Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

anladım hocam inş şu sisteme eklenir isteyen kullanabilir ya,, ben bu olayı dizi için kullansam geç kalırım çok demi

vallahi kardeşim ekleyecek gibi web_scripti isteyen kullansın, isteyen kullanmasın aynen bende dizi için kullanacam da çok uzun sürüyor tek tek :(

vallahi kardeşim ekleyecek gibi web_scripti isteyen kullansın, isteyen kullanmasın aynen bende dizi için kullanacam da çok uzun sürüyor tek tek :(

ekleeyeceğni söyledimi ki ? dizi için günlük yayınlanan diziler var hatta gün için de 5 6 dizzi var hergün var bu diziler. onlar için bi yapabilsem köşe olacam ama , işe yaramaz sanrıım demi hocam çok geç kalrıım. sen kullanacakmısın acaba

hocam bu ünlem geç 2nin tam olarak ne uyguladığını yazarmısınız şuan otomatik düzelt ve sabitleyi kullanıyorum düzenleme esnasındamı açıyordu para kazanmayı işlem bitince her 2sindede şuan acılmıyor

141.101.92.xxx(Şuanki kullanılan) ip adresinizle daha önce 12 defa youtube kanalınıza giriş yapıp token vermişsiniz. ,
bu nasıl olur ? modemi sürekli resetliyorum halbuki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ekleeyeceğni söyledimi ki ? dizi için günlük yayınlanan diziler var hatta gün için de 5 6 dizzi var hergün var bu diziler. onlar için bi yapabilsem köşe olacam ama , işe yaramaz sanrıım demi hocam çok geç kalrıım. sen kullanacakmısın acaba

kullanacam evet kardeşim dizi de geç kalmassın merak etme yav videoları atacaksın hepsini açacaksın ünlem gelenlerin üzerinde uygulayacaksın bu işlemi sadece o kadar. Evet yapabileceğini yazdı. Fakat ünlem geç 2 gibi değil sadece Youtube üzerinden mi yapacakmış öyle bir şey ler yazdı.

hocam bu ünlem geç 2nin tam olarak ne uyguladığını yazarmısınız şuan otomatik düzelt ve sabitleyi kullanıyorum düzenleme esnasındamı açıyordu para kazanmayı işlem bitince her 2sindede şuan acılmıyor

Kardeşim %100 geçmesini istiyorsan otomatik düzelt + sabitleme + mozaik ve farklı kaydet yapacaksın.

kullanacam evet kardeşim dizi de geç kalmassın merak etme yav videoları atacaksın hepsini açacaksın ünlem gelenlerin üzerinde uygulayacaksın bu işlemi sadece o kadar. Evet yapabileceğini yazdı. Fakat ünlem geç 2 gibi değil sadece Youtube üzerinden mi yapacakmış öyle bir şey ler yazdı.

ne bilim hocam günde 5 tane dizi var saatleri hep arka arkaya yetişmez kaçırırım diye düşünüyorum ama bakalım denerim ya nolacak sanki, ,yeterki gelsin de şu sistem

şuanda banada veriyo 4 kanal diyo ayrıca token verirkende hata veriyor

Error: redirect_uri_mismatch

youtube kanalına girmeye çalış kanal kapatılmıştır...benimde başıma geldi kanal baglıyım dedim token almaya gerek kalmadan bamlandı

Bencede 2 3 gün sistem bi kapansa sonra ek süre eklenir yeterki tüm sorunlar kalksın kısa sürede

Bencede 2 3 gün sistem bi kapansa sonra ek süre eklenir yeterki tüm sorunlar kalksın kısa sürede
Aynen hocam normale dönene kadar kapatılsın herkes biraz rahatlasın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]de buraya girmeden normale döndersin tamamen sistemi bizde rahatlayalım yoksa herkes bir şey diyor.

kanaldayım kanal açık ama neden böyle oldu anlamadım

yeni token oluştur, hem token hemde api key , yeni kanal açıp denedim sıkıntı çıkmadı...oda çok sürmedi pc kapatıp açınca girince oda gitti :D

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Token bölümünde bir hata göremedim. Nasıl bir hata alıyorsunuz ekran resmi paylaşabilirmisiniz?

Sistemi durdurmam mümkün değil arkadaşlar. Mayıs ayından öncesine ait kanalları olan 10.000 e ait kullanıcım var. Onlar için bir sıkıntı oluşturcak ve kanal kapanma durumları neredeyse hiç olmadı.

Merhaba Arkadaşlar,

Token bölümünde bir hata göremedim. Nasıl bir hata alıyorsunuz ekran resmi paylaşabilirmisiniz?

Sistemi durdurmam mümkün değil arkadaşlar. Mayıs ayından öncesine ait kanalları olan 10.000 e ait kullanıcım var. Onlar için bir sıkıntı oluşturcak ve kanal kapanma durumları neredeyse hiç olmadı.

hocam şuan kanal açıp devam edelimmi ? çalışma bittimi sistem de?

Merhaba Arkadaşlar,

hocam desteğe bakar mısın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri