murato25
Yasaklanmış
aynı sorun bendede var hocam fakat kanala bakarsanız video yuklenmıs oluyor .
hayır 15 dakkadır yüklenmedi 50 -100 arası 20 adet video hocam 15 dakkadır aynı bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı sorun bendede var hocam fakat kanala bakarsanız video yuklenmıs oluyor .
tamam hocam anladım teşekkürler .
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta şuan sorun var galiba çektiğim videoları indiriyor yükleniyor diyor öyle kalıyor hem youtube hem mp4 ve farklı kanallara yüklemeyi denedim sorun aynı
Rica ederim hocam.
Destekden durumu yazmış olsaydınız dönüşü yapmıştık olurduk. Ekipçe yemek yediğimiz için yemek sonrası dönüş yapabişirim. Destekden şu kanalıma şu linki yükleyemiyorum yazın bakalım sorununuza iyigünler hocam
Rica ederim hocam.
Destekden durumu yazmış olsaydınız dönüşü yapmıştık olurduk. Ekipçe yemek yediğimiz için yemek sonrası dönüş yapabişirim. Destekden şu kanalıma şu linki yükleyemiyorum yazın bakalım sorununuza iyigünler hocam
hocam sımdı bende denedım toplu link'den 25 tane video bıraktım yüklenmedi .
genellikle 1.5 gün sonra cevap almaya alıştığımız için yazmayı düşünmedimbidahakine yazarım sorun düzeldi teşekkürler
Merhabalar. İşbankası hesabınıza Umut C****n adıyla bir kaç saat önce 35 tl ödeme yaptım. aylık üyelik + 100 toplu hakkı için. Hala aktifleştirilmedi. Kanalla ilgilenmek için aktif olmasını bekliyorum. Çözümleyebilir misiniz? İyi çalışmalar
Saygılarımla.
hocam skype adresinizi alabilirmiyim ?
para kazananmaları aktif etmek için ne yapmalıyız?
Telifleri otomatik nasıl sileceğiz?
[MENTION=15118]WEB[/MENTION]_Scriti hocam toplu link'den 25 video bırakıyorum bazılarına .
int(9) int(2) string(24) "HTTP/1.1 404 Not Found " int(404) int(0) int(0) indirilemedi
Video indirilemedi, tekrarlayin veya url degistiriniz! hatası geliyor fakat anca tum videoların yuklenmesi bittikden sonra tekrar boyle hata gelenleri topluyup tekrar yukluyorum acaba buna bı cagre bulamazmısın bu hatayı verınce hatanın aldında tekrar dene butonu felan olsada tıklasak tekrar deneyıp cekse olmazmı ?
Merhaba hocam, site üzerinden deneme süresi istiyorum şeklinde desteğe yazmanız yeterli 1 saat içerisinde süreyi eklemiş olurum.
Merhabalar, öncelikle bizi seçtiğiniz için teşekkür ederim. Evet dün itibariyle toplu video ekleme özelliği eklenmiştir. Videoyap.com'da Sol menüden ulaşabilirsiniz.
Hocam daha önceden konuşmuştum, 112 tane botumuz var. anime sitelerine ait 2 tane bot var. bu 2 bot yüksek güvenliğe sahip bizim sistem onu her seferinde güvenlik duvarını kırıp geçemiyor. Geçebilecek bir yazılımda %100 imkansızdır. %50 ihtimal ile geçebiliyor.
peki ünlem geçme ya da silme mevcut mu?
hocam bazen ılk seferde gecemıyor fakat ıkıncı denemede gecıyor ornegın ben ana sayfadan tek video yüklerken aynı hatayı alıyorum fakat tekrar yükleye basınca bır daha denyor bu sefer indirip yukluyor bu sıstemın aynısını toplu linke'De koyamazmısınız acaba onu demek ıstıyorum boyle hata geldımmı hata gelen vıdeonun altına tekrar dene butonu gelse guzel olur bu sekılde sorunsuzca yuklerız vıdeoları .
yeni gmail açtığınız da telefon soruyorsa sizin daha önce bilgisayarınız dan gmail açtığını biliyor ve sizin robot olup olmadığınızı öğrenmek için telefon soruyor. dolayısıyla böyle bir yöntemle açılan gmaillerin hepsi tehlike altındadır. biz arkadaşla geliştirdiğimiz bir yöntemle açılan her gmaili o bilgisayar da taze olarak görüp telefon sormuyor. yani açılabilecek en iyi yöntemle gmail açıyoruz.
arkadaşın videoyap botunu bir ay deneyeceğim eğer kanallarım spama düşmezse gerçekten on numara iş yapmış demektir. token ve ipe key uygulamanız youtube spam böcüklerinden sisteminizi gerçekten koruyor demektir.
arkadaşınızla geliştridiğiniz bu yöntemle günde en fazla kaç gmail açabiliyosunuz?
15 dakika da anca bir gmail açılabiliyor. ama taş gibi sağlam kalıyor hepsi. satmayı düşündüm bir ara ama bu emeğin karşılığı olamaz. seri açmak mümkün değil.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.