Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Önce gmail açıyorum. Kısa video çalışıyorsam onaylama yapmıyorum. uzun videolarda onaylama yapıyorum. Video yüklemeden önce para kazanmasını açıyorum kanalın.

Bir kanal için tek tip katogori çalışıyorum. Ve 50 video atıyorum. 50 yi geçmemeye çalışıyorum. Kısa video çalışıyorsam hızlı yüklettiriyorum.
Uzun ise yavaş yüklettiriyorum. Dakika aralıklı.

Bütün yüklemeler bittikten sonra topluca para kazanmaları açıyorum. Artık kaç tane dolar yandıysa :)
Bol kazançlar.

Yt kanalını gmaili actiginiz gun olusturup para kazanmayi acma islemi ve video yuklemeyi ayni gunde mi yapiyosunuz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yt kanalını gmaili actiginiz gun olusturup para kazanmayi acma islemi ve video yuklemeyi ayni gunde mi yapiyosunuz?

Aynen öyle. Gmail aldığım dakika youtube kanalı açıp onaylatıp, hemen para kazanmasını açıyorum. Hemen yükleme işine koyuluyorum ve yükleme bittikten sonra para kazanmaları topluca açıyorum

Aynen öyle. Gmail aldığım dakika youtube kanalı açıp onaylatıp, hemen para kazanmasını açıyorum. Hemen yükleme işine koyuluyorum ve yükleme bittikten sonra para kazanmaları topluca açıyorum

Daha önce bu şekilde açtığım kanallarim ertesi sabahi goremedi hocam:)) ben bi yerde hata yapiyorum ama nerede..

Hocam 50 videodan fazla 1 kanala yüklemiyonuzmu? Yani toplamda 1 kanalda en fazla 50 video oluyor öyle mi

ünlem geç 40-50-100 saniye sürüyo.eskiden 7-8 saniye sürüyodu neden böyle oldu ?

Daha önce bu şekilde açtığım kanallarim ertesi sabahi goremedi hocam:)) ben bi yerde hata yapiyorum ama nerede..

Hocam ben de aynı şekilde arkadaş gibi gayet seri şekilde kanalı açıp onaylayıp yüklemeleri yapıyorum.. Explorer kullanmaya başladığımdan beri bi sorun yaşamadım..

Özgün video yap bölümündeki görseller hd kallitesinde değil malesef (yandexten çekiliyor galiba )
Müzik bölümünede alternatif koymanız böyle kaliteli bir bota gölge düşürmez

sırf özgün için almıştım ama malesef ki artık kullanmıyorum...

sadece öneridir eski bir müşteriniz olarak ...

Merhaba,

81 video yükledim

süreleri : 66 tanesi 24 dakikalık , 15 tanesi 11 dakikalık
aynı anda para kazanmalarını açtım
ayrıyetten : %20 çerçeve ve %10 renk açtım
$ yanan video sayısı : 39

aynı videoları ünlem geçsiz denediğimde 4 para kazanma almıştım.
sisteminize hayranlığımı belirtiyorum %50 başarı bile gerçekten kazandırmaya yetiyor.teşekkürler

hocam yaklasık 10 sanıyede 1dklık 50 video yukledı sıstem ve bu hızdan kaynaklı diye düşünüyorum unlem geç özellıgını cogu vıdeoda atlıyor :(

hocam botu dondurmuştum. sabah yazdım açılması için hala açılmamıl bir ilgilenir misin

Hocam siteden odeme bıldırımı yaptım ıng banktan yolladım yarın hesaba gecer yalnız benı m sure 3saate bitiyor hemen aktif etseniz beklıyorum :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 50 video emri verdim logolu 14 yükleme yapılmıs görünüyor fakat 1 tane yüklemis.Ayrıca o videoda logo falan basmamıs.

hocam bugün aktifleştirmeyeceksiniz sanırım...

Merhaba hocam,

1 saat önce Anasayfa ve toplu link bölümünde uzun videolardaki ünlem geçide toplu video genelinde aktifleştirdim fakat 30 dakika önce serverlar yavaş yavaş çok işlemci çalışmasıyla çökmeye başladı. Toplu video serverlarımın bazıları işlemi stabil uygulayamadı. O serverlara ffmpeg/mencoder kurulumlarını tekrar yapıp yarın öğlene doğru inş aktifleştireceğim.

Edit :

Tüm alt yapıda uzun videolarda ünlem geçme işlemi eklenmiştir. Oran oldukça yükselmiştir.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri