Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@drall hocam o arkadaşa bir günlük dinlenme yetmez bence 1 hafta verelim ki kendine gelsin.
katılanlar beğenirse ona göre hocam değerlendirir.
hatasını anlamasına yeter.zaten son mesajlarında yanlışını gördüğünü belirtmişti.tartışmayı sonlandırmak için dinlendirdim.

Web scripti bir açıklama yapsa iyi olacak hesaplarımız tehlikede mi değil mi, diken üstünde oturuyoruz burada !!!

tüm kulanıcıların bilgileri sıfırlanırsa iyi olur sistem düzelince herkes tokenleri tekrar verir..

başka bi deyişle fabrika ayarları sıfırlansın botun.. mümkünse..

Web scripti bir açıklama yapsa iyi olacak hesaplarımız tehlikede mi değil mi, diken üstünde oturuyoruz burada !!!
Kardesim merak etme hic bir sıkıntı olmaz.
Zaten adam öyle hesaplara girip kontrol edecek lamer bir hacker degil.
isi gücü yok binlerce yt hesabını mı ele gecirecek.
Adamın amacı siteye zarar vermek bilgileri calmak degil.

sadece benim mi kanallarım kapanıyor? kimsenin umurunda değil anlamadım. bir tane kanal kalmadı. günde bir tane açıyorum yine kapanıyor.

Kardesim merak etme hic bir sıkıntı olmaz.
Zaten adam öyle hesaplara girip kontrol edecek lamer bir hacker degil.
isi gücü yok binlerce yt hesabını mı ele gecirecek.
Adamın amacı siteye zarar vermek bilgileri calmak degil.

Web scripti hangi kanal kapanmış etmiş hangisinde izlenme en çok herşeyi görebilen bir panele sahip sanırım eğerki tamamen ele geçirdiyse bu paneli adam en baştaki 50 kanalı çalması yeterli bence. Kazançlarımız düşük olsa sıkıntı çıkarmayacağım ancak öyle değil. Zaten dün itibari ile tüm kanallarımı masaüstü botlara taşımıştım ancak videoyaptan silmemiştim tekrar sağlam kafayla bir kontrol ederim diye. Bu güne kadar her zaman savundum web scriptini ancak bundan sonra asla. Ünlem geç 2 oalyındada yapma etme dedik herkesi mafetti şimdi birde bu açıklar. Kimse kusura bakmasın yanlışta anlamasın ama artık biyerden sonra fazla geliyor insana bu kayıplar.

Beyler EBU DUHAN ile facebooktan konuştum bana şunu iletmemi söyledi;

"Zevk ıcın Yapmadım bunu.
Insanları Magdur etitği için yaptım, Kımsenın hıcbırseyıne zarar vermedım."

Arkadaş cyber warrior dan (timden) benimde bir zamanlar takıldığım site kimsenin bilgilerine zarar vermeyeceğini söyledi bunuda ayrıca iletmemi rica etti. Foruma selamlarını iletiyor kendisi.

Arkadaş cyber warrior dan (timden) benimde bir zamanlar takıldığım site kimsenin bilgilerine zarar vermeyeceğini söyledi bunuda ayrıca iletmemi rica etti. Foruma selamlarını iletiyor kendisi.

Eee bu adamın her şeyi belliyse bu adamı dava ederlerse ne olacak ? Ki bence ederlerde

yalnız elemanın başı çok ağrıyacak bu işin birde hukuki boyutu var

bu kadar hack bilgisine sahip bi adam kimsenin bilgisine zarar vermez arkadaşlar.zaten herşeyin farkındadır yasa olarak böyle bir şey yaparsa büyük ceza alır.o konuda gönlünüz rahat olsun kimsenin malına zarar gelmiycek biraz ortalığı karıştırmak istemiş kendisi sanırım.zaten web_scripti de açıklama getirir

Şunun sözlerini iletip durmayın.Bottan memnun olmayan varsa satın almasın bu kadar basit aslında.Sen de bunu ilet

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi aciklama yapsaniz iyi olacak , kanallarimiz icin bir tehlike soz konusumu , evet token sistemi geldi sifre girmiyoruz , ama eskiden girdigimiz sifrelerin log kayitlari tutuluyormuydu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri