Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

web scripti hocam örnek olarak vereyim bot site break.com dan yükleme yaptığımda daha doğrusu anasayfa ya link yapıştırıp etkinlik#özgünleştir dediğimde hatalı link örnek link budur hatası veriyor bütün videolarda isterseniz deneyin sizde görün ;)

Kazanan e-book a baktımda kişi o bilgilerle xxxx tl kazanıyorsa benim kendi bilgilerim bana xxxxxxxx tl kazandırması gerekir tabi kazandırmıyor ama😃 bu kadar düşük seviye olacağını bilsem bende katılırdım tüh

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem geç sistemi otomatik telife-parakazanmaya mecburi olmamalı. eski sistem daha kullanışlıydı. isteyen otomatik, isteyen manuel unlemgec kullanabiliyordu ve hata yoktu sistemde. şimdi otomatiğe bağlıyorum para kazanmalar açılmadan video orjinal haline çevriliyor. uzun videolarda saatlerce bekleyen işleniyorda kalan videolar var. yüklediğim videoların hepsi orjinal haline dönmüyor. şuan çok sıkıntı var bu bölümde.. yani o bölüm eskisi gibi olsa daha kullanışlı olacak bence.

web scripti hocam örnek olarak vereyim bot site break.com dan yükleme yaptığımda daha doğrusu anasayfa ya link yapıştırıp etkinlik#özgünleştir dediğimde hatalı link örnek link budur hatası veriyor bütün videolarda isterseniz deneyin sizde görün ;)

Merhaba hocam,

yazdığınız break.com linki hatalı olabilir hocam. Tekrar deneyin isterseniz.

Kazanan e-book a baktımda kişi o bilgilerle xxxx tl kazanıyorsa benim kendi bilgilerim bana xxxxxxxx tl kazandırması gerekir tabi kazandırmıyor ama😃 bu kadar düşük seviye olacağını bilsem bende katılırdım tüh

Hocam tabiki herkese göre farklı düşünceler olmuş olabilir. Az kişi katılım yaptı para kazanma taktikleri e-book'una ona görede seçim oldu.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem geç sistemi otomatik telife-parakazanmaya mecburi olmamalı. eski sistem daha kullanışlıydı. isteyen otomatik, isteyen manuel unlemgec kullanabiliyordu ve hata yoktu sistemde. şimdi otomatiğe bağlıyorum para kazanmalar açılmadan video orjinal haline çevriliyor. uzun videolarda saatlerce bekleyen işleniyorda kalan videolar var. yüklediğim videoların hepsi orjinal haline dönmüyor. şuan çok sıkıntı var bu bölümde.. yani o bölüm eskisi gibi olsa daha kullanışlı olacak bence.

Merhaba hocam,

o bölüm eskisi gibi manuelde çalışmaktadır ki. İlla otomatik olacak diye birşey yok. Eskisi halindedir.

Merhaba hocam,

Hocam tabiki herkese göre farklı düşünceler olmuş olabilir. Az kişi katılım yaptı para kazanma taktikleri e-book'una ona görede seçim oldu.

Merhaba hocam,

o bölüm eskisi gibi manuelde çalışmaktadır ki. İlla otomatik olacak diye birşey yok. Eskisi halindedir.

Hocam siz aylık 5000 tl kazananlar dediniz ondan az katılım oldu bence. Kazanan kişi o bilgilerle ayda 5k kazanıyorsa helal olsun ona

otomatik kanal çekimine tarih filtresi konabilir mi? mesela son bir gün,son 6 saatte yüklenen videoları çek diye.

otomatik kanal çekimine tarih filtresi konabilir mi? mesela son bir gün,son 6 saatte yüklenen videoları çek diye.

Merhaba hocam,

karşı kanala yeni eklenenlerde bir tarihe gerek yok hocam. Zaten her saatte 1 defa kontrol ediyor karşı kanalı. Kanalı komple kopyala bölümünde ise tüm kanalı çekiyorsunuz. İstedğiniz çekilecek limitide siz belirlemiş oluyorsunuz. Tam olarak niçin istediniz acaba?

Eğer yeni eklenenlerde son 50 videoyu yüklüyor sonra yeniler geliyor diye bir sıkıntınız varsa. O kanala yüklenmiş son videoyu ekleyin sonra otomatik yap diyin. O zaman sadece yenileri alır hocam.

Merhaba hocam,

Break.com içersinde youtube video olursa hatalı link hatası veriyor. Eğer break.com un kendi videosu olursa hata vermeden yüklüyor.

Merhaba hocam,

Break.com içersinde youtube video olursa hatalı link hatası veriyor. Eğer break.com un kendi videosu olursa hata vermeden yüklüyor.

Merhaba hocam,

karşı kanala yeni eklenenlerde bir tarihe gerek yok hocam. Zaten her saatte 1 defa kontrol ediyor karşı kanalı. Kanalı komple kopyala bölümünde ise tüm kanalı çekiyorsunuz. İstedğiniz çekilecek limitide siz belirlemiş oluyorsunuz. Tam olarak niçin istediniz acaba?

Eğer yeni eklenenlerde son 50 videoyu yüklüyor sonra yeniler geliyor diye bir sıkıntınız varsa. O kanala yüklenmiş son videoyu ekleyin sonra otomatik yap diyin. O zaman sadece yenileri alır hocam.

bende bir sıkıntı oldu galiba. 25 nolu kanalımda hep kanal vardı düzenli olarak çekiyordui. gece 3 hafta önce yüklenen videoları çekmeye başladı. bir kanala 1k üzerinde video atmış kapandı kanal yeni kanal koydum. sabah bahçeye ineyim dedim bir baktım 3k civarı video atılmış ve hep eski videolar haber çalıştığım kanal olduğu için hit getirmiyor eski videolar. neyse düzelir belki.

para kazanma e-book dedğiniz şey sadece videoyapın nasıl kullanılacağını anlatmış böyle ebook mu olur. ben bunları arkadaşlarıma ilk işe başlicakları zaman 1. seansta anlatıyorum.

Merhaba hocam,

www.videoyap.com/yuklediklerim.php?sadece=silinen

bu bölümden de silinenleri görebilirsiniz kanalı seçip. Yani hem yüklediklerim hemde silinenlere bakarsanız görebilirsiniz toplamını. Uyuşmama durumu olması sistemde bekleyen videolarda bekliyor anlımına gelir. İşin içinden çıkamazsanız biraz detaylıca destekden yazarsanız incelerim hocam bende.

hocam bot oto kontrol yapmıyor ? Silmiyor ünlem,telif vs. daha halledemedin mi ?

Şu an genel bir sorun yok gibi görünüyor.Kullanıcı arkadaşlar kanal durumlarınız ne alemde.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam günlük kanal kapanma oranımız nedir ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgine teşekkürler.

Aklıma gelmişken bir özellik daha söyliyim yapabilirsen güzel olur hocam. Mesela kanallarım kısmında kanal bilgilerini kopyalayabileceğimiz birşey eklesen? Mesela 3. kanalımız kapandı 5.kanal bilgilerini 3. kanala kopyala deyip token vs. biglisini tüm bilgileri 3. kanal yerine alsa. Yani kanal bilgileri taşıma gibi birşey olsa kapanan kanallar olduğu zaman kanallarım bölümü bizler için daha kullanışlı olur :)

hocam bot oto kontrol yapmıyor ? Silmiyor ünlem,telif vs. daha halledemedin mi ?
Bir sıkıbtı göremedim hocam. Yanlış mail ve şifeyle bağlamışsınızdır. Token doğru olabilir ama kanal mail ve şifresi doğru değildir. alt kanalsa alt kanal maili bağlamanız gerekir
Şu an genel bir sorun yok gibi görünüyor.Kullanıcı arkadaşlar kanal durumlarınız ne alemde.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam günlük kanal kapanma oranımız nedir ?

hocam, Yeni sistem tamamen son verdi o duruma. çizik attık.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgine teşekkürler.

Aklıma gelmişken bir özellik daha söyliyim yapabilirsen güzel olur hocam. Mesela kanallarım kısmında kanal bilgilerini kopyalayabileceğimiz birşey eklesen? Mesela 3. kanalımız kapandı 5.kanal bilgilerini 3. kanala kopyala deyip token vs. biglisini tüm bilgileri 3. kanal yerine alsa. Yani kanal bilgileri taşıma gibi birşey olsa kapanan kanallar olduğu zaman kanallarım bölümü bizler için daha kullanışlı olur :)
Teşekkürler hoxam. Baya uzun süredir bizimlesin. Kanal kapanınca kanalların sırasının değişmemesi gerekiyor. Yer değiştirmeyiniz. Taşıma işlemi ise mantıklı ama çok büyük yük oluyor. O şekilde aralarım boş kalması bir sıkıntı teşkil etmez.

Merhaba Arkadaşlar,

Kanallarım sayfasındaki token alma bölümünü geliştirdim. Artık token alırken daha önceden aldıgınız bir kanala alıyor olursanız sizi sistem uyarır. Kanal linki verir bu kanal şuanda şu kanalınızda mevcuttur diye. Hata yapmanızı önler.

2. yenilik:

Bazı arkadaşlar bekleyen videolarda videolarım var ama yüklenmiyor diyor. Artık işlem tarihi ve yüklenme tarihi olarak yazdım. 6 dk aralıklarla emri veriliyor ama daha dakika süresi gelmeden yüklenmesi bekleniyor. Eğer o şekilde hız istiyorsanız hızlı yükleyi seçiniz. 6 dakikayı seçmeyiniz. Şuanda sırası gelipde yüklenme olmayan video neredeyse yok kadar azdır(5-10 dakika sarkma var o kadar.)

Hocam kanal kapanmalarım devam ediyor, 4. günde kanallar iptal oluyor.O zaman kullandığım hesaplarda sorun var diye düşünmem gerekiyor.Bu konuda netmiyiz ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kanal kontrol ksımında bir sıkıntı mı var ünlemli videolar temizlenmiyor hepsini yap seçtiğim halde kaç defam manuel yaptım hiçbirinde temizlemedi.

Hocam kanal kapanmalarım devam ediyor, 4. günde kanallar iptal oluyor.O zaman kullandığım hesaplarda sorun var diye düşünmem gerekiyor.Bu konuda netmiyiz ?

Merhaba hocam yani ortalama binde 1 ihtimalle kapanma var. Sizde kapanma olmuşsa bota bağlamasanızda kapanacaktır kanal. Veya spam hızınızı düşürün. Konumda son 4 günde siz ve bir arkadaş kapanmalarını yazdı. Çok geçmiş olsun hocam. Kanal açarken ip değiş., çerez silme ve chrome kullanmamaya dikkat ediniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad kanal kontrol ksımında bir sıkıntı mı var ünlemli videolar temizlenmiyor hepsini yap seçtiğim halde kaç defam manuel yaptım hiçbirinde temizlemedi.

Hocam ben şuanda kontrol ettim temizleme yaptı. Mümkünse destekden şuanda ben ByEdGe şu kanalımda ünlem var temizlenmiyor yazarsanız hemen bakarım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta 4 kanal var kanalların hepsi aktif ama kontrol yaptırdığımda sürekli yetki verin diyor. dediğini yapıyorum ama yinede aynı sorun var. destekten de yazdım foruma'da yazıyorum belkim arkadaşlarda da aynı sorun vardır diye.

İyi Çalışmalar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri