kanalyap nerde ?? ben nerden para kazanmaları açıcam acil ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalyap nerde ?? ben nerden para kazanmaları açıcam acil ??
o programda sanal olarak değiştiriyor bilg mac değişmez bilg. az anlayan biri dahi bunu bilir cmd ekran gösterilcek bir olay yok rom gibi düşünebiliriz mac ram gibi tekrar tekrar yazılıp değiştirilemiyor ama programlar sanal olarak değiştiriyor gördüğüm kadarıyla
MAC çooooooooooooooook önemlidir. Konu hazırlıyorum. Artık kanal kapanmalarının sonunu getirecek bir konu. Tabi söyleyeceklerime harfiyen uyanlar için geçerli olacaktır.
Yahu bilişim sektöründe olan birisi olarak bana "browser" ın nasıl "mac" i okuyabildiğini bi teknik olarak anlatabilir misin?
"Javascript" kodu çalıştırılmadan "mac" adresi okunamaz. Bi teknik izah edersen sevinirim. Yanlış biliyorsam ona göre önlem alırım bende.
Bende aynen imkansız diyordum. Bir mühendisin videosunu paylaş ışlardı forumda mayıs ayında. chrome exe olarak indiriliyor. O exe oldugu için erişim izni yapabiliyormuş. Başka tarayıcılardan alması imkansız diye düşünmüştüm. Taki gece kerde bir arkadaş fotograf paylaşana kadar. Belki bir cok kişide hörmüştür. Kişi accounts.google.com dan şifre değiştirirken internet explorede tüm önceden girdiği mailleri yazmıştı. Paylaştığı andada herkesde öyleydi. Google bir kişinin maillerini yakalama konusunda. dün eklediğim ve bugün kanalım kapandı diyen arkadaş çıkmadı. Çok kanal ekleniyor. ve o kişiyle bende test yapmak istiyorum. Kanalalsat dan mail satın alıp test ediyorum. Yazılımsal olarak toplu videoda dün değişikliğe gitmiştim sonuçlar hep olumlu görünüyor.
Bende aynen imkansız diyordum. Bir mühendisin videosunu paylaş ışlardı forumda mayıs ayında. chrome exe olarak indiriliyor. O exe oldugu için erişim izni yapabiliyormuş. Başka tarayıcılardan alması imkansız diye düşünmüştüm. Taki gece kerde bir arkadaş fotograf paylaşana kadar. Belki bir cok kişide hörmüştür. Kişi accounts.google.com dan şifre değiştirirken internet explorede tüm önceden girdiği mailleri yazmıştı. Paylaştığı andada herkesin paneli öyleydi. Google bir kişinin maillerini yakalama konusunda kendini çok geliştirdi. dün eklediğim ve bugün kanalım kapandı diyen arkadaş çıkmadı. Çok kanal ekleniyor. ve o kişiyle bende test yapmak istiyorum. Kanalalsat dan mail satın alıp test ediyorum. Yazılımsal olarak toplu videoda dün değişikliğe gitmiştim sonuçlar hep olumlu görünüyor. şu sıralar spamden ciddi kazanç ve hit artışı var. millet dünya genelinde tatilden dönüyor ve hitler artmaya başladı. bu zamanları değerlendirmek gerekir
mail açma yönteminizi değiştirin bende kapanma yok
Eyvah ki Eyvah o zaman.
upload yaparken protokolün oluşturduğu package'lara da yazıyor olabilir hocam mac adresini. ben öyle tahmin ediyorum yanlışta olabilir ama en doğruya yakın olan pc mizde çalışan seninde bahsettiğin exeler. googleupdate.exe miydi öyle exeler falan da dahil.
streetview faciasını hatırlasanıza, araç ile sokaklarda gezerken ağlara girip bilgi topluyormuş pclerden ki bunlar ortaya çıkanlar. çıkmayanlar kimbilir neler.
Toplu video 1 haftadır inanılmaz yavas.
Ayrıca son 1 haftadır açıp videoyapla video attığım kanallar kapanıyor.
Ve bu kanalların kapanma sebebinin bu yavas video atılmasıyla alakalı oldugunu düsünüyorum. Videoyap ne zaman yavas video atsa benim kanallar kapanıyor.
Ne zaman hızlanacak bu toplu video? 1 haftadır bekliyorum hocam
Edit: Suan 20 dakikada 2 video yükleyebildi sadece.
hocam sisteme ortalama 50 tane kanal ekledim (takip için) ancak son eklediğim 11 kanalın üzeriden 12 saat geçmesine rağmen "Henüz Edilmedi" yazıyor nedeni nedir
Merhaba hocam,
dün sabah test ettiğimiz kanal ne durumda acaba? evdeki pcde test ettiğim kanalları tutmuştum. Şuanda şirketteyim buradan test verdiklerim duruyor. Daha hiç olumsuz yorum gelmedi. Sizde durum nedir hocam 36 saati doldurdu galiba sizde.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadaşın tespiti kesinlikle doğru. bir haftadır toplu yüklemenin inanılmaz hızlı ve inanılmaz yavaş olduğu dönemler oldu. kapanmaların sebeplerinden biri yavaş video yüklemek. bir kanala 12 video at diyorum sabahtan akşama kadar yükleme sürüyor kanal kapanıyor sonra. bot hızından çoğunluk memnun son zamanlarda ama bende toplu yükleme yavaş. videolar 3 saatlik diye mi bilmiyorumToplu video 1 haftadır inanılmaz yavas.
Ayrıca son 1 haftadır açıp videoyapla video attığım kanallar kapanıyor.
Ve bu kanalların kapanma sebebinin bu yavas video atılmasıyla alakalı oldugunu düsünüyorum. Videoyap ne zaman yavas video atsa benim kanallar kapanıyor.
Ne zaman hızlanacak bu toplu video? 1 haftadır bekliyorum hocam
Edit: Suan 20 dakikada 2 video yükleyebildi sadece.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.