Ya hocam ne uğraşıyosunuz ikna etmekle falan verin mahkemeye hapishanede hücre kapılarını hacklemeye çalışsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kapatır yarın başkası alır buna önlem flan yok, mecbur masaustu programa geçeceksin hocam yavaştan, site üzerinden işlem her zaman risklidir, dos at zorla açık bırak 2 gün her site sıkıntı yaratır. Kaldı ki bunlar zaten bayadır uğraşıyormuş belli oldu, içeri gömmüşler bulsan da silsen de 2 gün sonra tekrar hortlar. İşsiz güçsüz amaçsız, c-w deki adamlara yalakalık yaparak beslenen adamlar her türlü şeyi yapar. Milletin ekmeğiyle de oynar, ucuz kahramanlık ta yaparlar.
Akıllarınca israile abdye karşı ha.ck yaparlar ama şekil 1a kul hakkı yemeye gelince onları geçerler.
Neyse
Platin üyeligin faydaları vol 1Edit. Ciddiye alınmış tüm kelimelerim.
Edit. Ciddiye alınmış tüm kelimelerim.
Offf off offf... bu yorumu gördükten sonra mesajımı editliyorum.
Ya ben fazla ironi yaptım, ya da siz farkında değilsiniz...
ANAMMMMM 2. kez INDEX yemiş sistem. Benim aylık $10.000 dolar üstü kazandıran kayıtlı kanallarım kayıtlıydı videoyap'ta. Sıçtık gitti paralar ANAAMMMMM.....
Parça çok iyi yalnız, 5. tekrarım..
Yeah yeah, rap... rap tektir, ergenler bi tanedir, YEAHHHH CYBER MUJAAHED IFTIHARLA SUNAR!!!
MUJAAHED; MUHAMMED DEMEKTİR DİN KARDEŞLERİM; YEAHHH!!! Secdeye kardeşlerimmm, kafirin sitesine index yedirdik!
HEYKID BY MUJAAHED!!
ben kredi kartıyla alıs veriş yaptım alırken botu egerki bu log kayıtlarını tutuyorsa bot bu hacklerin eline geçerse sizide onlarıda dava ederim açık ve net
Gereken yapılmıs.Forum yöneticilerinin bu hızlı calısmarından dolayı tebrik ediyorum.Edit. Ciddiye alınmış tüm kelimelerim.
ben kredi kartıyla alıs veriş yaptım alırken botu egerki bu log kayıtlarını tutuyorsa bot bu hacklerin eline geçerse sizide onlarıda dava ederim açık ve net
Merhaba Arkadaşlar,
Açıklama yapmama pek gerek yok galiba. Amaçsız bir hack saldırısı. Yani eline ne geçti onuda merak ediyorum. O kadar güvenliğimi nasıl aştı işin diğer boyutu. Belalar üstümden eksilmiyor.
kredi kartı bilgilerine ele geçirme şansları varmı acaba? bende kredi kartıyla almıştım başımız ağırmasın
50+ kişi aynı dille dilekçe yazıp verirse konu direk fbı gidiyor ve şahıs için kırmızı alarm veriyorlar. Hocam onca üye var hepsi güvenlik bölge ihlali üzeri dilekçe yazıp yolla onlar adliyeye verip arkasını dönüp gelsin olan bu. El muhammed de kendine çok guvenirdi yillarca zıpladi. Simdi içerde bi tarafını kokluyor. çok fazla güveniyor kendine sanırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.