Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

son zamanlarda kanalı kapanan oldu mu? bot şu an tamamen temiz midir?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam şimdi benim,kanallar videoyap'da ve bilgileri PC'den sildim sadece videoyap'da var.Ama şifre koruma gelmiş kanalların şifrelerini göremiyorum :( eskiden öğeği denetle yapıyordum şifreler gözüküyordu?

Hocam şimdi benim,kanallar videoyap'da ve bilgileri PC'den sildim sadece videoyap'da var.Ama şifre koruma gelmiş kanalların şifrelerini göremiyorum :( eskiden öğeği denetle yapıyordum şifreler gözüküyordu?

anladığım kadarıyla Web_scripti tüm şifreleri sisteminden silmiş kod haline getirmiş güvenlik açısından geri dönüş zor gibi

Bir tek sorunu olan benmiyim?
Herkesin hesabi farklı servere mi bağlı şayet öyle ise benim hesap hala sıfır bitik durumda sizin ağırlık şikayetiniz de ben hız yaşıyorum. Hızlı zamanlarınızda ağırlık iki hafta önce kullandığım botu çok özledim gerçekten 77 adet havuzda video var 71 yükleniyor diyor sabah 8den bu yana hala aynı artık sinir oldum. Hic unutmam 500 videoyu 10 dakikaya eriten bota ne oldu?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad merhabalar para kazanmaya sebep olan kanal veya kanalları uyarı olarak sistemde göstertebilir misin.. Bu yapılabilir mi ?.. Eğer böyle birşey olabilirse süper olur.. Çünkü para kazanmanın gittiğini şu anki sistemde ancak otomatik kanal kontrol kısmında adsense hesap id'leri kaybolunca anlayabiliyorum..

Bir tek sorunu olan benmiyim?
Herkesin hesabi farklı servere mi bağlı şayet öyle ise benim hesap hala sıfır bitik durumda sizin ağırlık şikayetiniz de ben hız yaşıyorum. Hızlı zamanlarınızda ağırlık iki hafta önce kullandığım botu çok özledim gerçekten 77 adet havuzda video var 71 yükleniyor diyor sabah 8den bu yana hala aynı artık sinir oldum. Hic unutmam 500 videoyu 10 dakikaya eriten bota ne oldu?

hızlı yükle seçtiğine eminmisin? otomatik 6.dk seçili

hızlı yükle seçtiğine eminmisin? otomatik 6.dk seçili

sabah elli defa o sayfayı yeniledim toparladığım bir haftalık videolar zaten tek tek ekledim gibi birşey hepsinde hızlı yükleme seçildi. ama yok sadece bugün değil önceki günlerde aynı. son zamanlarda şu aralıklı yükleme olayına geçti millet sistem kendine mi gelemiyor yoksa bize mi sıra gelmiyor anlamıyorum

sabah elli defa o sayfayı yeniledim toparladığım bir haftalık videolar zaten tek tek ekledim gibi birşey hepsinde hızlı yükleme seçildi. ama yok sadece bugün değil önceki günlerde aynı. son zamanlarda şu aralıklı yükleme olayına geçti millet sistem kendine mi gelemiyor yoksa bize mi sıra gelmiyor anlamıyorum

dün 41 videoyu 2-3dk sürdü abartsızı attığını hissetmedim bugün bir yavaşlık olablir bende 4dk arayla video yükleme emri verdim süreler tutmuyor atmaya dahi başlamamış daha

dün 41 videoyu 2-3dk sürdü abartsızı attığını hissetmedim bugün bir yavaşlık olablir bende 4dk arayla video yükleme emri verdim süreler tutmuyor atmaya dahi başlamamış daha

en rahat hızı iki hafta önce yaşıyordum ben. bazen derdim ne ara indirdin introyu vs vs ekledin yükledinde bitti bunca şey şaşırırdım. o zaman bir tek sorun bende anladığım kadarıyla. videoların kısamı hocam?

en rahat hızı iki hafta önce yaşıyordum ben. bazen derdim ne ara indirdin introyu vs vs ekledin yükledinde bitti bunca şey şaşırırdım. o zaman bir tek sorun bende anladığım kadarıyla. videoların kısamı hocam?

karışık hocam 2-20dk aralık

Merhaba hocam,

bazı arkadaşlar sevdikleri kişilerle ortak heaap kullanımı yapıyor ve arkadaşı öğeyi denetle ile şifreyi çalıyor durumlarıyla 2-3 defa karşılaştım. İnternetden kolay kolay kimseye güvenmemek gerekir. Ama bunu asıl yapma nedenim birgün yazılımım hacklenirse üyelerimin kanallarına birşey olmamasını istiyorum. Google bile hacklenirken ben hayatta hacklenmem demek yanşış olur. 1.5 yıldır kötü birşey yaşatmsdık o konuda yaşatmamak içinde bu şekilde encode yapıyorum. Kanal şifrelerinin illa yedeklemeniz şartsa not defterini kullanabilirsiniz.
Hocam sistemde o dediğiniz rakamın 10 katı kadar bekleyen var. Bekleyen videolar sayfasındaki tahmini yüklenecek zamanlara bakın isterseniz

tahmini yüklemeyi bir saat oldu geçeli. aşağı yukarı havuzda ki bütün videoların durumu bu

Anladım hocam, demekki size garezi var;) cepten yazıyorum. Bir arkadaş sahte ktedi kartıyla ödeme yapmış. Kartın asıl sahibi davacı oldu ona yardım etmeye gitmiştim. Hesabıda aldığı gibi birisine satmış. Allahtan ödeme yapan üyemde dekont vardı. 10 dk sonra şirketteyim

Özgün Video yükleme bölümü çok iyide biraz daha geliştirebilirmi acaba efekttir müziktir

Merhaba hocam,

bazı arkadaşlar sevdikleri kişilerle ortak heaap kullanımı yapıyor ve arkadaşı öğeyi denetle ile şifreyi çalıyor durumlarıyla 2-3 defa karşılaştım. İnternetden kolay kolay kimseye güvenmemek gerekir. Ama bunu asıl yapma nedenim birgün yazılımım hacklenirse üyelerimin kanallarına birşey olmamasını istiyorum. Google bile hacklenirken ben hayatta hacklenmem demek yanşış olur. 1.5 yıldır kötü birşey yaşatmsdık o konuda yaşatmamak içinde bu şekilde encode yapıyorum. Kanal şifrelerinin illa yedeklemeniz şartsa not defterini kullanabilirsiniz.

Hocam sistemde o dediğiniz rakamın 10 katı kadar bekleyen var. Bekleyen videolar sayfasındaki tahmini yüklenecek zamanlara bakın isterseniz

Hocam bi şekil videoyap'dan öğrenemizmiyiz? ya :( :( içinde önemli kanallar var

Gergin olduğun belli hocam :) gerezlikten değilde bu sorunu sadece benmi yaşıyorum bilmek istedim

Kişisel sıkıntılarımı belli etmek istemezdim hocam;) affola. Sadece sahte kredi kartı son 3 ayda 7-8 defa başıma geldi. Hepsinide affetmedim yakalattım. Ama beni hep 25 tl için uğraştırdılar. çalınan kişiyede dava etme iade edeyim demek olmaz. Davasını açtırmam gerekki suçlu yakalansın inret olsun.

Kişisel sıkıntılarımı belli etmek istemezdim hocam;) affola. Sadece sahte kredi kartı son 3 ayda 7-8 defa başıma geldi. Hepsinide affetmedim yakalattım. Ama beni hep 25 tl için uğraştırdılar. çalınan kişiyede dava etme iade edeyim demek olmaz. Davasını açtırmam gerekki suçlu yakalansın inret olsun.

Estağfrullah önemsiz birşey yok biz o kadar sitem ediyoruz yeri geliyor burada :D
O gibi insanları dediğiniz gibi dar ağacında sallandırmak gerek gerçekten. anlamadığım sahte kart olayını nasıl yapıyor adam büyük ihtimal tanıdığı biridir kart sahibi.

Geçmiş olsun üstadım sorunu çözersin umarım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri