Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam özgünleştirme kısmında şöyle bir sorun var, kanalımda bulunan bir videoyu tekrar yüklemem gerekti özgünleştirme yapmadan yükledim yani 'aynı' seçeneğini seçerek video yüklendikten sonra etiketlere baktım kendi başlıktan etiket oluşturmuş bot

dün çok hızlıydı valla 100 video atması 1 saat anca ya sürdü ya sürmedi ama geceden sonra biraz yavaşlama oldu düzeltilir yakında yavaşlama sorun değil

Deneme hesabı aldım. Videoyu izleyerek kanal ekledim. Video yükledim. Ancak para kazanmanın nereden otomatik yapıldığını göremedim. Bu özellik bottan kaldırıldı mı? Para kazanmayı manuel olarak youtube'dan mı yapmamız gerekiyor.

Edit: kanalyap.com adresinde Telifli V. /Para kazan bölümünde kontrol yaptırdım. Aşağıdaki mesaj çıkıyor.

Son düzenleme:
@Web_Scripti mesela 3 kanal 50 video emri veriyorumya yaklaşık toplamda 40 tane işleniyorda kalıyor buna bir çözüm yokmu youtubedende olabilirde bot mesela kontrol etse işleniyorda kalıyorsa silip tekrar aynı videoyu atsa tek tek bulup silmek ayrı dert okadar bekleyip yüklenmemesi ayrı dert ayrıca ünlem geç 2-3 dk videolarda çok iyi ama 1 saat film atınca 10 tanede 1-2 tane geçiyor bunun üzerinde bir çalışma olursa iyi olur hocam tekrar kolay gelsin

Şuan jet hızıyla toplu yükleme yapıyorum.. Nazar değmesin.. Videolardan mı youtube dan mı videoyap tan mı bilemedim.. +120mb videoların her biri.. =)

Hocam sistemi tam anlayamadım, toplu ping nasıl atıyoruz

Merhaba hocam,

Toplu ping için ;

http://www.videoyap.com/yuklediklerim.php?ping=ok

Tekli video pingi için;

http://www.videoyap.com/vy.php

merhaba özgün video üret 2 sistemi toplu ekleme kısmına eklenemez mi? çok karışık duruyor toplu video eklemede olan kısımda daha rahat oluyor

Merhaba hocam,

evet daha henüz beta sürümünden çıkmadı. Herşey için iyi sonuç veremiyor bu nedenle daha eklenemedi hocam. İleride betadan çıkacak ve eklenecektir.

Az önce pingledigim bir kanal uctu fakat pingden dolayı mı yoksa 3 er dakika ara ile 15 dk lık video atmıstım 22 tane ondan mı bilmiyorum :)

Merhaba hocam,

:) Pingden olması çok zor ihtimal hocam. Çünkü ping siteleri sadece sizin videolarınıza girip index almıştır. Yani youtube sizin videolara girilmesine kapanma yaptırmayacaktır. Denk gelmiştir hocam.

Merhaba hocam botunuza baglı kanallar artık kapanmıyor mu kapanıyorsada % verebılırmısınız,kapanma olayına nasıl bır çozum getırdınız,yani kısacası artık gonul rahatlıgı ıle kanalları bota baglayabılırmıyız saygılar

Merhaba hocam,

Ortalama 23 gündür toplu kapanma yaşanmıyor. 23 gündür sistemimiz tamamen token yapısı kullanıyor. Bundan sonrada toplu kapanma ihtimali zaten düşünmüyorum. Kapanma oranı %0.5 civarındadır. Bu kapanma nedenide 1 kanala abartı spam yapılmasıdır. Spam eskisi gibi bir kanala 1 günde 200-300 video yükleme değildir. Spam çok kanala az video yüklemedir. Bir kanal uzun süre açık kaldıktan sonra günde 200-300 video ve üstü yüklenmesinde sıkıntı yaşamıyor.

вєякαη;441638' Alıntı:
Eskiye nazaran çok az kapanıyor hatta hiç kapanmıyor diyebilirim en azından benim öyle

İnşallah dahada az kapanır hocam.

Hocam cevap icin cok sagolun,bu bota ozel calisma yapiyormusunuz maasallah diyelimde nazar deymesin saygilar

Merhaba Hocam,

Cevabı berkan üstad vermiş. Birlikte daha iyi yerlere geleceğiz inş.

Aynı anda 100den fazla video atılsa bilemi kapanma yokmu eğer öyleyse bugün aldığım en mutlu haber bu :D

Merhaba hocam,

kanalın durumu ve atılan videoya bağlıdır günde 100 tane video atma. günde 100 tane 20-25 dk lık çizgi film yüklet. Kapanma oranı yüksektir. Eğlence videosu at kapanma oranı azdır. Ama günlük 40-50 video atarsan sıfır bir kanala sıkıntı çıkma oranı çok düşüktür. Bu nedenle bir kanal ilk 8 günden kurtulmadan yükesk oranlarda çalışmamak gerekir.

Hocam artik oyle atamazsiniz unutun o yontemleri. İstersen ozgun calis. 1000 tane video ayni anda atarsan o kanal patlar. Biz gunde 10-30 arasi atinca patliyor. Sen ayni anda 1000 diyorsun. Keske eskisi gibi olsa yt. Malesef artik sartlar zorlasti.

Merhaba hocam,

evet eskiye nazaran artık youtube daha zor şartlar sunuyor. Ünlem, index, çok video atmada kapanma gibi 3 büyük sıkıntı var. Bu sıkıntıların 3 ünüde bu botla geçmek mümkün fakat dediğiniz gibi nasıl kullanacağını bilmek gerekir.

bende uzun bir aradan sonra tekrar başladım. ama bot baya değişmiş kanalyap gelmiş. o da riskliymiş galiba. kullananlar var mı? kullananların kanalları kapandı mı? kullanmayanlar video ortası reklmı falan nasıl açıyor?

Merhaba hocam,

Hoşgeldiniz, şuanda kanalyap'ı çok az kişi kullanıyor. Biraz riskli bakılıyor. Son 3 günde kanalyap sistemine 17.250 kanal bağlanmış. ve kanalyap dan dolayı bir kapanma göremiyorum. Tabiki rakam çok düşük diye youtube da birşey yapmıyor olabilir. Bundan 40 gün önce o sisteme bağlı 100.000 den fazla kanal vardı. Şuanda bir kısım riski hiç istemiyor artık ve bağlamıyor kanalyap sistemine.

Arkadaşlar chrome ve firefox kullanırken her türlü önlemi almama rağmen kanallarda kapanma yaşıyordum.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocamın tavsiyesi üzerine explorer kullanıyorum 1 haftadır.. Hiç kapanma yaşamadım bilginiz olsun.. Explorer ın 11. sürümünü yüklerseniz daha sağlıklı kullanırsınız..
Bu arada ping sistemi için teşekkürler..

+++ Abi bilgisayardan yükleme için tarih verebiliyo musun.. Kolay gelsin..

Merhaba hocam,

internet explorer kullanmaya başladıgınızdan bu yana kanal kapanma yaşamadıgınıza çok çok sevindim.

Bilgisayardan yüklemeyi dün gece açtım. Fakat yeni güvenlik duvarımız nedeniyle 10mb ın üstüne çıkınca dosyayı sizin pcden almıyordu. O bölüme özel güvenlik duvarı ayarını yapıyoruz hocam gece tekrar aktif edeceğiz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam özgünleştirme kısmında şöyle bir sorun var, kanalımda bulunan bir videoyu tekrar yüklemem gerekti özgünleştirme yapmadan yükledim yani 'aynı' seçeneğini seçerek video yüklendikten sonra etiketlere baktım kendi başlıktan etiket oluşturmuş bot

Merhaba hocam,

Destekden bu durumu yaşadığınız videonun linkini atarsanız bir bakayım hocam.

Beyler otomatik kanal çekme bölümü çalışıyo mu bilgisi olan var mı ?

Merhaba hocam,

bir sıkıntı göremedim. Eğer sıkıntı var olduğunu düşünüyorsanız destekden şu kanaldan otomatik çekmeyi yapamamış yazarsanız incelemeyi yapayım hocam.

5. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Failed to start the resumable upload

bu nedir bilen var mı. kanal kapalı değil. token de aldım ama tüm kanallarımda bu hata alıyor özgün video yüklerken. revoke accsess falan dayaptım olmuyor. cilent id değiştiridim ondan mı acaba..

Merhaba hocam,

client veya token sıkıntı yaşamıyorsunuz. Yüklemek istediğiniz video oluşturulmamış veya formatı bozuk bu nedenle alıyorsunuz. Bu hatayı alan kişi neredeyse hiç bulunmuyordu. Ama siz hangi bölümden aldıgınızı ve detaylı anlatımı destekden yaparsanız hemen çözerim hocam. size özgü bir durum değil yani. Mesala özgün video oluşturda alıyorsanız resimleri seçmeden videoyu oluşturmak istemişsinizdir, veya video başlığı girmeden yüklenmek istemiştir gibi.Bunları gördükçe o bölümlere uyarı alanı ekliyorum.

Hocam sunucular yine yavaşladı dün süper çalışıyordu

Merhaba hocam,

dün bir yavaşlama girdi. Sonra tekrardan düzeldi. Son günlerde hiç tahmin edemeyeceğimiz kadar yüksek üye geliyor. Ve yükleme rakamlarımız çok çok arttı.

dün çok hızlıydı valla 100 video atması 1 saat anca ya sürdü ya sürmedi ama geceden sonra biraz yavaşlama oldu düzeltilir yakında yavaşlama sorun değil

Merhaba hocam,

Aynen hocam bu sıkıntıyı gördükçe turboya alıyorum. Birgün 4 milyon video yüklenirken ertesi gün 8 milyon yüklenebiliyor. Normalde 4 milyon yüklenirken ertesi gün maksimum 5 milyon yüklenmesi gerekir. Fakat bugünler hiç öyle geçmiyor. Bir çok kişide yükleme hakkı mevcut. Bir günü diğer gününe tutmuyor.

Deneme hesabı aldım. Videoyu izleyerek kanal ekledim. Video yükledim. Ancak para kazanmanın nereden otomatik yapıldığını göremedim. Bu özellik bottan kaldırıldı mı? Para kazanmayı manuel olarak youtube'dan mı yapmamız gerekiyor.

Edit: kanalyap.com adresinde Telifli V. /Para kazan bölümünde kontrol yaptırdım. Aşağıdaki mesaj çıkıyor.

Merhaba hocam,

doğru noktadan yakalamışsınız fakat şöyle bir sorun yaşıyorsunuzdur. kanalyap.com daki üst bölümde kanallarımda bulunuyor bu konuda yazı. 1 gmail hesabınızda birden çok kanalınız varsa alt kanalınıza özel mail oluşturup onu giriniz. Sizin eklediğiniz kanal büyük ihtimalle ana kanalın mailidir. ama alt kanalı kontrol etmesini istiyorsunuzdur. Buradan varsayımlarla yazmak sıkıntı yaşıyorsanız hala desteğe yazınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazıyorum kaçtır yanıtlarsanız memnun olurum.

Merhaba hocam,

Cumartesi ve Pazar şirket mesaileri yok. Sadece ben çalışıyorum. Dün gece 1000 e yakın mesaja cevap yazdım. Bugün destek ekibi tekrardan mesaiye başladı. Destek ekibi pazartesi - cuma(Sabah 08:00 - Akşam 18:30) çalışıyor. Diğer tüm zamanlarda gelen cevaplar benim tarafımdan yazılmıştır.

@Web_Scripti mesela 3 kanal 50 video emri veriyorumya yaklaşık toplamda 40 tane işleniyorda kalıyor buna bir çözüm yokmu youtubedende olabilirde bot mesela kontrol etse işleniyorda kalıyorsa silip tekrar aynı videoyu atsa tek tek bulup silmek ayrı dert okadar bekleyip yüklenmemesi ayrı dert ayrıca ünlem geç 2-3 dk videolarda çok iyi ama 1 saat film atınca 10 tanede 1-2 tane geçiyor bunun üzerinde bir çalışma olursa iyi olur hocam tekrar kolay gelsin

Merhaba hocam,

Silip tekrardan atmak mantıklı hocam ama yine aynı şey olucaktır. İşleniyorda eğer kalıyorsa video youtube kasıtlı işlemiyordur. Belli bir spamın önüne geçmek amaçlıdır. Yüklediğiniz videoların dakika aralığını arttırsanız işlenme sorunu hiç kalmaz veye çok aza inmiş olur. Tabiki bu bir çözüm değil bir şekilde biz halledeceğiz bunu hocam.

Şuan jet hızıyla toplu yükleme yapıyorum.. Nazar değmesin.. Videolardan mı youtube dan mı videoyap tan mı bilemedim.. +120mb videoların her biri.. =)

Merhaba hocam,

serverlarda aşırı yoğun olmadıkça jet hızına ulaşır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam ana sayfada, pc'mizden yüklemeyi ne zaman aktif edebilirsiniz?

Merhaba hocam,

dün gece aktif etmiştim. Fakat 10mb ve üstü videolar yeni güvenlik duvarına takıldıgı için pasif yaptım bugün güvenlik duvarı tekrardan ayarlanıp aktif edilecektir hocam.

Selam para kazanmasi kapatilan videolari kontrolde silinmesi icin ayarlicaktiniz hocam hatirlatayim dedim :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Siteye giremiyordum bir tek bendemi oldu sorun
edit:düzelmiş :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Tek tek video yüklerken videoya logo ekleme bölümü ne zaman gelir ?

Selam para kazanmasi kapatilan videolari kontrolde silinmesi icin ayarlicaktiniz hocam hatirlatayim dedim :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Merhaba hocam,

evet ayarlıyacağım fakat daha önceden yapmam gereken yenilikler var ondan sonra direk ona geçeceğim hocam.

Siteye giremiyordum bir tek bendemi oldu sorun
edit:düzelmiş :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belkide dns sorunu v.s. olmuştur 10-12 gün önce sunucu değiştirdikten sonra hiç böyle bir şikayet almamıştık. :) Düzelmesine sevindim.

özgün video da resim sorunu giderildimi?

Merhabalar,

Yandex de resmi bulunmayan video hala yapılmıyor. Bu nedenle alakalı resmi bulma eklentisi 1-2 gün içerisinde eklenmiş olucaktır.

Mesala :

Nokia Lumia 925 - After The Buzz, Episode 025

bu video ismiyle video üretilemiyor. Çünkü bununla alakalı en az 3 resim gerekiyor ama yandexde bulamıyor.

1. Bulamayışında otomatik ilk 4 kelimeye bakacak.
2. bulamayışıdna otomatik ilk 3 kelimeye bakacak.
3. bulamayışında otomatik ilk 2 kelimeye bakacak.
Onuda bulamazsa tek ilk kelimeye bakacak yani oran ne olursa olsun %100 olmuş olacaktır.

Tek tek video yüklerken videoya logo ekleme bölümü ne zaman gelir ?

Merhaba hocam,

1 yıldır logo her yükleme alanında eklenebilmektedir. Bazı üyeliklerde logonun sonunda boşluk karakteri kalmış url koyapalarken onu farkettim otomatik düzelttirdim. Anasayfadan logo eklemeyi v.s. görebilirsiniz.

hocam kopyaladığımız videoların video önü kapak resmi ile birlikte yükleme imkanı varmı,
bilmiyorum belki sizin yazılımcılarınız böyle bir sistem yazabilirlermi,
olursa da bizi çok büyük bir dertten kurtarmış olursunuz.
Hayırlı çalışmalar...

video yöneticisindeki "1 dakikada 5 işlem yapmak için x saniye bekleyin" yazısı gidince buton gelicekti. Hocam hala beklemedeyim gerçekten çorba oldu bütün videolar tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorum

@Web_Scripti şunu yapabilirmisiniz video başlamadan önce HER KANAL İÇİN AYRI (bunu dememin sebebi intro ekleyince ayarlardan 10 kanal varsa video bitince 10 kanalın video aynı yazıyı yazıyor ben kendi kanal ismimi yazsam diğer kanal ismi farklı) Video başlamadan 5 sn kayan yazı gibi bizim yazdığımız yazıyı yazsa örnek dizi kanalı .....\dizi takip edin çünki dizi bizden izlenir mesela bu sayede videolar bizim gibi görünüp daha çok sub toplayabiliriz bunu video sonunda 5 sn olarak eklesek ve daha önemliside video içinde mesela 10 dakika video ise altında kanal linki yapıştır butonu olsa videounun içine imbort edilmiş halde ama yapılması basit gerekli bir özellik hocam ilgilenirmisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri