Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hız ve mbı göz ardı edin arkadaşlar olumlu sonuçlar devam etsin onları fişek hızıyla dosya boyutuna baktırmadan yaparım. Eşleşen gelebilir. Onada çözüm ileten arkadaşlar var. Onuda test ediyorum. Bu ünlem geçle onu birleştirip bir sistem ortaya çıkarabiliriz. Arkadaşlar ben yatıyorum hayırlı geceler

hocam ben ünlemsiz video yüklüyorum 45 dakika 1 saatlik videolar

acaip yavaş yükleniyor

hayır yani hızı niye bukadar düştü bunu anlayamadım

Şuan 4 adet video yükledim 2 dklık videolarda dolar yandı.biri 7 dk biri 9 dk olan 2 videoda ünleme düştü.

Hocam hesabı dondurmak için mesaj attım destekten hala cevap gelmedi. son 20 saati kaldı botun ve video hakkım gitsin istemiyorum. finallerden sonra tekrar uzatmayı düsnüüyorum

Hocam şu videoları editlerken ki max boyut sınırı kaldırılmalı yada daha da yükseltilmeli büyük videolarda işlem yapabilsek harika olacak

bir tane 13 dakikalık video yükledim ünlem geçle ünlem :( ancak başka denemedim belki denk gelmiştir

http://www.ytpara.com/konu-disi/35161-13-847-videoyap-hakki.html

13.847 videoyap hakkım var 2 gün sonra sürem bitecek.
bu kadar hak boşa gitmesin isteyen arkadaşlara toplu video çekebilirim.
fiyata siz karar verin fazlasında gözüm yok hayırlı günler..

Not: videoyap sistemi şu anda sorunsuz çalışıyor , benim kanallarım 1 aydır hiç kapanmadı çekme şeklini bildiğim için.

45 mb lık video da denedim . Fakat işlem baya uzun sürdü . toplam 4 dkk ama hd :D
Sonuc olumlu.
Tekrar 75 Mb HD bir video da denedim 6 dkk süresi , Sonuc olumsuz ünlem oldu.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
22 dakikalık 60mb civarında bir video yükledim sonuç anında ünlem ! :(
sadece kısa videolarda işe yarayacak gibi duruyor.

Son düzenleme:
45 tane video yükledim ünlem geç ile 2 tanesi ünleme düştü. biri 9 dk'lık bir video diğerinin uzunluğunu hatırlamıyorum. yüklü 45 videonun ortalama uzunluğu 4 dk civarında. hala kanala gelmeyen videolar da var.

şu videoyu ne yaptıysam ünlemden kurtaramadım. videoyap sisteminde de ünleme düştü.

The World's Fastest Police Cars - YouTube

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 6 saat önce attığım 4 dk lık video hala yt ye gelmedii bazı videoları yüklemiyor. Ondan sonra yaklaşık 10 tane 4 5 dk lık videolar attım hemen yüklendi. 0nlem geç sistemiyle.hocam şu hız sınırını fişek gibi yapsanız o zaman daha iyi test edebiliriz sanırım

15 dakikadan daha uzun videolarda deneyen oldumu hiç bende hep ünlem veriyor.
Ayrıca [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten cevap bekliyorum hocam

20 - 25 dk lık 16 video attım 1 tanesinin para kazanamsı yandı. 15 tanesi gene ünlem .

Merhaba Arkadaşlar,

150mb sınırından dolayı kimse 15 dk üstü videolarda denemez diye düşünmüştüm. Lütfen denemeleri 15dk altı videolarda yapın. 15 dk üstü videolarda 50 saniye yetersiz geliyor. Onlara farklı bir yöntem uygulancaktır.

Merhaba Arkadaşlar,

150mb sınırından dolayı kimse 15 dk üstü videolarda denemez diye düşünmüştüm. Lütfen denemeleri 15dk altı videolarda yapın. 15 dk üstü videolarda 50 saniye yetersiz geliyor. Onlara farklı bir yöntem uygulancaktır.

hemen onuda deneriz :) yeterki iste

Merhaba Arkadaşlar,

hocam 15 dk altı için hız konusunda bi iyileştirme yapabilirmisiniz hızlı hızlı denesek hemen

Merhaba Arkadaşlar,

Az önce 2 videoda denedim.2 side geçti hocam.Mantığı anladım.O süre biraz kısaltılamaz mı? Çok uzun süre siyah ekran oluyor.

Az önce 2 videoda denedim.2 side geçti hocam.Mantığı anladım.O süre biraz kısaltılamaz mı? Çok uzun süre siyah ekran oluyor.

Ben 15dk altı ve videolarda geçmesine göre ayarladım süreyi. 2 dk lık videolar için o çok fazla bir süre. Bu nedenle videonun süresi 15dk ise 1.5 dakika olucak. 1 dakika ise 10 saniye olucak. Yani videonun orjinal süresinin %10 nu kadar sonuna ekletme yapmayı planlıyorum. Ünlem geç özelliği için bugün sadece test olarak düşünün.

hemen onuda deneriz :) yeterki iste

Teşekkürler hocam sağolasın :)

hocam 15 dk altı için hız konusunda bi iyileştirme yapabilirmisiniz hızlı hızlı denesek hemen

Edit. ahzem hocama teşekkürler kendisi ilk fikri verendir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri