F
fth
Guest
Bu telifli video ve para kazan bölümünü anlaşılan kanalı ilk açtığımızda bir kere kullanmak lazım. Burayı günde bir kere veya haftada bir kere kullansak bile kanallar spamdan gidebiliyor. Bugün tam 6 kanal daha kapandı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi iddaa şirketiyle görüşüyordun videolarımıza reklam eklenecekti o konu ne oldu ?
Bunu bende isteyecektim bu özelliğin bana çok faydası olur
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam konu hakkında bir gelişme var mı.?
Bu telifli video ve para kazan bölümünü anlaşılan kanalı ilk açtığımızda bir kere kullanmak lazım. Burayı günde bir kere veya haftada bir kere kullansak bile kanallar spamdan gidebiliyor. Bugün tam 6 kanal daha kapandı..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çoklu link olarak yada tek video yüklemelerde video düzenleme işlemi çalışmıyor sanırım. 15-20 link yapıştırıp yükle dediğimde ard arda saniyeler içinde yükleniyor. önceden uzun sürerdi. bir problem mi var?
Merhaba hocam,
büyük ihtimalle yüklediğin videolar 150mb ve üstüdür. O tür yüksek videolarda sadece ünlem geçmeyi yapar. Video editleme yoksa 10gbit hatlı sunucularla yükleme hızı fişek gibidir. Bu nedenle hızlıca yapar.
hocam ödeme yaparak açabiliyor muyuz bu kotayı. sisteme çok hakim değilim sıktıysam özür dilerim.
Merhaba Arkadaşlar,
Şükürler olsun ki konuya 3-5 gündür çok az mesaj gelmeye başladı. Buda beni çok sevindiriyor. Herkesin sorunsuz olarak devam etmesi çok güzel. Herkese bol kazançlar
Merhaba hocam,
15 gün önce 2 günlüğüne bu konuda deneme yaptık. Ekstra ödeme değilde toplu video hakkıyla çevirme olayıyla yapmıştık. Fakat sunucularımız yetişememişti. İleride tekrardan bir editleme üzerine yapacağız. Fakat şuanki sunuculardan farklı ayrı bir bünyede onlar çalışacak. Çünkü şuanki hızı korumak istiyorum. O ayrı çalışan yüksek kotalı editlemeli sunucular ise kazancın hepsi ödenerek alınmış sunucular olucakdır. Ve yetişebildiği hızda yapacaktır. Hem onu almamışlar, hemde almışların mutlu olabilmesi adına.
ilginiz için çok teşekkür ederim hocam. toplu editleme değilde, aklınızdaki fikri hayata geçirene kadar sol üst köşeden tek olarak yüklediğimiz yerde kota kalkarsa dahi beni bir çok arkadaşı mutlu edecektir.
aynı ipden 5 farklı mail adresi ve 10 kanal giriş yaptım denemek için 10 ar video yükledim ertesi gün kanalların ve hesapların hepsini google kapattı sizin iplerde yada lokasyonunuz iyi tanıyor artık google bunu için bir önleminiz varmı?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bu videoyu partlara bölme olayı iyi olmuş inş birleştirme işini de yaparsınız. Fakat bu partlara bölme olayında eksik olan birşey var. Çoğu videolarda introlar ya da kenarlarda kanalın ismi vb. gibi bilgiler var. Biz normalde video çekerken süre kesme,kırpma çerçeve ekleme gibi işlemlerde yapabilmeliyiz. En azından önce bu işlemler yapılır videoya daha sonra istenilen partlara bölünebilir. Tabi mümkünse.. Muhakkak bir çözümü vardır
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot kapanan kanalları acil uyarılarda göstermiyor mu ? 3 tane kanalım kapanmış.Fakat hiçbir acil uyarı yok.Kanalları gezerken gördüm.Neden uyarı vermiyor ?
mail.ru dan video yükleyemiyoruz
bununla ilgili çalışmalarınız olucak mı acaba?
Genel soru : toplu linkle 25 videoyu bir kanala basarken farklı bir kanala da 25 video basabilirmiyiz. Aynı bölümden.
mobil mesaj
Teşekkürler hesap adedini artiricaz bu sorunu asicaz o zaman. İyi gecelerhayir bir kanala atabilirsin attiktan sonra 25dk beklemelisin
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
3 sms için bir gün süre yerine video yükleme hakkımızdan 100 tane almanızı isterdimeskisi gibi cok video atamıyoruz zaten hakların cogu yatıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.