Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam kopyaladığım kanal birçok mükerrer yükleme veriyor,aynı videoları tekrar yüklüyor,enazından kanal kontrol yaparken mükerrer yüklenenleride silebilseydi güzel olurdu

Merhabalar,

Yandex de resmi bulunmayan video hala yapılmıyor. Bu nedenle alakalı resmi bulma eklentisi 1-2 gün içerisinde eklenmiş olucaktır.

Mesala :

Nokia Lumia 925 - After The Buzz, Episode 025

bu video ismiyle video üretilemiyor. Çünkü bununla alakalı en az 3 resim gerekiyor ama yandexde bulamıyor.

1. Bulamayışında otomatik ilk 4 kelimeye bakacak.
2. bulamayışıdna otomatik ilk 3 kelimeye bakacak.
3. bulamayışında otomatik ilk 2 kelimeye bakacak.
Onuda bulamazsa tek ilk kelimeye bakacak yani oran ne olursa olsun %100 olmuş olacaktır.

2 gün uzun bir süre beyfendi ben bu kadar bekleyemem şimdilik en azından tek resimle yapmasını sağlayın o halde yaklaşık bir haftadır bu konuda mağdurum ben.

video yöneticisindeki "1 dakikada 5 işlem yapmak için x saniye bekleyin" yazısı gidince buton gelicekti. Hocam hala beklemedeyim gerçekten çorba oldu bütün videolar tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorum

Merhaba hocam,

o bölümde güncelleme yapacak vaktim henüz olmadı. Tekrardan o süre geçince yeniden o buton farklı bir renkde gelicek şekilde ayarlama için uğraşıcam. Ama 2-3 gün önde daha önemli işlemler bulunuyor hocam. Daha doğrusu önemli derken sırasını bekleyen.

@Web_Scripti şunu yapabilirmisiniz video başlamadan önce HER KANAL İÇİN AYRI (bunu dememin sebebi intro ekleyince ayarlardan 10 kanal varsa video bitince 10 kanalın video aynı yazıyı yazıyor ben kendi kanal ismimi yazsam diğer kanal ismi farklı) Video başlamadan 5 sn kayan yazı gibi bizim yazdığımız yazıyı yazsa örnek dizi kanalı .....\dizi takip edin çünki dizi bizden izlenir mesela bu sayede videolar bizim gibi görünüp daha çok sub toplayabiliriz bunu video sonunda 5 sn olarak eklesek ve daha önemliside video içinde mesela 10 dakika video ise altında kanal linki yapıştır butonu olsa videounun içine imbort edilmiş halde ama yapılması basit gerekli bir özellik hocam ilgilenirmisiniz

Merhaba hocam,

Evet o günlere tekrardan geliyorum. Mevcut herşeyi iyileştirmekle meşguldüm ve bitti sayılır şimdi bu tip yeni ek şeyleri güncelleştirmelerle yeni yeni ilgileniyorum. Fakat 3-4 yeni özellik var hocam ondan önce yapmam gereken.

hocam kopyaladığım kanal birçok mükerrer yükleme veriyor,aynı videoları tekrar yüklüyor,enazından kanal kontrol yaparken mükerrer yüklenenleride silebilseydi güzel olurdu

Mükerrer hiç yükleme yapmaması gerekir hocam. Mükerrer yükleme olan videoların id lerini destekden yazarsanız incelerim. Mükerrer yükleme olayını neredeyse 10 gün önce sona erdirmiştim. Mükerreri görünce sistem dediğiniz gibi kendisi görmesi gerekir.

2 gün uzun bir süre beyfendi ben bu kadar bekleyemem şimdilik en azından tek resimle yapmasını sağlayın o halde yaklaşık bir haftadır bu konuda mağdurum ben.

Merhaba hocam,

zaten çalışıyor ki hiç çalışmamazlık etmediki. Siz beni yanlış anladınız galiba. Verdiğiniz başlıkla alakalı oluşturulacak video resmi yandex'de bulunuyorsa onu bulma adına bir geliştirme yapıyorum. Bulunan bir resimde zaten çalışıyor.

15 dakika üstü videolar için ünlem geç iyileştirmesi yapılacaktı ne durumda?

Merhaba hocam,

2 gün önce ve dün bu süreyi forumda belirtmiştim. Tabiki konuda çok yazı olunca gözden kaçıyor. Uzun videolardada etkili olmasını sağlayacak bu güncellemeyi Salı gecesinde aktif edeceğim.

sanırım anlaşamıyoruz, on gün öncesine kadar 100 video emrinde ortalama 2-3 video için resim bulunmazdı şuan yükleme yapamıyorum. anlatmak istediğim bu, 200 videodan ortalama 5 adet yüklenmesi pekde kullanılabilir olduğunu göstermiyorki. dediğim gibi bir haftadır mağdurum bu konuda işleriniz yoğun olduğu belli saygı duyuyorum fakat bunu bir an önce çözmenizi rica ediyorum sizden

Web_Scripti

Hocam o kadar çok post giriliyorki millet haklı, gözden kaçıyor bazı yazılanlar
Benim size bir önerim olacak.
Videoyap içerisinde bir chatbox acabilirseniz birçok soru videoyap kullanıcıları tarafından cevap bulacaktır. Böylelikle sizde isleriniz üzerinde yoğunlaşmış olursunuz.
Kolay gelsin.

Merhaba Arkadaşlar,

Özgün video üret 1 bölümünde başlık çok uzunsa ve yandexde resim bulunamıyorsa artık bir takım ayarları yapıp resimi ayarlıyor. %99 oranında bu sıkıntı giderilmiştir.

sanırım anlaşamıyoruz, on gün öncesine kadar 100 video emrinde ortalama 2-3 video için resim bulunmazdı şuan yükleme yapamıyorum. anlatmak istediğim bu, 200 videodan ortalama 5 adet yüklenmesi pekde kullanılabilir olduğunu göstermiyorki. dediğim gibi bir haftadır mağdurum bu konuda işleriniz yoğun olduğu belli saygı duyuyorum fakat bunu bir an önce çözmenizi rica ediyorum sizden

Merhaba Hocam,

özgün video üretmede resim bulunamadı olayı halledilmiştir. %99 olay çözülmüştür. %1 ihtimalle bulamaz ondada artık hiç resim yok demektir.

Web_Scripti

Hocam o kadar çok post giriliyorki millet haklı, gözden kaçıyor bazı yazılanlar
Benim size bir önerim olacak.
Videoyap içerisinde bir chatbox acabilirseniz birçok soru videoyap kullanıcıları tarafından cevap bulacaktır. Böylelikle sizde isleriniz üzerinde yoğunlaşmış olursunuz.
Kolay gelsin.

Aynen haklısınız hocam ileriki zamanlarda düşünmüyor değilim hocam.

pingleme olayını kullanarak indexi anında aldırabilenler var mı? sistem nasıl arkadaşlar?

Aklıma basit bir şey geldi. Tek tek video yüklemede işlem bittikten sonra din dong gibi küçük bir bip sesi olur yani uyarı amaçlı öyle bir ses olsa iyi olabilir :D

bir kanala; birseferde kaç video yüklüyorsunuz ve kaç gün arayla yükleme yapıyorsunuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri