Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar bu tokenlerle başım belada bu nasıl iş anlamadım gitti
kanallarım bölümüne kanalları ekliyorum token yetkisi veriyorum gayet güzel gidiyor iki saat sonra token alınmamış diye uyarı veriyor valla bıktırdı bana yardımcı olacak arkadaşlar dan cevap bekliyorum en son çare botta kanallarım sayfasından herşeyimi silip ilk haline getirilmesi için mesaj attım bakalım

ne yaparsam yapayım aşagıdaki uyarı geliyor oradaki seçenekleri yapıyorum fakat yine aynı sayfa geliyor.
İşlemde bir hata oluştu. Daha önceden bu kanalınıza token vermişsiniz. Lütfen farklı sekme açıp youtube.com'a giriş yapınız. Yetki vermek istediğiniz hesabın doğru kanal olduğuna emin olunuz. Eğer doğru hesabınızsa, Buraya tıklayarak uygulamayı sağdaki bölümden revoke access(yetkiyi sil) yapınız. Sonra buraya tıklayarak tekrar işlemi yapınız. İşlemi tekrar etmekden hiç bir sıkıntı oluşmaz.

5 aydır kullanıyo olsamda objektif eleştirilerimi yapmak istiyorum;
1)Videolar işleniyorda kalıyor ne 2 saat ne 3 saat 1 gün bekleyen videolar var
2)Kanala attıgın vıdeo ıle vıdeoyap'ın alakası yok misal 50 tane video attı gosterıyo bot kanalda var 10 video aradaki 40 video nerde belli değil
3)kanal kontrollerini zamanında yapmıyo
4)Videoları yavaş yüklüyo

[MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION]

o işleniyor sorunu bendede var hatta sadece videoyapta degil başka botlardada var o sorun

İşleniyorda Kalıyorun Sorn nedeni V3 sisteminden dolayıdır Biraz uğraştırır gibime geliyor onu aşmak diğer bottaki o sorun kalmadı hocam ytkazanda vardı çözdü arkadaş

risk ölçer

kanalım telifden kapandı . youtube un mesajı ''YouTube Topluluğuna Saygı Duyun
Sizden istediğimiz, hakimlere, yaşlılara ve beyin cerrahlarına gösterilen türde bir saygı değil. Kastettiğimiz, siteyi suistimal etmemenizdir. YouTube'daki yeni (ve harika) topluluk özelliklerinin işleyişi, önemli ölçüde güvene dayanır. Sorumluk bilinci ile hareket edeceğinize güven duyuyoruz ve milyonlarca kişi de bu güvenimize saygı duyuyor. Lütfen siz de onlardan biri olun.

Uygunsuz Olarak İşaretlenen Videoları İnceliyoruz
Bu konu sizden çok bizimle ilgili. Bir video uygunsuz olarak işaretlendiğinde, Kullanım Şartlarımızı ihlal edip etmediğini belirlemek için videoyu inceleriz. İşaretlenen videolar sistem tarafından otomatik olarak kaldırılmaz. Videonuzu inceledikten sonra kaldırırsak, bunu bilinçli olarak kaldırdığımızı düşünmeniz ve uyarı bildirimimizi ciddiye almanız gerekir. Derin bir nefes alın, Kullanım Şartlarımızı okuyun ve olaya bizim açımızdan bakmaya çalışın. YouTube'da aynı ihlallerde bulunan başka videolar görürseniz, inceleyebilmemiz için lütfen bunları da işaretleyin!

Çizgiyi Aşmayın ( birde uyarıyor )

kanalım telifden kapandı . youtube un mesajı ''YouTube Topluluğuna Saygı Duyun
Sizden istediğimiz, hakimlere, yaşlılara ve beyin cerrahlarına gösterilen türde bir saygı değil. Kastettiğimiz, siteyi suistimal etmemenizdir. YouTube'daki yeni (ve harika) topluluk özelliklerinin işleyişi, önemli ölçüde güvene dayanır. Sorumluk bilinci ile hareket edeceğinize güven duyuyoruz ve milyonlarca kişi de bu güvenimize saygı duyuyor. Lütfen siz de onlardan biri olun.

Uygunsuz Olarak İşaretlenen Videoları İnceliyoruz
Bu konu sizden çok bizimle ilgili. Bir video uygunsuz olarak işaretlendiğinde, Kullanım Şartlarımızı ihlal edip etmediğini belirlemek için videoyu inceleriz. İşaretlenen videolar sistem tarafından otomatik olarak kaldırılmaz. Videonuzu inceledikten sonra kaldırırsak, bunu bilinçli olarak kaldırdığımızı düşünmeniz ve uyarı bildirimimizi ciddiye almanız gerekir. Derin bir nefes alın, Kullanım Şartlarımızı okuyun ve olaya bizim açımızdan bakmaya çalışın. YouTube'da aynı ihlallerde bulunan başka videolar görürseniz, inceleyebilmemiz için lütfen bunları da işaretleyin!

Çizgiyi Aşmayın ( birde uyarıyor )

Hocam tam okursaniz bottan degil attiginiz videolardan oldugunu anlarsiniz :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Hiçbir uygulamaya veya web sitesine Google Hesabınıza erişim izni vermediniz.
Bir web sitesinin veya uygulamanın Google ürünlerinizden birine veya daha fazlasına erişmesine izin verirseniz, burada listeleriz. İzin verdiğiniz erişimi istediğiniz zaman devre dışı bırakabilirsiniz. token erişim silin diyor ama zaten erişim yokki videoları atılmış vaziyette isimler adase22131 diye yazıyor para kazanma kapalı bekliyor token veremiyorum silip yeniden deniyorum aynı hata 3 kanalda aynı hata oluyor

Web_Scripti

Hocam artık destekten yeterince ilgilenmiyorsun. Senden artık cevap almak çok zorlaştı.

Api ile çekmiyor mu hocam bu etiket ve açıklamaları kaynak koddaki gibi gelmiş aynı kaynak koddan çekilmiş gibi yarım yamalak geldi videoların hepsinde açıklama etiket ?????

Kaynak koddan mı çektiriyorsun hocam ????

Ayrıca olduğu gibi çektim hiç bir şey ellemedim özgünleştir falan ?

Hocam böyle hatalar gerçekten üzüyor insanı. Daha yeni farkettim :////

Son düzenleme:
otomatik kanal çekimi durdu mu hocam? 8-9 saattir çekm yok. manual yapmak da zor oluyor.

bi kaç gündür botu kullanmıyordum hocam. Token alma olayı getirilmiş.Uzun iş demin bir almayı deneyeyim dedim gözüm korktu walla. İsteyenler için eski düzen devam etmeyi düşünürmüsünüz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dikkatimi çeken birşey paylaşmak istiyorum. Mesela kanal ekledik token aldık ve telif hakkı için gerekli olan iznide verdik diyelim. Sonra kanal ismini değiştirdiğimizde tekrar telif kontrolü için izin vermek gerekiyor. Bunu düzeltebiliyormusunuz? Mesela bir kere o izni verdiğimizde yarın öbürgün kanal ismini değiştirdiğimizde (kanallarım kısmındaki kanal adından bahsediyorum) problem yaratmasa olabilirmiki?

Ayrıca hocam ek hak için ödeme yaptım gece 12 itibari ile hak gelmesi gerekirdi gelmedi ilgilenirmisiniz

Son düzenleme:
Token oluştur dediğimde aşağıdaki sayfayla karşılaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?

O2zry5.png

Özgünleştirmesini bende eksik buluyordum botun ama diğer botlara nazaran videolar daha çok izleniyor videoyap'ta özgünleştirdiğimde. Misal x botunda özgünleştiriyorum.Saçma span şeyler yazıyor etiketler giriyor. Kaza videosu sonuna Gangam Style yazıyor bu yüzden Flag kanalım kapandı. Az ve öz en iyisi :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dikkatimi çeken birşey paylaşmak istiyorum. Mesela kanal ekledik token aldık ve telif hakkı için gerekli olan iznide verdik diyelim. Sonra kanal ismini değiştirdiğimizde tekrar telif kontrolü için izin vermek gerekiyor. Bunu düzeltebiliyormusunuz? Mesela bir kere o izni verdiğimizde yarın öbürgün kanal ismini değiştirdiğimizde (kanallarım kısmındaki kanal adından bahsediyorum) problem yaratmasa olabilirmiki?

Ayrıca hocam ek hak için ödeme yaptım gece 12 itibari ile hak gelmesi gerekirdi gelmedi ilgilenirmisiniz

Bu duruma ben de şu şekilde denk geldim. Kanalı ilk açtığımda gerekli izinleri veriyorum kanalı bota ekliyorum ama herhangi bir işlem yapmıyorum. 3-5 saat sonra otomatik kontrole almak istediğimde tekrar izin istiyor benden.

Ben de şuna bağlıyorum durumu, izin verdikten sonra hemen botla kontrol ettirmek gerekiyor ki sistem o iznin verildiğini görsün.

Merhaba Arkadaşlar,

sizden isteğim şu atılan videolar işleniyorda 1 günü geçirdi şekinde. Video ismini lütfen yazınız.

Video yükleme 2 gündür süper perfomansta bazı arkadaşlar yavaş demiş o konuda birazdan güncelleme yapıcam yüklenmeyi bekleyen zamanlarıda görmeniz için. 6 dk ile 100 videoyu atınca 10 saattw yüklenir arkadaşlar. 10 dk da 100 tanesi önceden ekleniyordu tarzı yazılar geliyor. Hızlı yükleyi işaretleyin öyle istiyorsanız.

E-book u paylaşmak üzereyim. tanıtım videomuzun ilk 22 dakikasını herkes izlesin arkadaşlar. Çok detaylı anlattım. Bazı arkadaşlar token vermeyi yapamıyor. Arka planda 1 kanal açık oluyor hep aynı kanala token veriyor revoke access istiyor. Sonra onuda yapınca oldu diyor halbuki farklı kanala vermiş oluyor. Güncelleme getiriyorum şimdi. Token aldıktan sonra şu kanalınıza aldınız tıklayıp kontrol edin yazıcam. Çok az kurcalayın ve videoyu 1 defa nolur izleyin. Çoğu arkadaşın video sayfasını açmadan desteğe yazdığını görüyorum. Herşeyin logu var arkadaşlar. Video çok yararlı gelicek.

işleniyor ve mükrer yükleme v3 sisteminden kaynaklı hocam

Merhaba Arkadaşlar,

sizden isteğim şu atılan videolar işleniyorda 1 günü geçirdi şekinde. Video ismini lütfen yazınız.

Video yükleme 2 gündür süper perfomansta bazı arkadaşlar yavaş demiş o konuda birazdan güncelleme yapıcam yüklenmeyi bekleyen zamanlarıda görmeniz için. 6 dk ile 100 videoyu atınca 10 saattw yüklenir arkadaşlar. 10 dk da 100 tanesi önceden ekleniyordu tarzı yazılar geliyor. Hızlı yükleyi işaretleyin öyle istiyorsanız.

E-book u paylaşmak üzereyim. tanıtım videomuzun ilk 22 dakikasını herkes izlesin arkadaşlar. Çok detaylı anlattım. Bazı arkadaşlar token vermeyi yapamıyor. Arka planda 1 kanal açık oluyor hep aynı kanala token veriyor revoke access istiyor. Sonra onuda yapınca oldu diyor halbuki farklı kanala vermiş oluyor. Güncelleme getiriyorum şimdi. Token aldıktan sonra şu kanalınıza aldınız tıklayıp kontrol edin yazıcam. Çok az kurcalayın ve videoyu 1 defa nolur izleyin. Çoğu arkadaşın video sayfasını açmadan desteğe yazdığını görüyorum. Herşeyin logu var arkadaşlar. Video çok yararlı gelicek.

Hocam artık destekten yeterince ilgilenmiyorsun. Senden artık cevap almak çok zorlaştı.

Api ile çekmiyor mu hocam bu etiket ve açıklamaları kaynak koddaki gibi gelmiş aynı kaynak koddan çekilmiş gibi yarım yamalak geldi videoların hepsinde açıklama etiket ?????

Kaynak koddan mı çektiriyorsun hocam ????

Ayrıca olduğu gibi çektim hiç bir şey ellemedim özgünleştir falan ?

Hocam böyle hatalar gerçekten üzüyor insanı. Daha yeni farkettim :////

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri