Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ilk gün 50 altı video atıp denermisiniz.dilerseniz size sabah kanal veriyim bir tane benim dediğim gibi çalışın kanalı izleyelim akibetine bakalım.kusurlu noktayı yakalarizşöyle birşey farkettim,
botun kanal kapanmasına etkisi var eyvallah. ama sadece toplu yükleme yaptığım kanallar kapanmış bugüne kadar. hatta tek tek bi günde "76" video attığım kanal bile kapanmadı. (buraya yazdık ya hemen yarın kapanır anasını satim.)
biraz uğraştırıcı ama tek tek yüklemek daha garanti gibi.
Hocam ilk gün 50 altı video atıp denermisiniz.dilerseniz size sabah kanal veriyim bir tane benim dediğim gibi çalışın kanalı izleyelim akibetine bakalım.kusurlu noktayı yakalariz
mobil mesaj
Bize ayırdığınız vakitleri videoyapa ayırın hocam.ben pratik yol buldum 4 4 basiyorum...ne demiştik videoyap gülsün dünya gülsün.unlemsiz eşleşen siz geceler.
mobil mesaj
şöyle birşey farkettim,
botun kanal kapanmasına etkisi var eyvallah. ama sadece toplu yükleme yaptığım kanallar kapanmış bugüne kadar. hatta tek tek bi günde "76" video attığım kanal bile kapanmadı. (buraya yazdık ya hemen yarın kapanır anasını satim.)
biraz uğraştırıcı ama tek tek yüklemek daha garanti gibi.
@Web_Scripti hocam aynı anda 5 kanal yükleme yapsak sorun olurmu her kanal 50 video atcaz 3dk beklicek tek tek yapsak 1 günde 100 video atamayız
evet toplu videoda daha sık kapanıyor. cunku mesela hızlandırma,cerceve vs. yok. ünlemli 10 video cıksa kanal bi süre sonra ünleme düşüyor. bir de topluda bazen yavaslama,hızlanma oluyor bu da kapanmaları etkiliyor. sonuc olarak unlem geç %100 basarı gosteremedigi için 2 günden sonra gün içnide kanala 50+ video yuklemeye calıstıgınızda ünlemli video sayısı arttıkca spama bir adım daha yaklasıyoruzkısaca toplu videolarda 50 videodan fazlası sakat bence. ama video hızlandırma özelligi entegre edilirse ünlem geçi destekler nitelikte olur bence cerceve vs.den daha iyi sonuc verir.
Bomba gibi bir yenilik daha.
Sistemimize tekrardan Video Ortası Reklam Ayarlama Eklenmiştir.
%0 risk içermektedir. Mozilla Firefox imacros eklentisiyle sizin pcnizde doğal yöntemle yapılmaktadır. [MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] arkadaşımıza teşekkür ederim. Forumdaki konusunda gördüğüm imacros kodunu sistemime uyarlamasını yaptım.
Hocam partnerler için ne zaman aktif olur ?
Merhaba hocam,
Ben partner çalışmayı uzun süre önce bıraktım. Elimde denemek için hiç partner kanal yoktu. Kanalalsat.com dada satışda partner kalmamıştı. Bugün yarın bir tane denk getirip onada ayarlıyacağım hocam. Teşekkürler
Merhaba Şeref Hocam,
inşallah çok kazanırsınız. Biz o kadar hesabınız var. Sayenizde çok kazanıyoruz.
Merhaba Hocam,
son 6 gün içerisinde kanalın mı kapandı? Eğer kapanmışsa lütfen yazınız. Ama kapanmamış ve geçmişe aitse detaylı loglama tutmuyordu. Eğer kapandıysa destekden de yazarmısınız inceleme yapalım ve nedenini bulalım. Daha önceden Kapandıgını dile getirmemiştiniz. Bu 6 günde toplam 3 kişi dile getirdi.
Merhaba fatih hocam,
Hiç bir sıkıntı olmaz. 25 kanalada aynı anda yükleyebilirsiniz. Önemli olan yükleme yapılan kanala giriş yapmamak. Ve kapanan bir kanala hiç giriş yapmamak. Sonra diğerlerine sıçratır. Kanalı linkle kontrol etmek ve kapanmışsa silmek içinde olsa kullandıgınız pcden girmeyiniz.
Merhaba hocam,
Son 6 günde hiç kanal kapanması yaşadınız mı acaba? Yani video nedenli kanal kapatması youtube yaptıgına inan ve inanmayanlar mevcut. Daha önce sizde yazmdınız galiba hocam. Yoksa geçmişe ait bir düşünceylemi yazdınız hocam?
Anladım hocam. Teşekkür ederim böyle mükemmel bir sistem hazırladığınız içinBol kazançlar
![]()
destek bölünümüne de yazdım ama buradanda söyleyeyim.. kanal çek kıs mından kanal çekemiyorum sürekli knal adı yanlış hatası alıyorum... nedeninin bilen varmı [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yardım
Geçmişe ait düşünce. ama 3 gün once bir adet kanalım kapanmıstı. umursamamıstım. neden kapandıgını bilmiyorum.Telif de olabilir.Yani spamla ilgili yazıdan once actıgım bir kanaldı ve takip etmiyordum. ama sistemden anlasılırsa nedeni bakalım isterseniz hocam
Merhaba hocam yeni kanallarda şöyle bi sorun var 2 tane kanal actım toplu 20şer video attım (süre Kes,Cerceveyle) 1.kanalda 20de 10u ünlem ikincide 20de 12 ünlem normalmidir yoksa yine yt Önlemmi aldı 2 gün önce mesela 40 videoda 10 tane anca düşüyodu ünleme destek yerine buraya yazayım dedim kontrol edersen cok iyi olur ustad![]()
Merhaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ,
Nasılsın?
Ev taşımayla uğraşırken baya bi uzak kaldım youtube'dan. En son bi mesajını okumuştum. Kanalları lokasyonlara göre ayırmıştın. Atıyorum 1. 2. kanal bilgilerindeki yüklemeler Amerika sunucularında gibi...
O kadar çok mesaj yazılmış ki bulamadım bir türlü o mesajını.
Rica etsem tekrar yazar mısın hangi kanallar hangi lokasyonlardan yükleniyordu?
Teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.