Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bence Işid'in sızdı videoyapa

Sendemi Leyla :D, sadece benim düşüncem, videoyap karalama gibi hiç bir zaman düşüncem olmadı olmazda, videoyap hocamızdan vermiş olduğu zihmetden hiç bir zaman şikayetçi olmadım, onun için başka kapıya ekmek çıkmaz :D

Bakalım daha neler duyacağız. Dün youtube geçmiş kanallarda bir kapama yaptı. Bunun içinde dün açıklama yaptım. Sisteme ekli kanalların %0.5 i dahi kapanmadı. Tabiki rakam sıradan günün 3 katına yakın kapanmaydı.

Videoyap içerisine sızılcak bile olsa herşey şifreli kodlanmıştır. Kimse birşey alıp ***üremez. Bunu 2 ay önce gördük. Videoyap tamamen youtube un kendi verdiği api kodlarıyla çalışır. Gerçek kanal maili girmeseniz bile token vermenizle çalışır. Zaten kanal şifresi istemiyor. Buda youtube harici bir kod olmadığının temelini gösterir.

Dünkü kapanmaları araştıran olduysa kanalların %90 nı ünlem devri youtube da çıkmadan önce dolar yanmış ama şuanda dolar yanmayacak kanallardı. youtube taradı ve kapattı. Ne bot, ne vds ve nede manuel etkilenmedi diyemeyiz. Hepsine ait spam kanalların bir kısmını kapattı. Hatta özgün olup az hitli bir kanalı çok hitli bir kanal kopyalamışsa özgünüde kapattı.

Her zaman derim. yeni kanallarınızda ileride kapanma istemiyorsanız bir kanala günde 50 den fazla video atmayın. Çok kanal çalışın hepsine yükleyin ama bir kanala günlük 50 yi geçirirseniz youtube pcden yüklemiş, vds den yüklemiş veya botdan yüklemiş demez. Kapanma ihtimali yüksek olur. Bakıyorum günde 1 kanala 1 günde 1000 video atan videoyap üyesi çok var. Yarısına yakını aynı günde kapanırken yarısı kapanmıyor. Ama zamanla youtube o kanallarıda kapatıyor ve kapatacaktır. Kapanmayla alakalı dünden bu yana 3-5 mesaj konudan geldi. 3-5 mesajda destekden geldi. Benim botumda ciddi kapanma olsa site 5 dk kapLı kaldığında forumda nasıl 200 kişi yazıyorsa yine yazar. geçen ay konumda birisi kanalım kapandı yeter artık demişti. Kişinin kanallarına ve üyeliklerine baktığımda aylık 10.000 tl üstü kazanıyor ve videoyap sayesinde. Sordum kendisine neden bu kadar sitem ediyorsun dedim. Botu kullanan azalsın ki youtubd spam kanLları kapatmayı azaltsın dedi.

Kısacası youtube hep kanal kapatacaktır. Ama videoyapın 2 ay önce geçtiği yeni bir sistemde videoyap nedeniyle bir kanal kapanmadı ve kapanmasıda olamaz. 2 ay öncesine göre videoyap zaten küçülmedi aksine büyüdü. Son 24 saatde yeni üyelik alımıda son 15 günün en çok satış günüydü.

Hiçbir şirket kimseyi %100 memnun edemez. Ama şirket çoğunu memnun ettikden sonra hep büyür. 22 aydır her ay büyüdük, sizler sayesinde de büyümeye devam edicez. Ben yazılımımı korumaya çalışmam, satışlarımı düşünmem, gidip konularda reklam yapmam. Çünkü mevcut üyemin üstüne daha fazlasına ihtiyacım yok. Mevcut üyelerim zaten kazandıkça arkDaşlarını üye ettiriyor.

Bomba gibi bir yenilik Daha eklendi.

Videoyu Otomatik istediğiniz miktarda partlara bölebilirsiiz

Anasayfadan yüklemek istediğiniz videonun linkini girin ve alt bölümden bölmek istediğiniz part sayısını seçniz. Yükle tuşuna bastığınızda belirttiğiniz miktarda eşit oranda videoyu partlara ayırır ve kanalınıza yüklerken videonun sonlarına Part 1, Part 2 şeklinde eklemeyi yapar.

Not: Ünlem geçme özelliğinde olduğu gibi partlara ayırma özelliğinde de videonun büyüklüğüne bakılmaz. İstediğiniz büyüklükdeki videoları partlara ayırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam hit arttıracak bir yöntem gelecek demiştiniz o konu hakkında bilgi verebilirmisiniz?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Yeni özellikler hayırlı olsun cümlemize, ünlem hakkında araştırmalarım sonucu biraz bilgiler edindim ,destekden bu konu hakkında detayları gönderecem, belki çok işimize yarar.

Hocam Mesajı ilettim.konu hakkında dönüşünü bekliyorum :)

Son düzenleme:
Oo cok iyi sercan bunu sevdi :)

Beğenmenize sevindim. Yarırı ve isteği çok olursa bu partlanan bölümlerde otomatik playliste alıncak.

İstediğimiz videoyla birleştirmede gelse ünlem derdi kalmaz :)

O konuda çalışma yaptım ve açıklamıştım. Bir video 720p diğeri 360p. Diyelimki büyük çözünürlüğü küçüğe çevirdi. Sonra gitti büyük mp4 ü küçüğe uyumlu olsun diye flv ye çevirdi. Bu 2 video 10 ar dkysa işlem 5 dk sürer. Buna makina dayanmaz. Yazılımsal mümkün, fakat harcadıgı server masrafı üyelik bedelini geçer.

Hocam hit arttıracak bir yöntem gelecek demiştiniz o konu hakkında bilgi verebilirmisiniz?

1 ay önce eklediğim tekli özel pingleme sisteminden bahsediyor olabilirmisiniz? video yöneticisine eklenmişti.

Beğenmenize sevindim. Yarırı ve isteği çok olursa bu partlanan bölümlerde otomatik playliste alıncak.

O konuda çalışma yaptım ve açıklamıştım. Bir video 720p diğeri 360p. Diyelimki büyük çözünürlüğü küçüğe çevirdi. Sonra gitti büyük mp4 ü küçüğe uyumlu olsun diye flv ye çevirdi. Bu 2 video 10 ar dkysa işlem 5 dk sürer. Buna makina dayanmaz. Yazılımsal mümkün, fakat harcadıgı server masrafı üyelik bedelini geçer.

1 ay önce eklediğim tekli özel pingleme sisteminden bahsediyor olabilirmisiniz? video yöneticisine eklenmişti.

Hocam 2-3 gün oldu.Uzun videolarda hit arttıracak yenilik getirecem demiştiniz.

Merhaba hocam,

bir önceki sayfada ki yenilik aynen onun içindir. Uzun videolarda hit arttırcam demek istememiştim. Eğer öyle yazdıysam affola. Uzun videoları ünlem ve telif derdinden yüksek oranda kurtarıcam demek istemiştim. Az önce Çıkardığım yeniliğin sebebi budur.

hocam uzun videoları partlara bölmek gerçekten mükemmel bir yenilik. peki mesela yukarıda bahsedilen 720p-360p uyumsuzluğunu belli baslı ozellıkleri kullanarak assak. örneğin videobirleştirmede sadece vk.com'um 720p lik videoları ile yine 720plik videolarını eklesek. örneğin:
VK | Video Ext bu video360p
bu da: VK | Video Ext 720p

bu ikisi birleşmez. sadece pixelleri birbirine eşit olan videolar birbirine eklensin. sanırım hem yukarıda bahsettiniz mp4,flv sorunu cozulur hem de aynı kalitede videoları birleştirebiliriz. tabi yotube'deki videoların da bu sekilde ayrımı yapılabilir aynı mantıkla.
Karıştırdım biraz ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

hocam uzun videoları partlara bölmek gerçekten mükemmel bir yenilik. peki mesela yukarıda bahsedilen 720p-360p uyumsuzluğunu belli baslı ozellıkleri kullanarak assak. örneğin videobirleştirmede sadece vk.com'um 720p lik videoları ile yine 720plik videolarını eklesek. örneğin:
VK | Video Ext bu video360p
bu da: VK | Video Ext 720p

bu ikisi birleşmez. sadece pixelleri birbirine eşit olan videolar birbirine eklensin. sanırım hem yukarıda bahsettiniz mp4,flv sorunu cozulur hem de aynı kalitede videoları birleştirebiliriz. tabi yotube'deki videoların da bu sekilde ayrımı yapılabilir aynı mantıkla.
Karıştırdım biraz ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Haklısınız hocam, çözünürlük uyuşmadığında 1. video şu çözünürlükde fakat 2. video u çözünürlükde diye yazdırarak bilgi verebilir. Kişide birleştireceği videoları aynı çözünürlükde yapar. Böylelikle çözünürlük editleme derdi olmaz. Bu hafta sonuna kadar inş ekleyeğim.

bi iddaa şirketiyle görüşüyordun videolarımıza reklam eklenecekti o konu ne oldu ?

Haklısınız hocam, çözünürlük uyuşmadığında 1. video şu çözünürlükde fakat 2. video u çözünürlükde diye yazdırarak bilgi verebilir. Kişide birleştireceği videoları aynı çözünürlükde yapar. Böylelikle çözünürlük editleme derdi olmaz. Bu hafta sonuna kadar inş ekleyeğim.

Bunu bende isteyecektim bu özelliğin bana çok faydası olur

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam konu hakkında bir gelişme var mı.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri