Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

gecenin bu saatinde pek kimse olmaz diyordum. Yeni serverlara yeni ünlem geçi aktif ettim. İnşallah artık ünlem geç oranı biraz daha iyi olacaktır.

Hocam Öğlen 12 Sabah 6 Bottayız :) Anasayfadan Attığımız videolarda Ünlem Geç Yapılacak Değilmi Artık

Her bölümden atılan videolarda ünlem geç yapılıyor. Fakat eskiden anasayfadan video yüklenince şu kadar saniyede ünlem geç yapıldı yazıyordu. Artık bunu yazdırmıyorum fuzili zaman hesaplama için yorulmasın makina.

Her bölümden atılan videolarda ünlem geç yapılıyor. Fakat eskiden anasayfadan video yüklenince şu kadar saniyede ünlem geç yapıldı yazıyordu. Artık bunu yazdırmıyorum fuzili zaman hesaplama için yorulmasın makina.
hocam o yazı motive ediyordu beni açıkcası gelse güzel olurdu :) tşkkrler hocam elinize sağlık

Hocam acıklık getirirseniz sevinirim. Artık ünlem ünlem geç kanalı komple kopyalarkendemi işe yarayacak?

Merak ediyorum sorularınızı yapıştırında görelim. Video editleme 1 yıldan fazla süredir stabil. Verdiğim sözlerin hepsini uyguladım ve uyguluyorum. Anasayfadan yüklemede youtube api serverı yavaşsa ben ne yapabilirim? Onların serverını ben onarmıyorum. Ücret iadesi 14 mayısdan sonra alımlarda olmayacağı kocaman yazılarla yazıyor. Benden dolayı bir sılıntı yaşandığında hep süre ekledim. Hergün günden5 defa konuma yazsanda ücret iadesi alamazsın. Bot çalışmaz, telafi süre eklerim. Fakat botun çalışmadığı bölümü yoktur. Destekden yazdığın şu videoyu editleyemiyorum destek mesajınızı buraya yazmanızı bekliyorum. Mümkünse ekibimin verdiği cevabıda yazın geçiitirmemi görelim

Sorduğum soru
hocam botun süre kes özelliği sanırım sorunlu, video çektiğim kanalın başında intro var ve yaklaşık 6 saniye sürüyor. bota baştan 6 sn kes komutu vermiştim ama şimdi kanaldaki videolara bakıyorum öbür kanalın videolarını introlu haliyle atıyor kanala. o kanalımdaki videoların büyük kısmı bu yüzden ünleme düşmüş. Lütfen bu sorunu düzeltin

verilen cevap
Merhaba hocam, verdiğin videoyu denedim ve sıkıntı cıkmadan halletti. Yapılan video linki alttadır sen hangi işlemlerden geçirerek nerede yaptın hocam bu işlemi?

sizde işlemin başarılı olması benim sorunumu halletmiyor, sorumda linkde evrmiştim sonuç için ama kanal ifşa olmasın diye buraya yazmadım. sizde belki düzgün yaptı ama bende yapmadı. bana faydası yoksa sizde düzgün çalışması bana fayda vermiyor.

Verilen başka cevap
Merhaba hocam,

evet haklısınız inceledim videoları bazılarına eklemiş bazılarına eklememiş. 52 serverımızın 3 tanesi bu işlemi yapamıyormuş. Bunun nedenini araştırıp onarımı yapıcam. bu nedenle bazı videolarda görebilirsiniz. Bu konuyu 2-3 günde halledicem.

soru
hocam bir kanalıma günde 250 video yükleme hakkı verdim ama 91 video yükledi durdu sorun nedir acaba? Yüklenecek kanal xxxx kanalım 91de kaldı durdu

cevap
Merhabalar evet dün öğleden sonra bir takım aksaklıktan otomatik çekimi dondurdum. Gece yarısı aktif ettim. kusura bakmayın

aynı sorunun devamı
aktif ettim dediniz ama hala çekmiyor 2 kanalımda çekim aktif ama bugün daha 50 video yüklenmiş

başka soru
otomatik kanal çekmeden çerçeve eklenmiyor

YouTube

eklediğim video bu ana çerçeve yok %25 çerçeve eklemesi gerekiyordu. Daha öncede ebzner sorunlar yaşamıştım. çözerseniz sevinirim. çerçevesiz geldiği için ünlem alıyorum

cevap
Merhaba hocam,

evet çerçeve olayı için server sıkıntılarımdan dolayı toplu videolarda ekleyemediği anlar oluyor. Bu konuda çalışmalar yapıyorum hocam, sistemi kilitlemeden halletmek adına.

vs vs vs

zaten bu kadar sorundan sonra hala istediğim verimi alamayınca botu kullanmayı neredeyse bırakmıştım arada bir yükleme yapmıştım yoksa 20k hak nasıl birikecekti.

bu konuda daha fazla yazmak vaktimi boşa harcamak olur, botunuz inşaAllah daha verimli ve stabil bir hale gelir.

yeni unlem geç ile eskisi arasındak ifark nedir. yani başarı yuzdesı acısından kıyaslarsak ? bir de 150mb uzun video edit işlemlerini ilerleyen zamanalrda yapabilecekmiyiz?

son sorum, seo acısından (fb,twitterdan ziyade)pinterest,scoop.it,linked.in,wordpress.com ve buna benzer imleme sistemlerine otomatik gönderim sağlayabilecek bir çalışma düşünüyormusunuz?

Yeni ünlem geç için emeğine sağlık çok teşekkürler, mutlu oldum.

Yeni ünlem geç eskisine nazaran ne yapıyor acaba ?

%50 geçsin uzun videolarda epey işimize yarar, aktifse deneyeyim yarın.

ben dün gündüz saatlerinde yükleme emri vermiştim ve az önce yaptığım kontrollerde ünlem konusunda nispeten bir iyileşmenin olduğunu farkettim ,sisteme entegre edilmiş haliyle daha da yükseleceğini düşünüyorum.şöyle diyeyim birkaç gün önce % 10 ise başarı benim gördüğüm %40 seviyelerinde ama dediğim gibi sistem ben atarken aktif oldu o yüzden bundan sonrası daha da yüksek olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Toplu kanal cekimlerde v.s yükleme yaparken ünlem gecme yapmıyor fakat ana sayfadan yüklemede yapıyordu.Bu düzeltildi mi ?

Ayrıca para kazanma acılmasından falan gectim sadece reklam arasını girebilmeyi token sistemi ile yapabilir misiniz ?

Merhaba Arkadaşlar,

Şuanda yatmam gerekiyor. Sistemdeki herşeyi yeni avrupa sunucularına entegre ettim. Hız konusuna gelince galiba 15 vds hızına sahip diyebilirim. İndirme ve yüklemeyi sadece anasayfa ve toplu linke ait olan 48 serverın toplamında 48gbit lik hattıyla yapıyor.

Ünlem geçme konusuna gelince arkadaşlar. Anasayfa, toplu link, toplu video, otomatik kanal çekme hangi bölüm varsa hepsinde aktif durumdadır. Hayırlı sabahlar

Benim attığım videolara gene ünlem geldi. Oran 1/8 yuklemeler devam ediyor. Umarım bu oranda devam eder.

mobil mesaj

Merhaba Arkadaşlar,

Şuanda yatmam gerekiyor. Sistemdeki herşeyi yeni avrupa sunucularına entegre ettim. Hız konusuna gelince galiba 15 vds hızına sahip diyebilirim. İndirme ve yüklemeyi sadece anasayfa ve toplu linke ait olan 48 serverın toplamında 48gbit lik hattıyla yapıyor.

Ünlem geçme konusuna gelince arkadaşlar. Anasayfa, toplu link, toplu video, otomatik kanal çekme hangi bölüm varsa hepsinde aktif durumdadır. Hayırlı sabahlar
hocam sunucu hızlandıysa edit sınırını 400mb yaparmısınız birde çift edit yaparsanız süper olur mesela hem %10 kırp %10 yada %20 çerçeve + süre kesme çerçeve ekle hem ünlem için iyi hemde eşleşende
2- olarakda hocam siz karşıdaki resmi aynen alacaktı bot yaparım ileridede dediniz ama hiçbir gelişme yokmu o konuda

ünlem geç sistemi

beyler video yap da bu günde ünlem geç çalışmıyo.

Video ortası reklamları token sistemi ile yapabilir misiniz ?
1 ay oldu hala yapabilen bir kisi cıkmadı mı koskoca dünyada ? :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

sabahtan beri yükleme yapamadım aşırı yavaşlık var. yarın bayram diye millet yüklendi heralde.

Merhaba Arkadaşlar,

Anasayfa ve toplu link bölümü dün geceki yenilikden sonra açırı hızlıdır. Hep bu hızı koruyacağım.

Site içi her sayfada gezmek işlem yapmak her zaman olduğu gibi çok çok hızlıdır.

Toplu video olayına gelince Rekor yüklemeye bugün ulaştık. Bugün tahmini 10 milyon video yüklenecektir. Herkes yeni ünlem geçme oranı yüksek diye çok kullanıyor.

Tahminime göre 12-24 saat içinde düzelir hızı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri