Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
67 video attığım kanal dahi kapanmış yüklemeyi aralıklı atmışdım 3 kanal daha gitti 17 gündür botla atıpda sağlam kalan kanalım yok elle açtığım duruyor sadece
standart olarak 15 dakka aralıklı ve günde 50 video atarım kanal başı ama artık yemiyor.
yemiş olanlarda uçtu ayrıca.
standart olarak 15 dakka aralıklı ve günde 50 video atarım kanal başı ama artık yemiyor.
yemiş olanlarda uçtu ayrıca.
hocam isim vermiyim dedim size link attığım kanal ytkazan 37 video attım 2 gün sağlam durdu sonra ytkazan beğenmedim açıkcası çerçeve yokmuş eşleşen geçemiyor videoyap bağladım eski videoları silip video attım 50 tane eşleşen geçenleri silip tekrar attım toplamda kanalda 67 video kaldı o kanalda kapandı amacım bot kötülemek değil ama yemin ediyorum kendi bilg 100 video atıyorum kapanmıyan kanallar bot bağlayıp 10 video atsam ertesi gün kapanıyor artık yt bot önlem aldı 2 aydır bot kullanıyorum bot çok iyi 4 bot denedim diğer botlar özellik olarak yanına yaklaşamaz videoyap ama kapanınca olaylar bitiyor ben gene dediğinizi yaparım 50 video beklerek atarım birde kendi pc 50 video yüklerim sizin bot kapancak diğer benim 50 video kanal kapanmıyacak bunu denedim size link attım kendim açtım o 3 kanalda 4-5 günlüktü açtım baktım kapancakmı acaba sorun bendemi diye yok kapanmıyor sonra videoyap bağlıyorum video atıyorum kapanıyorSizin kanal kapananlarınız size çok defa dememe rağmen kendi bildiğiniz şekilde iş yapmanızdan kaynaklanıyor. Bana bir kanal vermiştiniz 2 gün önce başka yerden yüklemeye bu kanala başlıyorum. Bakın mesala bu neden kapanmıyor demiştiniz o kanalda kapandı. Biraz kendinizde neden ben yapılması gerekeni yapmıyorum. bu kadar sabırsızım diye düşünmenin vakti bence gelmiş.
1) Öncelikle aralıkla attıgınız video sayısı toplam 185 adettir. 262 tanesini aralıksız atmışsınız. Yani çok hızlı bir durumda. %100 kanalı kapatır o durum. yanında bile önerilmez yazıyor hocam. Sizide uyarmıştım.
2) Size günde bir kanala 50 den fazla video atmayınız demiştim. Siz aşağıdaki şekilde atmışsınız.
3 kanal kapanmış.
1 günde attıgınız video miktarları:
1. kanala 123 video atmışsınız.
2. kanala 198 video atmışsınız.
3. kanala 126 video atmışsınız.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Acaba destekden şu kanallarım 3 gün içerisinde eklemiştim ama kanalım kapandı yazabilirmisiniz. Bir inceleyelim. 3 gün içerisinde eklenmiş kanallarda detaylı loglamamız mevcuttur. Sizin üyelik mailinizi hatırlyamadıgım için hocam inceleyip yazamadım.
hocam 15dk x 50 = 12,5 saat boyunca sürekli aynı periyotta yükleme yapılıyor youtube a sıkıntı tam buradan kaynaklanıyor bence, yeni sistemde paralel aralıklı atılan videolar bot spider süzgecine takılıyor. bence bu hususa özellikle dikkat edilmeli, uzun ve sabit aralıklarla video yüklenmemeli
hocam isim vermiyim dedim size link attığım kanal ytkazan 37 video attım 2 gün sağlam durdu sonra ytkazan beğenmedim açıkcası çerçeve yokmuş eşleşen geçemiyor videoyap bağladım eski videoları silip video attım 50 tane eşleşen geçenleri silip tekrar attım toplamda kanalda 67 video kaldı o kanalda kapandı amacım bot kötülemek değil ama yemin ediyorum kendi bilg 100 video atıyorum kapanmıyan kanallar bot bağlayıp 10 video atsam ertesi gün kapanıyor artık yt bot önlem aldı 2 aydır bot kullanıyorum bot çok iyi 4 bot denedim diğer botlar özellik olarak yanına yaklaşamaz videoyap ama kapanınca olaylar bitiyor ben gene dediğinizi yaparım 50 video beklerek atarım birde kendi pc 50 video yüklerim sizin bot kapancak diğer benim 50 video kanal kapanmıyacak bunu denedim size link attım kendim açtım o 3 kanalda 4-5 günlüktü açtım baktım kapancakmı acaba sorun bendemi diye yok kapanmıyor sonra videoyap bağlıyorum video atıyorum kapanıyor
Sizin kanal kapananlarınız size çok defa dememe rağmen kendi bildiğiniz şekilde iş yapmanızdan kaynaklanıyor. Bana bir kanal vermiştiniz 2 gün önce başka yerden yüklemeye bu kanala başlıyorum. Bakın mesala bu neden kapanmıyor demiştiniz o kanalda kapandı. Biraz kendinizde neden ben yapılması gerekeni yapmıyorum. bu kadar sabırsızım diye düşünmenin vakti bence gelmiş.
1) Öncelikle aralıkla attıgınız video sayısı toplam 185 adettir. 262 tanesini aralıksız atmışsınız. Yani çok hızlı bir durumda. %100 kanalı kapatır o durum. yanında bile önerilmez yazıyor hocam. Sizide uyarmıştım.
2) Size günde bir kanala 50 den fazla video atmayınız demiştim. Siz aşağıdaki şekilde atmışsınız.
3 kanal kapanmış.
1 günde attıgınız video miktarları:
1. kanala 123 video atmışsınız.
2. kanala 198 video atmışsınız.
3. kanala 126 video atmışsınız.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Acaba destekden şu kanallarım 3 gün içerisinde eklemiştim ama kanalım kapandı yazabilirmisiniz. Bir inceleyelim. 3 gün içerisinde eklenmiş kanallarda detaylı loglamamız mevcuttur. Sizin üyelik mailinizi hatırlyamadıgım için hocam inceleyip yazamadım.
birand uygunsuz olan yukleme seceneklerını kaldırsan bottan olmazmı yanı 50 vıdeo uzerını hızlı yukleme yapamasınlar mesela !! sonucda kapanacagı kesın ve bellı .. öneri tabı bılmıorum bazıları kullanıyomudur napıyodur. yoksa mıllet kendı hatalarını bıle sana yıkmaya calısıyo boyle
Botta kapanma yaşamıyorum son 3 gündür.
Bu seferde videolar az izleniyor, YT kaynaklı yeni problem![]()
Kapanma yaşayanlar bence maillerini kontrol etsin bottan kaynaklı bir durum olsa benim kanalar da kapanırdı. Bir haftadır sadece bot kullanıyorum bırakın kapanmayı artık ünlem dahi gelmiyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sormak istediğim bir şey var.
Bilgisayarımızdan toplu video yükleme seçeneği bulunuyor mu, yoksa tek tek mi yükleyebiliyoruz?
Toplu pcden yükleme yok. Ama yazıyorum. Kısmetse pazar veya pazartesine. Ve onunla birlikte öyle büyük bir süprizim varki. Bota kanal bağlamadan botu kullanacak binlerce kişi gelicek. Ondan önce yarın geceki toplu link güncellemeside mevcut. Bot nerden nereye geldiSıfırdan al yaz deseler bu botu yazacak ömrüm yetmez. 23 aylık sürekli geliştirme
![]()
haydi hocam güldür yüzümüzü![]()
Toplu link update 8 gözle bekliyoruz hocam
mobil mesaj
Bayadır kullanmıyordumda, video ortası ekleme özelliği kaldırıldı mı ?
Edit : Kanalyap.com da mevcutmuş![]()
madem sistem düzeldi bizde tekrar dönüş yapabiliriz![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam pekı toplu yuklemeyı hızlı olarak kullanacakmıyız denemelerde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.