Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam gece yaptığım yüklemeler bitmiş. Kanalıma girdim ve hala işlenende kalan videolar var. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Merhaba hocam,

işleniyorda kalmışsa hocam biraz daha bekle. Mümkünse o videonun başlığını bana destekden atarsan ve silmezsen bende sonucu görmüş olurum. Varsa bizim tarafta sıkıntı hallederim hocam.

sayın videoyap sahıbı ben diğer site işlerim kısmından sistemle tanımlı olan break v.b sitelerden toplu video yükletemıorum sıstem 100 defa denedı ama yukleyemedı dıor acaba bu bölumde bır sıkıntımı vardır efendım?

Merhaba hocam,

malesef break.com önceden youtube videolarını sunucularında tutuyordu. Artık break.com içerisinde paylaşılmış youtube videoları sunucularında olmuyor. O videolarıda sistem indiremiyor hocam. Yarın inşallah botda break.com üzerinden arama yapılırken youtube videosu olanları gösterme olayı tanımlatacağım.

hala token alamıyorum ya.kabul et tuşu çalışmıyor.

Merhaba üstad,

O durumu ilk defa senden duymuştum. Destek bölümünden ben STR şu kanalıma token alamıyorum. Bu kanalımın mail ve şifresi budur. Client yaptıgım hesabımın mail ve şifresi budur diye yazarsan %100 birazdan yaparım hocam.

Bu ne arkadaş ya düşene tekme vurmakta üstümüze yok her şeyin sorumlusu videoyap değil sorumlusu olduğu yerleri de kendi üstleniyor zaten adamı bi rahat bırakırsak iyi olacak yeni sistemi aktif etme fırsatı olur en azından.İndex problemini bile videoyap a bağlayacaksak bu sistem nasıl ayağa kalkacak.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sana da rica ediyorum bakma buraya artık sistemi aktif edelim en kısa zamanda.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bunca soruların içinde sorumdan vazgeçtim :( kolay gelsin kendim çözmeliyim

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

işleniyorda kalmışsa hocam biraz daha bekle. Mümkünse o videonun başlığını bana destekden atarsan ve silmezsen bende sonucu görmüş olurum. Varsa bizim tarafta sıkıntı hallederim hocam.

Merhaba hocam,

malesef break.com önceden youtube videolarını sunucularında tutuyordu. Artık break.com içerisinde paylaşılmış youtube videoları sunucularında olmuyor. O videolarıda sistem indiremiyor hocam. Yarın inşallah botda break.com üzerinden arama yapılırken youtube videosu olanları gösterme olayı tanımlatacağım.

Merhaba üstad,

O durumu ilk defa senden duymuştum. Destek bölümünden ben STR şu kanalıma token alamıyorum. Bu kanalımın mail ve şifresi budur. Client yaptıgım hesabımın mail ve şifresi budur diye yazarsan %100 birazdan yaparım hocam.

gönderdim hocam

Son düzenleme:
Merhaba Hocam;

Güzelim sistem ne halllere geldi. eski sistemi arar oldum. daha bir eksiğimiz bitmeden ötekine atlıyoruz hocam artık sistemi tamamen toplamanız gerekmiyormu? sorunlar gün gün çoğalıyor gerekirse sistemi kapatın bir kaç gün bizde kafa dinleriz sizde sakin kafayla işi tamamen bitirmiş olursunuz. görüyorum bu işten son zamanlarda kar aksine zarardasınız, sürekli ek süreler, haklarını devredenleri iade isteyenler ve artık bottan vazgeçenler. kanımca işler daha kötüye gidecek hergün bir sorun ile karşı karşıyayız.siz dahi herkese bıkkınlık geldi. gerekiyorsa açmayın 10 gün sistemi ama gelincede sapa sağlam gelsin ki hepimizz rahatlayalım lütfen. az önce bir sıkıntı yaşayan arkadaş gördüm aynı durum bendede var malesef ki videoları sildim.
5 Gün önce video attığım kanalda hala işlenen videolar mevcuttu videoların süreleri 20 dakikayı geçmiyor. 70 videodan 12 tanesi bu şekilde kalmıştı ve sildim. ve kanalda sıkıntı yok sıfır hit ve index almamış hiç biri. buyurun buradan yakalım buda yeni bir sorun.

Merhaba Hocam;

Güzelim sistem ne halllere geldi. eski sistemi arar oldum. daha bir eksiğimiz bitmeden ötekine atlıyoruz hocam artık sistemi tamamen toplamanız gerekmiyormu? sorunlar gün gün çoğalıyor gerekirse sistemi kapatın bir kaç gün bizde kafa dinleriz sizde sakin kafayla işi tamamen bitirmiş olursunuz. görüyorum bu işten son zamanlarda kar aksine zarardasınız, sürekli ek süreler, haklarını devredenleri iade isteyenler ve artık bottan vazgeçenler. kanımca işler daha kötüye gidecek hergün bir sorun ile karşı karşıyayız.siz dahi herkese bıkkınlık geldi. gerekiyorsa açmayın 10 gün sistemi ama gelincede sapa sağlam gelsin ki hepimizz rahatlayalım lütfen. az önce bir sıkıntı yaşayan arkadaş gördüm aynı durum bendede var malesef ki videoları sildim.
5 Gün önce video attığım kanalda hala işlenen videolar mevcuttu videoların süreleri 20 dakikayı geçmiyor. 70 videodan 12 tanesi bu şekilde kalmıştı ve sildim. ve kanalda sıkıntı yok sıfır hit ve index almamış hiç biri. buyurun buradan yakalım buda yeni bir sorun.

index sorunu genel gibi hocamda fazla üstüne gidilmemeli bence kötü bir döneme girdik elbet düzeltmek için elinden geleni yapıyordur

index sorunu genel gibi hocamda fazla üstüne gidilmemeli bence kötü bir döneme girdik elbet düzeltmek için elinden geleni yapıyordur

İndex her kanal için yok bugün farklı bir kanaala attığım video anında index aldı fakat sıfır kanala atıtğım videoların hepsi index almadı.

Hocam ben videoları youtubedan siliyorum. Sanırım kayıtlar sizin veritabanınızda loglanıyordur. Oradan inceleme yaparsınız. Ben adlarını kaydettim siz incelemek için istediğinizde size vereyim sayısal video adlarını. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

dün 2 kanalıma toplu link bölümünden 25 er adet video attım.youtube linkleriyle, 1 saat sonra 2 kanal da kapandı.bu bölüm de sıkıntılı galiba, bunu yaşayan var mı?webscript hocam bu bölümü de bir incelerseniz.otomatik yüklenen kanallarda sıkıntı olmadı.

hocam yine toplu kapanmalar falan yaşandı demişsiniz ama benim kanallarımın hiçbiri etkilenmedi.
video ortası reklam ile para kazanmayı açma özelliğini açsanız iyi olur tek tek zor oluyor hocam :)

arkadaşlar en son sanal pc kurdum şuan o sekil giriş yapıp deniyorum.

VirtualBox ile W8.1 kurdum bi 15 tane video atıyorum bakalım ne olacak.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ip'lerin 4 kezden sonra kullanması sakıncalı diyosun...şöyle bişey yapabilirmisin.videoyap'a giriş yapıldığında popun pencersi açılarak bu iple 4 kez vb kaç kez giriş yapıldığında uyarı versin.

Not : ben her pc kapatığımda modemde kapatılıyo,işin garip yani ben mesala token veya izin almak istediğimde bu ip 4 kez veya iki kez diyim kullandıgı ibaresi veriyo.

Demek istediğim şu modem her kapatılıp açıldığında farklı ip vermezmi.? ilginç bi durum

Hocam merhaba, video yükleme emri veriyorum, mesela 200 tane emir verdim. ilk 100-150 tanesini çok hızlı bir biçimde yüklüyor ama kalan 50-60 videoluk kısmı turboya aldığım halde 8-10 saatte zor yüklüyor. Bunun sebebi nedir? Birde mesela takip ediyorum ;

23 adet suanda yuklenen var. Sıra Bekleyen : 37 . Bir daha yeniliyorum sayfayı
26 adet suanda yuklenen var. Sıra Bekleyen : 37 diyor.

Yani önüme hesapta olmayan bi video giriyor sanırım ve söylediğim o son kalan 50-60 video bu yüzde bu kadar geç yükleniyor.

Bunun sebebi nedir?

Yav arkadaş sadece etiket ve açıklama özgünlşme vede video ortası reklam programı yapsan ya birtane aciliden yap bak çatır çatır alıyıoruz

arkadaşlar en son sanal pc kurdum şuan o sekil giriş yapıp deniyorum.

VirtualBox ile W8.1 kurdum bi 15 tane video atıyorum bakalım ne olacak.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ip'lerin 4 kezden sonra kullanması sakıncalı diyosun...şöyle bişey yapabilirmisin.videoyap'a giriş yapıldığında popun pencersi açılarak bu iple 4 kez vb kaç kez giriş yapıldığında uyarı versin.

Not : ben her pc kapatığımda modemde kapatılıyo,işin garip yani ben mesala token veya izin almak istediğimde bu ip 4 kez veya iki kez diyim kullandıgı ibaresi veriyo.

Demek istediğim şu modem her kapatılıp açıldığında farklı ip vermezmi.? ilginç bi durum

statik ip kullanıyorsundur belki farkında değilsin modem aç kapa yapmadan önce whatismyip yaz google gir ordan bir yere ip adresine bak son 2 bloku aklında tut sonra kapat aç tekrar gir bak bakalım son 2blok değişmişmi

Arkadaşlar Kanal Ekleyip Token Alabilen Varmı Kabul Et Butonu Pasif Görünüyor Cıldırıcam Deneme Süreside Bitmek Üzere ?

statik ip kullanıyorsundur belki farkında değilsin modem aç kapa yapmadan önce whatismyip yaz google gir ordan bir yere ip adresine bak son 2 bloku aklında tut sonra kapat aç tekrar gir bak bakalım son 2blok değişmişmi

test ettim kardeşim evet farklı ipler vermek'te ,en son bilgisayardan kıllandım sanal w8.1 kurdum ordan baglanıyorum bota, kapattım açtım, pc şuan bi sıkıntı yok şuan tek kanal var,yeni kanallar açarken bakalım token alırken diyecekmi bu ip 4 den fazla kullanmıştır spam tehlikesi,

çok teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu çok önemli hocam bu yüzden kanalların para kazanma kapanıyor bir konuda gördüm bunu bota entegre edermisiniz tahminen 10 dakkanızı alır

Daha önce buna benzer konu açıldımı bilmiyorum kusura bakmayın açıldıysada kendi buldugum bir yöntemi anlatmak istiyorum biliyoruzki son zamanlar videolar dünya engeli veriyor para kazanma 15 dakika özelliklerini kaybedebiliyoruz benim bugun farkına vardıgım bir yöntem şöledir.

Videoyu kanala yükleyiniz ama yayınla demeyiniz video yükleme işlemi bittikten sonra tarayıcımızdan bir pencere daha acıyoruz oradan video yöneticisine girerek dünya engeli vermiş ama yayınlamadıgımız videoyu siliyoruz diger yükleme yaptıgımız penceremezi direk kapatıyoruz bölelikle uyarı almamış olacagız deneyenip uygulabilirsiniz umarım yardımcı olmusumdur .Kendi kanalımda denedim olumlu sonuc aldım

Hocam ayrıca, videoya intro ekleme kesip biçme işlemleri için sınırı biraz yükseltebilir misin? Yani boyutu 150mb ye kadar olanları değilde, 300-350 mb ye kadar olanlar vs. En azından bu hak sistemini çok yoracaksa günlük sadece belirli sayıda videoda uygulayabilme imkanı sağlayabilirseniz çok iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri