Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Beyler EBU DUHAN ile facebooktan konuştum bana şunu iletmemi söyledi;

"Zevk ıcın Yapmadım bunu.
Insanları Magdur etitği için yaptım, Kımsenın hıcbırseyıne zarar vermedım."

Arkadaş cyber warrior dan (timden) benimde bir zamanlar takıldığım site kimsenin bilgilerine zarar vermeyeceğini söyledi bunuda ayrıca iletmemi rica etti. Foruma selamlarını iletiyor kendisi.
Sende arkadasa iletir misin?
Madem bu kadar insanların hakkını savundugunu söylüyor o zman kendisi free bot yapıp dagıtsaydı millete.
Demek yapabildigi tek sey zarar vermek.

bu nedir ya önce ünlem geç 2 ile tamamen 0 a düştük şimdi toplamaya çalışıyoruz bide bununla mı ugraşacaz. Kim yapıyorsa bunu bilsin ki daha cok zarar veriyor!

Beyler EBU DUHAN ile facebooktan konuştum bana şunu iletmemi söyledi;

"Zevk ıcın Yapmadım bunu.
Insanları Magdur etitği için yaptım, Kımsenın hıcbırseyıne zarar vermedım."

Arkadaş cyber warrior dan (timden) benimde bir zamanlar takıldığım site kimsenin bilgilerine zarar vermeyeceğini söyledi bunuda ayrıca iletmemi rica etti. Foruma selamlarını iletiyor kendisi.

hiç güleceğim yoktu neymiş efendim insanları mağdur ettiği içinmiş burda yaptığı tek şey kendi egosunu tatmin etmek

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kardeşim öncelikle gecmıs olsun hıc kndını uzm bu kadar ınsan senın saynde kazanıyor

ama adamın facesındkı vıdoyap.com hack resmı altındakı yorumlarda ıkı sey dıkkatımı cektı

Mehmet Emin Taşan Ali sen yanlış gelmişsin o sitenin yaptıklarını bilmiyorsun galiba

Salih Zeki Erdem Ulan Ali siz milletin upload ettiği yabancı videoları yayınlayarak youtube üzerinden para kazanırken Kul hakkına siz girmiyormusunuz ?

kul hakkından bahsedıor ama bınlercekısıyı kendısı magdur ettı burda ......

Haclendik mi beyler :)

Sağlık olsun, inş kimsenin kazancı etkilenmez.

ama adamın facesındkı vıdoyap.com hack resmı altındakı yorumlarda ıkı sey dıkkatımı cektı

Mehmet Emin Taşan Ali sen yanlış gelmişsin o sitenin yaptıklarını bilmiyorsun galiba

Salih Zeki Erdem Ulan Ali siz milletin upload ettiği yabancı videoları yayınlayarak youtube üzerinden para kazanırken Kul hakkına siz girmiyormusunuz ?

onlar bana cevap veriyordu o sıra (A.A.Ö)

Heykır'ın müziği bağımlılık yapıyor beyler :D

Yetenekli adamların Devlet tarafından işe alınması gibi Videoyap'a işe alınacak Heykır : )

Son düzenleme:
bu adam nerden biliyorki videoyapı videoyap ona ne yapmıs nie hackledi amacı neydi tip tip insanlar var ya

Beyler videoları silme ihtimalleri var mı ? Ona göre önlem alacağım suan

Arkadaşlar,

Ebu Duhan siteye zarar vermemiştir. Kendisiyle şuanda görüşüyorum. Sitenin içerisindeki açıkları kapatmama yardımcı oluyor. Onun böyle bir amacı olmuş olsaydı sitedeki tüm dosyaları silerdi.

Not: Zaten sistem kredi kartı ve kanal şifrelerini tutmuyor. Size yansıtılan tek sıkıntı sitenin kapalı olmasıdır.

Konuyu yönetici arkadaş kilitlerse son mesaj benimki olursa sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sitemin hacklenmesi sizlere hiç bir sıkıntı yaşatmaz. Neden sıkıntı yaşatmaz?

1) Kanal şifrelerini tutmuyoruz. Biliyorsunuz token sistemiyle çalışıyor sistem.
2) Hiç bir şekilde kredi kart bilgilerini tutmuyoruz. 1 kişi dahi sıkıntı yaşadığını dile getirmeyecektir.

Peki bu hacki yapan Ebu Duhan arkadaşımız neden yapmıştır? Bu sadece sistem içerisindeki açığı kapatmam için yapılmış bir uyarıdır. Ne bir dosya çekmiştir, nede bir dosya silmiştir. Sadece açık olduğunu ve nasıl kapatmam gerektiğini söylemek için yapmıştır. Dün gece kendisiyle sabaha kadar görüştük. Açık bulunan bölümleri kaldırdım. (Örneğin kendi bilgisayarınızdan bir videoyu yüklerken bir video olarak gösterip içerisinde hack komutu ile sıkıntı çıkarılabiliyordu. Aynı şekilde resimde bilgisayarınızdan yüklenirken aynı durum olmuştur.) Sayesinde tüm sistemi güvenliğini dedikleri doğrutulsunda onardık. Onarma işleminden sonra o makinayı kapatıp diğer blade makinama temiz dosyalarla kurulumu yaptım.

Her büyük site nasıl hacklenebiliyorsa bizde hacklendik. Zaten Duhan bey eline birşey geçmeyeceğini bilerek hacklemiştir. Ve anında bizimle irtibata geçerek nasıl yapıldıgını anlatmıştır.

Yinede içiniz rahat olması adına üyelik şifrelerinizi değiştirebilirsiniz. Onun dışında zaten değerli bir bilginiz üyelikde bulunmuyor.

Biz buraya 1.5 yılı güle doya geçirdik. Son 15 günü şahsen üzülerek geçiriyorum. Bu süreçten sonra bizimle devam etmeyecek arkadaşların sayısı daha çok artacaktır. Ama şunu belirtmeliyim ki. Bizim sistem hacklensede size bir zarar verilmesi söz konusu olamaz. Çünkü bu gibi durumları her zaman düşünmüşümdür. Bu devirde google hacklenirken hacklenmiycem diyebilecek bir site çok az mevcuttur.

Sistemi sabah 8:30 da aktif ettim. Şuanda dünküyle aynı bölümler aktif olarak çalışmaktadır. Yarın geceye kısmetse para kazanmayı açma bölümüde aktif olacaktır. (Yazılımı yapan firmanın entegrenin başarılı gidişatta olduğunu belirtti)

Her Daim Yanındayım senin sıkıntı benim sıkıntımdır olur böyle durumlar.. Yolla devam durmak yok !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri