Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

7. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :
An client error occurred: Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...-5-qIpQ3GESaB90v-yt2cDqEvRywDz9Lo_AUVI8DfIJQ: (503) Service Unavailable

Hocam nadiren, bazen sürekli bu sıkıntı çıkıyor.Videoyu atıyor yt ye işleniyorda kalıyor,hiç değişmiyor.

bende onu diyorum hocam sabahtan beri webscriptine.

Bende hata mesajı yazanalara öncelik veriyorum. Destekden yollarsanız bakarım. Anladığım kadarıyla her zaman demiyor? aynı videodayken hata verince tekrar yükle yapınca ne oluyor peki? neden 503 sonucu veriyor ayarlayacağım.

Destekden hata mesajıyla birlikte ve linkide azın kanalıda tam özgünleştirme mi yoksa yarım özgünleştirmeyle yapılyor bilmem gerek enim hatayıda görmem gerekiyor düzenliyebilmem için

Bende hata mesajı yazanalara öncelik veriyorum. Destekden yollarsanız bakarım. Anladığım kadarıyla her zaman demiyor? aynı videodayken hata verince tekrar yükle yapınca ne oluyor peki? neden 503 sonucu veriyor ayarlayacağım.

Destekden hata mesajıyla birlikte ve linkide azın kanalıda tam özgünleştirme mi yoksa yarım özgünleştirmeyle yapılyor bilmem gerek enim hatayıda görmem gerekiyor düzenliyebilmem için

Bir kanalıma telif gelmişti.Manuel kontrol yaptırdım.Bot telifi görmedi diye yazmıştım destekten ona bakar mısın hocam?Sonra aldığım hatayı yollayacam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ana sayfadan logo basmayı kaldırdınız mı?
o güzel özellikti hocam. geri getirecekmisiniz?

Bir kanalıma telif gelmişti.Manuel kontrol yaptırdım.Bot telifi görmedi diye yazmıştım destekten ona bakar mısın hocam?Sonra aldığım hatayı yollayacam.

Merhaba hocam,

çok mesaj var herkese bugece cevap vermeye çalışıyorum. Çünkü stabil bir hata kaldığını düşünmüyorum sistemde. Açıkcası hata mesajı yazılmış bekleyen destekde mesajda yok. Tabiki sizinki bir hata mesajı olan durum değil.

Büyük ihtimalle farklı kanalınıza bağlıdır. Yani siz oraya ana kanal mail ve şifresini girmişsinizdir. Ama kanalınız alt kanaldır. Mail adresiniz nedir destekde inceleyebilmem için buarada hangi kanal oldugunuda destekden yazarsanız sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ana sayfadan logo basmayı kaldırdınız mı?
o güzel özellikti hocam. geri getirecekmisiniz?

Kaldırmadık hocam,

ilk 8 kanalı tarar. Eğer onların 1 tanesinde logo ayarınız yoksa diğer kanallarda da yoktur diye bakmaz. Kanallarım sayfasından bir kanala logo ekleyin sonra çıkar. Logo olmadan logo ekleme olayını engelleme adınadır. Tüm özellikler stabil devam ediyor.

Destekten acil mesaj olarak yolladım.Hocam yeni üye değilim karıştırmam :)

oto kanal kontrolü açılmadı mı hala? en son benim manuel kontrol ettirdiğim zamanda duruyor.

Destekten acil mesaj olarak yolladım.Hocam yeni üye değilim karıştırmam :)

Şuanda hocam hata mesajı olupda bekleyen bir mesaj bulunmuyor. Sadece sorular var. Oradaki hata mesajıyla birlikte yazarsanız panelimde daha belirgin görebilirim. Baya mesaj birikmiş durumda onlarada cevap veriyorum.

oto kanal kontrolü açılmadı mı hala? en son benim manuel kontrol ettirdiğim zamanda duruyor.

Merhabalar,

bugece yatmadan önce o bölümüde yeni sisteme entegre edeceğim. Manuelde bugünde dahil olmak üzere düzenlemeler yaptım. Şuanda onu otomatiğe yenilikleriyle aktarıyorum. Geçikme için kusura bakmayın.

Otomatik Kanal Kontrol çalışıyor mu ? (telif ve para kazan)

Malesef hocam 1-2 saat içerisinde yeni sisteme entegre edip tekrardan aktifleştireceğim.

9 defa
11 defa

yüklenmeyi denenen videolar var
2 saattir yükleyemedi

Üzülerek söylüyorum kanal gene kapanmış. Şimdi bu kanalı sileceğim için kanallar bölümünde bu kanal üzerinden aldığım client server, client id, api keyi sileyim mi? Sonuçta bu kanalı kullanmıcam. Tek bu kanal vardı deneme amaçlı api, client, id bu mail üzerinden almıştım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video cekerken yanında Bu video Telif/Dünya hakkı içeriyor. yazısı cıkıyor.Fakat ben video 3.sahıs verse yüklerim ama dünya engeliyse haliyle yüklemem :)
Bu acıklama yerinde tam olarak o videoya ne geldigini görebilme sansımız var mı ?
Örnegin: dünya engeli veren video sadece dünya engeli yazması gibi.

9 defa
11 defa

yüklenmeyi denenen videolar var
2 saattir yükleyemedi

Evet bende onları istiyorum hocam işte. Hangi sebeplerle denenmiş. O eskiden bu yana olan birşey ama gördükçe onuda sisteme tanımlatıyorum ve indirmeleri başarıyla tamamlıyorlar.

Üzülerek söylüyorum kanal gene kapanmış. Şimdi bu kanalı sileceğim için kanallar bölümünde bu kanal üzerinden aldığım client server, client id, api keyi sileyim mi? Sonuçta bu kanalı kullanmıcam. Tek bu kanal vardı deneme amaçlı api, client, id bu mail üzerinden almıştım.

Merhaba hocam,

Client aldığınız kanal mı banlandı? Client aldığınız hesapda kanal olursa youtube yapılanları görebilir. Api key aldıgınız hesapda kanal olursa youtube yine yapılanları görebilir. Bu nedenle client ve api keyi 2 farklı hesapdan acın ve onların youtube kanalı dahil açılmamış olursa en iyisi olur. Hiç banlanmazlar.

Yeniden cient açıp ve api key açmalısınız. Tekrardan token vermelisiniz. Ama client li hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam video cekerken yanında Bu video Telif/Dünya hakkı içeriyor. yazısı cıkıyor.Fakat ben video 3.sahıs verse yüklerim ama dünya engeliyse haliyle yüklemem :)
Bu acıklama yerinde tam olarak o videoya ne geldigini görebilme sansımız var mı ?
Örnegin: dünya engeli veren video sadece dünya engeli yazması gibi.

Malesef hocam biliyorsunuz, telifli videolar bölümünde biz videonun neyden dolayı uyarı verdiğini şuan ayırmıyoruz. ilerisi için inşallah ama şuan için hangisi olduğunu bilmiyoruz.

hocam token olusşturuken hata veriyo google neden olabilir. apikey aldıgım hesap hiç kanal açılmamıştır. ancak ikisindede hata veriyo yetki veremiyorum.

Malesef hocam biliyorsunuz, telifli videolar bölümünde biz videonun neyden dolayı uyarı verdiğini şuan ayırmıyoruz. ilerisi için inşallah ama şuan için hangisi olduğunu bilmiyoruz.

hocam token olusşturuken hata veriyo google neden olabilir. apikey aldıgım hesap hiç kanal açılmamıştır. ancak ikisindede hata veriyo yetki veremiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam 17 kere denenme ve 20 kere denenmeye çıktı o 2 video, hala indirilemiyor. her zaman sorunsuz attığım videoları bugün atamıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Otomatik kanal kontrolünü aktif hale getirdim. Otomatik kanal çekmeleride aktif hale getirdim. Böylelikle yeni sistemde çalışmayan oto dahil olmak üzere hiç bir bölüm bulunmuyor. Arkadaşlar ben yatıyorum. Hayırlı Kazançlar

hocam token olusşturuken hata veriyo google neden olabilir. apikey aldıgım hesap hiç kanal açılmamıştır. ancak ikisindede hata veriyo yetki veremiyorum

Merhabalar,

acaba tam olarak ne yazıyor? her hatayı türkçeleştirdim sanıyordum. Demekki kalan varmış. Eksik eklediğiniz birşey vardır.

Kullanma Klavuzu ve Tanıtım Videosu - Videoyap.com
Client Id ve Secret - Videoyap.com

Merhaba hocam,

indirme yapısında bir değişiklik yapmadım. Ama youtube o videoları tutupda telifli videolar sunucusuna yerleştirdiyse o videoyu indirmek çok zordur. Yani binlerce videolar arasından 3-5 tane öyle çıkar. Ama kanal çekerseniz aynı kişiye aitse daha da çok cıkabilir. O 20 defa denenleri destekden yazarsan sevinirim hocam.

Evet bende onları istiyorum hocam işte. Hangi sebeplerle denenmiş. O eskiden bu yana olan birşey ama gördükçe onuda sisteme tanımlatıyorum ve indirmeleri başarıyla tamamlıyorlar.

Merhaba hocam,

Client aldığınız kanal mı banlandı? Client aldığınız hesapda kanal olursa youtube yapılanları görebilir. Api key aldıgınız hesapda kanal olursa youtube yine yapılanları görebilir. Bu nedenle client ve api keyi 2 farklı hesapdan acın ve onların youtube kanalı dahil açılmamış olursa en iyisi olur. Hiç banlanmazlar.

Yeniden cient açıp ve api key açmalısınız. Tekrardan token vermelisiniz. Ama client li hesabı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Merhabalar [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam :)

Sistem harika stabil çalışmaka şu anda. Tam istediğim gibi olmuş.
Ellerinize sağlık.
Şimdi benim bazı hususlarda aklım karıştı?

1)Ben clientide, api keyide tek gmail üzerinden aldım. Ve bu hesabımı 1. kanalım olarak ekledim sisteminize. Tabii bu gmail üzerinden hiçbir yükleme yapmayacağım.
2)Aldığım client ve api keyli gmail 2012 yılında açılmış bir gmail. Siz ne kadar eski olursanız o kadar iyi olur demiştiniz.
3)Ne yazıkki bu 2012 yılında aldığım gmail üzerinden kanal açılmış yeni gördüm. Bu böyle dursa sakıncası olurmu? Veya bu kanalı nasıl silebilirim. Silersem sıkıntıdan kurtulurmuyum?
4)Hocam birde otomatik kontrol panaline artık gönül rahatlıyı ile kontrol etttirmeye güvenebilirmiyiz? Hala sistem otamatik kontrolde Api Keysizmi kontrol ettiriyor?

Teşekkürler

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri