[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam chrome sorunu devam ediyor mu yoksa hala chrome dan video atma taraftarı değil misiniz?
Hocam chrome sorunu devam ediyor mu yoksa hala chrome dan video atma taraftarı değil misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam geçmiş olsun öncelikle,
Client Id ve Client Secret oluşturmak için girdiğim sayfada APIs & auth tkladığımızda takiben Apıs tuşuna tıklıyorum , YouTube Data API v3 çıkmıyor tekrardan giriş çıkış yaptım , yok gözükmüyor , neden olabilir ?
aynı sorun dün bendede oldu hala devam etmekte..
@Web_Scripti
Özellikle kendi çerçevemizi ekleme özelliği konusunda çalışman varmı? Öyle bir yorum okumuştum yanılmıyorsam
hocam desteğe bakar mısınız teamle halledelim şu problemi
Toplu yüklemede ünlem geçme oranı çok düşük![]()
Geçmiş olsun hocam. Allah acil şifalar versin inş.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir sorun var gibi video mesala 600 mb 300 e kadar gelio çubuk donuyo kalıyo sonra yüklendi diyo. hesaba bakyıorum 300 mb olan kadar kısmı yüklemiş videonun
geçmiş olsun hocam öncellikle sizi yoruyor bu iş fazlasıyla. birşey soracaktım. bi kanal buldum mesala çekmek istiyorum ben videoyapa vps ile girecem. o kanalı komple sadece ünlem geç sistemi uygulu halde vps ye indirebbiliyomuyum videoları ?
Hocam geçmiş olsun öncelikle,
Client Id ve Client Secret oluşturmak için girdiğim sayfada APIs & auth tkladığımızda takiben Apıs tuşuna tıklıyorum , YouTube Data API v3 çıkmıyor tekrardan giriş çıkış yaptım , yok gözükmüyor , neden olabilir ?
aynı sorun dün bendede oldu hala devam etmekte..
geçmiş olsun hocam video ortası reklamda sorun mu var? kodları oluşturmuyor. daha önce çok kez kullanmıştım sistemi biliyorum yani. kanal dili falan türkçe . destekten yazdım müsait olduğunuzda bakarmısınız iyigünler.
öncelikle geçmiş olsun hocam,sistemle ilgili bi sıkıntı var haber vermiş olayım..dün gece yarısı benim kapandığını gördüğüm 2 kanalı sistem hala cep telefonuma bildirmiş değil.
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun hocam biran önce iyileşmen dileğiyle. 200 video emri verdim 3 saatte 100 tanesini yükledi.Sistem şuanda yavaş herhalde
edit : hocam 6 saat geçti 200 emirden 140ı eridi sadece.60 video hala yüklenecek![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] birand dun kanal maılı ıle sıfremı yolladım sana baıkıcaktın bı bakabılırmısın gecmıs olsun bu arada![]()
beyler ortalama 200 videoya ne kadar sürede video ortası giriyor
maksimum rakamı söyleyebilir misiniz
imacrosa geçmeden önceki hızıyla aynı mı
Server15 local upload yapamiyor.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error
Merhaba hocam destekden yükleme anındaki ip adresini belirtirseniz virus programımın neden onay vermediğini çözeriz. %99 bu hata pcden video upload yapılırken tek videonun 900 mb üstü olmasından kaynaklanıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.