Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam kanal yap bölümünü epey kullanan var mı? Ayrıca curl sistemi olduğu için ıp olayı nasıl oluyor. Daha önce 5 kanala 1 ıp şeklindeydi şu an durum nedir. Tam bir anlatım yaparsanız kafamızdaki soru işaretleri kalkar. Ayrıca bu bölümü kullananlarda kapanmalar ne durumda..?
kapanıyor valla kanallar çatır çutur :D

daha önce token verdiğim kanalları sistemden çıkartıp tekrar sisteme bağladığımda tekrar token istiyor. revoke access yaptırıyor. eskiden api sisteminde birkez api aldık mı tekrar api almıyorduk. bunda olmuyo mu? çok fazla hesaplara girmek istemiyorum sonra spamdan kapanıyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Video yöneticisine Gizli yap ve Genel yap dısında Liste Dışı yap özelliginide entegre etme sansınız var mı ?

Benim de bugün 3-4 kanalım kapandı ama şüpheliyim neden kapandığıyla ilgili.. Bir program vardı denediğim ve son açtıklarımı bu programa eklemiştim. Birde etiketlerde düzenleme yapmıştım. Her kanala ayrı mac ayrı ıp uygularım. Fazla da video yüklemem.
spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
Aynen kanallarda bu yazıyordu.

daha önce token verdiğim kanalları sistemden çıkartıp tekrar sisteme bağladığımda tekrar token istiyor. revoke access yaptırıyor. eskiden api sisteminde birkez api aldık mı tekrar api almıyorduk. bunda olmuyo mu? çok fazla hesaplara girmek istemiyorum sonra spamdan kapanıyor
Api Keyi ana kanala alırsan eger istedigin kadar silip yeniden alabilirsin fakat alt kanallarda ne yazık ki böyle bir özellik yok.
Bundan dolayı biraz arıza cıkarabilir fakat sonunda olur :)

bilgisayardan video yüklerken çok yavaş upload ediyor birde vds kullanıyorum.normalde 10mb ile upload yapıyorum videoyapda 10 kb ile upload yapıyorum

video yöneticisinde 1 dakikada 5 işlem yapabilirsiniz yazısı gidicekti yerine buton gelicekti bunuda yapıcaktınız hocam.2-3 güne hallederim dedikleriniz gerçekten çok gecikiyor.ayları buluyor

@Web_Scripti hocam 25 tane video atma varya 2.kez oldu orası uzun sürüyor bende yanlışlıkla kapattım bare kapatılınca yada internet gidince otomatik kaldığı yerden devam etse şimdi hangi video atmadım diye tek tek araştırcam hata bende ama oraya log sistemi koysanız atılmayan video tekrar denese

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şimdi ben videoyap hesabı almayı dusunuyorum'da bana bir iki tavsiye verebilirmisin ben şimdi yeni kanal kurdum herşeyi halletim video çekecegım bir hesap var 1000'e yakın videosu var acaba spama takılma'dan bu kanaldaki tüm videoları nasıl cekebilirim . sonra bu kanal'da cekerken dünya engeli telif eşleşen almamak için ayrıyetten birşeyler yapılabılırmı botla ?

Hocam Video istatistik kısmına Tahmini kazançı koysanız mütiş olucak :D

Hocam toplu yüklemede kanal çekmede sorunmu var ? Dünde aynısını yaptı 15 dk dır bekliyorum yine .

siteye bağlanamıyorum toplu video 25 tane atma olayı 2-3 saattir atamadım genel bir sorunmu var

bi süredir kanal ve kelime cekilmiyordu asiri agirdi su an tamamen tamamen gitti.

Kanal Çek bölümü çok ağır bu gece, videoları getirmiyor, getirse listeye ekleme kısmında takılıyor.

Botta genel bir ağırlık var, kanal geçmişini silerken bile ağır.

Çok sürmez inş bu durum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri