nereeyse 3 saat oldu 250 videodan 60 tan 80 tane atmış ve turbo modda bekliyorum bot artık iyice bozuldu ya :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri