Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dün geceden beri aşırı yavaş hocam çalışma mı yapıyorsun?

Destekden yazdım.
Toplu link ekleme bölümünde bazı videolarda alttaki uyarı çıkıyor.
(Dilerseniz otomatik diğer yüklemeye geçmesi yerine aşağıdaki yüklemeyi tıklayarak başlatabilirsiniz.)
O yazıya tıklandığı zaman bir sonraki videoyu yüklemeye geçiyor. Burada bir sıkıntı yok.
Ama bir önceki yüklenen video tamamlandığı zaman, Arkasından aynı videoyu tekrar yüklüyor. Taki liste tamamlancaya kadar her video 2 sefer yüklenmiş oluyor.

vzkdkv.png

Destekden yazdım.
(Dilerseniz otomatik diğer yüklemeye geçmesi yerine aşağıdaki yüklemeyi tıklayarak başlatabilirsiniz.)
O yazıya tıklandığı zaman bir sonraki videoyu yüklemeye geçiyor. Burada bir sıkıntı yok.
Ama bir önceki yüklenen video tamamlandığı zaman, Arkasından aynı videoyu tekrar yüklüyor. Taki liste tamamlancaya kadar her video 2 sefer yüklenmiş oluyor.

vzkdkv.png

evet bu sorunu bende bi mesajımda belirtmiştim.

hocam ünlem geç yeni değilde ben eski ünlem geçi kullanmak istiyorum, hani baslıgı filan sayılı atıyordu? :( simdi sağlam bi kanalım var bunu kullanmak istemiyorum riskli mi bilmiyorum cünkü [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Söyle bir hatam alıyorum fakat indirmek istedigim video cok eski degil.Bütün indirmek istediklerimde böyle hata alıyorum.

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

Destekden yazdım.

Merhaba hocam,

30 dk üstü video yüklerken alttaki videoya geç tuşuna basmamak 1-2 gün için en iyisidir. Ben yinede o bölümdeki o tuşa basınca mükerrer yükletmeyi haleldeceğim. 6 aydır aktif olan bir bölüm 2-3 defa duydugum için pek vaktim olmamıştı yapmaya. 1-2 gün içinde hallederim. Teşekkürler.

hocam ünlem geç yeni değilde ben eski ünlem geçi kullanmak istiyorum, hani baslıgı filan sayılı atıyordu? :( simdi sağlam bi kanalım var bunu kullanmak istemiyorum riskli mi bilmiyorum cünkü [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

Eski ünlem geç malesef yeteneğini kaybetmişti. Bu nedenle onu emekliye ayırdık. Ve kanala yüklenen her videonun tekrardan başlık, etiket ve açıklamasını değiştirmek gerekiyordu. Buda 2 kat kanalda işlem yapılması ve youtube un kanalı spam nedeniyle kapatmasına büyük ölçüde sebep oluyordu. Bu nedenle 1 ay önce kaldırılmıştır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Söyle bir hatam alıyorum fakat indirmek istedigim video cok eski degil.Bütün indirmek istediklerimde böyle hata alıyorum.

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

Merhaba hocam,

Destekde bekleyen mesaj sayısı 0. Kimsenin mesajı beklemiyor ve böyle bir soruda destekden soruldugunu göremedim. Mümkünse destekden video linkiyle birlikte yazarmısınız.

Hocam peki yeni ünlem geçmenin uzun videolarda basarı oranı nedir? ve riski var mıdır [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
saygılar

Bende ünlem geçin hiç faydası olmuyor 1500 tana yüklüyorum sonra toplu para kazanma açıyorum sonra silmeye başlıyorum bir baktım 200 küsür video kalıyor...

Bende ünlem geçin hiç faydası olmuyor 1500 tana yüklüyorum sonra toplu para kazanma açıyorum sonra silmeye başlıyorum bir baktım 200 küsür video kalıyor...

Kısa videolarda ve ytde çok az bulunan videolarda büyük ihtimal geçiyor.Yt ye çok fazla atılmayan 4-5 dk arası 500 video attım 9 ünlem geldi :).Yt'de bulunan 1.4 k video attım 1 k sağlam kaldı.Eskiden yarı yarıya ünlem verirdi.Ünlemi arttıran bir neden de toplu para kazan açma.Spam yapınca ister istemez toplu açmak zorundasın.

Mevcut özelliğimiz çok yüksek oranda ünlemi başarıyla geçer. Fakat videodan dolayı ünlem çıkaranları geçer. Bide bu işin sesten ünleme düşmesi vardır. Bir donald duck videosu alın. Onu tamamen simsiyah görüntü yapıp atın. Eğer video sesi bitrate 4400 ve üstündeyse çok net demektir. Youtube o videoyu tanır ve ünlemi basar. Bu nedenle video yüklenirken yapılan işlemde birazda sesle oynamak gerek. Projem var bu konuda. Dikkat edin ünlem yiyorsanız eğer o videonun sesi çok netdir ve her videodan ayırt eden bir müziği veya konuşması vardır. O konuşma veya müzikden daha önce birilerine telif hakkı gönderilmiştir ki youtube biliyordur. Çok detay yazmayı sevmem. Tüm yüklemelerdeki video geçme oranı %76 dır(Son 24 saat ile 48 saat arası. )

Mevcut özelliğimiz çok yüksek oranda ünlemi başarıyla geçer. Fakat videodan dolayı ünlem çıkaranları geçer. Bide bu işin sesten ünleme düşmesi vardır. Bir donald duck videosu alın. Onu tamamen simsiyah görüntü yapıp atın. Eğer video sesi bitrate 4400 ve üstündeyse çok net demektir. Youtube o videoyu tanır ve ünlemi basar. Bu nedenle video yüklenirken yapılan işlemde birazda sesle oynamak gerek. Projem var bu konuda. Dikkat edin ünlem yiyorsanız eğer o videonun sesi çok netdir ve her videodan ayırt eden bir müziği veya konuşması vardır. O konuşma veya müzikden daha önce birilerine telif hakkı gönderilmiştir ki youtube biliyordur. Çok detay yazmayı sevmem. Tüm yüklemelerdeki video geçme oranı %76 dır(Son 24 saat ile 48 saat arası. )

10 dakikaya kadar videolarımda daha ünlem görmedim :)
1 saatlik ve daha uzunlarda ise % 80 lere varan ünlem geçme başarısı var :)
Teşekkürler Videoyap
Hocam şu maximum 100 video yükleme işinide bir aşsak bal gibi olacak :)
Sistemde hızlıca 200 veüzeri video yüklettiripte kanalı ayakta kanaln varmı hocam botta?
Eğer varsa onların hangi sebepten kapanmamış onu tespit edebilirseniz bizlerinde yüzü güler :)
Kolay gelsin

10 dakikaya kadar videolarımda daha ünlem görmedim :)
1 saatlik ve daha uzunlarda ise % 80 lere varan ünlem geçme başarısı var :)
Teşekkürler Videoyap
Hocam şu maximum 100 video yükleme işinide bir aşsak bal gibi olacak :)
Sistemde hızlıca 200 veüzeri video yüklettiripte kanalı ayakta kanaln varmı hocam botta?
Eğer varsa onların hangi sebepten kapanmamış onu tespit edebilirseniz bizlerinde yüzü güler :)
Kolay gelsin

Teşekkürler hocam,

Dün 28.000 tane kanala günde 250 den fazla video yüklenmiş. 24 tane kapanma olmuş. Ama bu kanalların hangisi sıfır kanaldır hangisi 10 günden fazla kanaldır bilmek çok zor. Sıfır kanallarda günlük 50 den fazla yüklemek çok risklidir. Botda kapanmalar 1 aydır çok çok az oldugu için yeni kanalda çok ekleniyor. Bu nedenlede kapanma oranı da tabiki çok düştü. Zaten hepinizin gördüğü gibidir. Son 1 ayda konuya 1000 kişi mesaj yazdı ama 5-6 kişi kapanma yazmıştır.

Çok video yüklemekden kapanma yaşayanlar varsa;

İlla ben 1 kanala günde 50 den fazla yükleyeceğim diyorsanız alt bölümü okuyunuz.

1) 10 saatden uzun sürecek video emri vermeyiniz. örneğin 150 video yükleyim 6'ar dk aralıklı derseniz 900 dk eder. İdeal yüklenme süresi 5-6 saattir. Buna göre ayak uydurun. 200 video atacaksanız 3 dk aralıklarla atın. 200 dk üstü atacaksanız hızlı video yükleyi seçiniz.

2) Video yüklediğiniz anda kanalda otorum açık durumda olursanız kanalın kapanma ihtimali çok düşüktür. Yani 500 videoyu hızlı yükle dediniz. Farklı penceredede youtube da oturum açıksa kanal kapanması çok düşük ihtimallidir.

3) Video yüklemesi devam ederken kanala giripde para kazanmayı topluca açmayınız. Bu bariz spamciyim havası verir. Açacaksanız tek tek açınız.

4) Günlük 50 den fazla video yüklemlerde alt kanallar ana kanallara göre en az 3 kat sağlamdır diyebilirim.

Bakın arkadaşlar ben bunları anlattım ama günlük 50 den fazla video yükleyemerek güzel gidiliyor. 50 den fazla bir günde 1 kanala atmak sizi üzebilir. Anlattıklarım oranı düşürür ama kapanma ihtimali vardır.

Önerim : 25 kanal çalışın günde 50'şer tane maksimum video atın. buda günlük 1250 video yükleme demektir. Yani gözünüz çok daha üstlerde olmasın.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam öncelikli yapılacaklar bitti mi ek istek ve özelliklere geçecekmisiniz ?

Botta 5 Kanal vardı Hepsine 50 video atılmıştı ardından unlemler temizlenmişti 1 haftaya yakın ayakta durdular.
en son 6. kanalı ekledim dedim iyi gidiyor 186 video attım 80 küsürü $ yandı , birçok ülke engeli geldi hepsini temizleyince 50 video kaldı birkaç saat geçmeden ilk kanal hariç hepsi kapandı.
+100 video hala sakat bence 0 kanallara

Teşekkürler hocam,

Dün 28.000 tane kanala günde 250 den fazla video yüklenmiş. 24 tane kapanma olmuş. Ama bu kanalların hangisi sıfır kanaldır hangisi 10 günden fazla kanaldır bilmek çok zor. Sıfır kanallarda günlük 50 den fazla yüklemek çok risklidir. Botda kapanmalar 1 aydır çok çok az oldugu için yeni kanalda çok ekleniyor. Bu nedenlede kapanma oranı da tabiki çok düştü. Zaten hepinizin gördüğü gibidir. Son 1 ayda konuya 1000 kişi mesaj yazdı ama 5-6 kişi kapanma yazmıştır.

Çok video yüklemekden kapanma yaşayanlar varsa;

İlla ben 1 kanala günde 50 den fazla yükleyeceğim diyorsanız alt bölümü okuyunuz.

1) 10 saatden uzun sürecek video emri vermeyiniz. örneğin 150 video yükleyim 6'ar dk aralıklı derseniz 900 dk eder. İdeal yüklenme süresi 5-6 saattir. Buna göre ayak uydurun. 200 video atacaksanız 3 dk aralıklarla atın. 200 dk üstü atacaksanız hızlı video yükleyi seçiniz.

2) Video yüklediğiniz anda kanalda otorum açık durumda olursanız kanalın kapanma ihtimali çok düşüktür. Yani 500 videoyu hızlı yükle dediniz. Farklı penceredede youtube da oturum açıksa kanal kapanması çok düşük ihtimallidir.

3) Video yüklemesi devam ederken kanala giripde para kazanmayı topluca açmayınız. Bu bariz spamciyim havası verir. Açacaksanız tek tek açınız.

4) Günlük 50 den fazla video yüklemlerde alt kanallar ana kanallara göre en az 3 kat sağlamdır diyebilirim.

Bakın arkadaşlar ben bunları anlattım ama günlük 50 den fazla video yükleyemerek güzel gidiliyor. 50 den fazla bir günde 1 kanala atmak sizi üzebilir. Anlattıklarım oranı düşürür ama kapanma ihtimali vardır.

Önerim : 25 kanal çalışın günde 50'şer tane maksimum video atın. buda günlük 1250 video yükleme demektir. Yani gözünüz çok daha üstlerde olmasın.
Bu bilgilerin bence bir yerde sabitlenmesi gerekir. Doğru bildigim yanlışlar varmış. Simdi onları öğrendim.
Çok tesekkur ederim.
Hocam 25 kanal bota entegre ettim diyelim.
Bu boş 25 kanala aynı anda 50 ser tane yükleme emri verdirmemiz, yine kanalın spama girmesine neden olurmu?
Tesekkurler

Merhaba;

Videolara 2-3 saniyelik intro ve 2-3 saniyelik kapanış videosu ekleme özelliği koyma ihtimaliniz var mı?

Botun geleceği için önemli bir özellik olur bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri