Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyük Yenilik Geldi.
Arkadaşlar 2.5 gündür youtube'a anasayfadan video yükleme ve toplu link ile video yükleme ızdırap olmuştu. Youtube Asya ve amerika sunucuları çok yavaş çalışmaya başlamıştı. Fakat Youtube avrupa sunucuları ise çok hızlı çalışıyordu. Türkiye sunucularımı şuanda offline moduna aldım ve tüm yüklemeleri artık almanya, fransa, ingiltere üzerinden yaptırıyorum. Bu nedenle yeni videoyap hızını seveceksiniz. Yavaş yükleniyor, youtube yavaş işliyor derdi inşallah son buldu arkadaşlar.
Youtube sorun çıkarsa da videoyap da çözüm bitmez.
yeni özellik muhteşem olmuş hocam ellerine sağlık sabreden dermiş muradına ermiş hesabı oldu bizimkide emeğine sağlık
bi sorum olcak bu yeni sistemle ünlem geç ne durumda şuan eski haliyle devammı yoksa geçmeler artıcakmı ?
şuan için yaramıyor 50 tane video denedm hiçbirinde ünlem geç işlemi yapmadıana sayfadan tek videoda ünlem geç işe yaramıyormu
ana sayfadan tek videoda ünlem geç işe yaramıyormu
hocam sabah bendede yarıyordu ama şimdi geldim 50 video denedm belki ünlem geçme işlemini yapmıyor direk kanala atıyor videoyuşuan sizde çalışıyormu ünlem geç sistemiYarıyor 1 saatlik videolarda bile çatır çatır dolar yakıyo. Çerçeve ve kırpma da yapacakın ek olark
hocam sabah bendede yarıyordu ama şimdi geldim 50 video denedm belki ünlem geçme işlemini yapmıyor direk kanala atıyor videoyuşuan sizde çalışıyormu ünlem geç sistemi
Yarıyor 1 saatlik videolarda bile çatır çatır dolar yakıyo. Çerçeve ve kırpma da yapacakın ek olark
saol hocam herşey düzelmiş inş bide o düzelirse tamamdır videoları direk atıyor şuan içinPc yi kapattım en son 2 saat önce çalışıypdu daha denemedim yani
%25 hızlandır seçiyorum yine ünlem kanalı da yeni açtım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.