Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

evet bugun öğlen itibari ile adsensedeki 36 adet kanalın para kazanması gitti. 90 günlük bot aldık önce haftada bir kanallarımız kapandı sımdı ıse kalan kanalların da para kazanması gitti. artık bot da lazım deil tatil zamanı :S

Merhaba arkadaşlar,

dün kapanan kanal sayısı 196
bugün kapanan kanal sayısı 28

Son 2 günde eklenen kanal sayıdı 7350dir.

İnşallah kapanmalar bitti diyebilirim. Yani olursa kapanma normal kişiyle alakalı durumdur.

Para kazanma açma işleminde bir üstadla birlikte deneme yapıyoruz. İnşallah çözeceğiz. Youtube kod kütüphanesini yazmış. Yasal olarak kullan diyor. Ama nasıl kullanılcak örnek kod yok
video ortası reklamın akibeti ne olacak hocam?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad son durumlar nedir ?

Merhaba Arkadaşlar,

soner diye bir arkadaşımızla çok ilerledik. İnşallah para kazanma açmayı ekleyeceğim. Youtube bunun için kod yapısını kütüphanesinde tutuyor ama nasıl kullanılacagını belirtmiyor. İnaşşah az birşey kaldı.

Merhaba Arkadaşlar,

soner diye bir arkadaşımızla çok ilerledik. İnşallah para kazanma açmayı ekleyeceğim. Youtube bunun için kod yapısını kütüphanesinde tutuyor ama nasıl kullanılacagını belirtmiyor. İnaşşah az birşey kaldı.

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam tokende bu sistem olursa çok rahatlatır.Şu son zamanlarda uyuduğunuzu zannetmiyorum.İnş. verimli sonuçlar alabilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] para kazanmaları açtıktan sonra video ortası reklamları halledecekmisiniz ?

Merhaba Arkadaşlar,

Para kazanmayı manuel açsak ne olacak hocam? bunun bizim için önemi nedir? bizim için sorun suan para kazanmaları açmak mı? bunu anlamaya çalısıyorum sabahtan beri.

Para kazanmayı manuel açsak ne olacak hocam? bunun bizim için önemi nedir? bizim için sorun suan para kazanmaları açmak mı? bunu anlamaya çalısıyorum sabahtan beri.

Merhaba hocam,

evet para kazanmayı açtıktan sonra telifli videolar, ünlemli videoları sildirme eklentisinide ekleyeceğim. Sonraki olayda video ortası reklam. Zaten başka eksilen yazılımda bir durum yok. Sadece o 2 bölümü kaldırdım. Kaldırdığım andan şuanda 3 gece geçti. Ama çok rahat bir 3 gece geçirdik. Ve bu şekilde devam edebilmek için herşeyin yasal kodlarla olması gerekiyor. Token sistemi inşallah tüm üyelerimize ömür boyu rahatlı verecek.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] oyunu kuralına göre oynuyosun tebrikler,güzel işler yapıyosun, sen güzel düşüdükçe seni sabırla beklemekteyim iyi kalbi, olumsuz düşünmeyen mücadaleci bi kardeşimsin allah yar ve yardımcın olsun işin güçün rast gitsin.

Merhaba hocam ben videolara para kazanmayı açmadan ünlem geç yaptım unutarak şimdi ünlemli tüm videolar ne yapmam lazım?

Hocam bugün normale dönecek mi acaba bot?

Merhaba hocam,

Eksik kalan bir bölünü yani kontrol mekanizmasını bugün inş aktif edeceğim. Ama video ortası reklam için onu yasal kodlara çevirmek imkansıza yakın onun için youtube yetkilisinden cevap bekliyorum.

Merhaba hocam ben videolara para kazanmayı açmadan ünlem geç yaptım unutarak şimdi ünlemli tüm videolar ne yapmam lazım?

Malesef hocam, ünlem geldikten sonra o videoyu sistem ünlemden kurtaramaz. Sadece youtube video yöneticisinde görüntü ayarlarını kurcalayıp farklı kaydederek ünlemden çıkarmanız münkündür

Kanallarimda 6 tane kanal kayitli. Ancak istatistiklerde 4 tane kanal gozukuyor. Neden diger 2 kanal gozukmuyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ben bu mükerrer yükleme ile kafayı yicem ya hala bir çözüme ulaştırmadınız .. bir videoyu bot 5 6 kere yüklüyor işimi bırakıp onları siliyorum...

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 44
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoları işleniyorda kalanlar var mı ? Bende mi oluyor yoksa ?
Birde benimde her kanalım istatistiklerde yok

Son düzenleme:
Kanallarimda 6 tane kanal kayitli. Ancak istatistiklerde 4 tane kanal gozukuyor. Neden diger 2 kanal gozukmuyor?

Akşama bakacagım hocam,

listede çıkmama sebebinde bir iştir vardır. Listeletirim hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ben bu mükerrer yükleme ile kafayı yicem ya hala bir çözüme ulaştırmadınız .. bir videoyu bot 5 6 kere yüklüyor işimi bırakıp onları siliyorum...

Hocam bu konuda tek sizdemi sıkıbtı var ve başkalarında da var mı bilmiyorum. Destekden yazın demiştim dün. Telifli videolaı silme özelliğinden sonra inceleyip yapacagım

[/QUOTE]Hocam bu konuda tek sizdemi sıkıbtı var ve başkalarında da var mı bilmiyorum. Destekden yazın demiştim dün. Telifli videolaı silme özelliğinden sonra inceleyip yapacagım[/QUOTE]

Hocam aynı sıkıntı bende de olmuş.Kanala video yükleme emri vermiştim.Bugün baktım baya mükerrer yükleme vermiş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam videoyap süre uzatma kısmında sorun var süre uzatamıyorum. Dün destekten mesaj yazdım bi ilgilenseniz o bölümle çok memnun olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri