Hocam hosgeldiniz özlettiniz kendinizi
Bende herkesi çok özledim. Tekrardan molaya inşallah ihtiyacım olmayacak. Bu süreç açıkcası her yönden çok iyi oldu.
Ne demiştik videoyap gülsün dünya gülsün.ünlemsiz eşleşensiz geceler.
Teşekkürler şeref hocam, hepsini daha iyi oranlara birlikte taşıyacağız inş.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Hosgeldiniz
Video Yoneticisine şöyle bir özellik ekelemeniz mümkünmü A kanalıma ait bütün videoları belirlediğim tarih ve saatte gizliye alacak ve gene aynışekilde girdigim tarih ve saatte videoları genele alacak boyle bir ozellik gelirse teliften kacan arkadaslar için super olur
---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------
Mantıklı hocam, tek tek tıklamak yerine topluca tüm videoları belli saatlerde otomatik gizleyip açmayı 1 hafta içerisinde inş ekleyeceğim. teşekkürler.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hoşgeldin, özlediğimi hissettim başlığı ve seni
VDS'li videoyap ile heyecan verici giriş yaptın yine, çıkar çıkmaz alacağım.
Bir gelişim önerim için de gelmeni bekliyorudum hocam;
Mesela kanalda 50 video var çerçeveli, bunlara küçük resim eklemek istiyoruz, tek tek çok uğraştırıyor, misal mickey mouse keywords'ünü yazsak küçük resimler bulup bize sunsa seçsek ve videolara topluca eklese süper olur. Küçük resim izlenime çok katkı sağlıyor.
Hoşgeldin aramıza tekrar, tatsızlıklardan uzak bir yeni dönem dilerim.
Teşekkürler caner hocam,
bizde 2 yıldır yenilik durmuyor ve yapılıyor. hep yapılmaya devam edecektir. Hatta yeni bir projem dahi var. kanallarım 2 kısmını ekleyip dailymotiona video upload ettirmeyi planlıyorum

sadece youtube yetersiz birazda oradan kazanç arttırmayıda göstermek gerek. bir öncülük yapmak o konudada gerek.
anladım tek tek yapmak yerine topluca göstermesi ve topluca değiştirmesi. çok mantıklı hocam bunuda 10 gün içerisinde inş entegre edeceğim. görüyorum ki herşey artık tık tık yapmak yerine topluca yapmak isteniyor.
hocam yeni vds sisteminde atılan her videoya kendi intromuzu ekleyebileceğimiz bir sistem eklenebilir mi acaba
Tabiki hocam şuanki sistemdede var onu vds sistemindede yapabilirsiniz. hatta orada video mb sınırı olmayacağı için her videonuzda %100 garantili uygulamış olursunuz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad tekrar hoşgeldin..
Teşekkürler üstad, senide buralarda görmek gerçekten güzel.
hoşgeldin hocam. siz yokken bot çok hızlıydı sizi aratmadı maşallah

şimdi birsürü yenilikler gelecek anladığım kadarıyla ama inşallah hız düşmez. çünkü videoyapı videoyap yapan yegane unsur hiçbir botta ve vds de olmayan
HIZDIR. tskr
Merhaba hocam, videoyap ben forumda olsamda olmasamda her zaman kalitesiyle devam edecektir. evet 1-2 ay önce 1-2 gün yavaşlama oldu. 3-4 ay önce 10 gün civarında yavaşlamalar oldu. dediğiniz gibi yenilikler yavaşlattı. yine yenilikler geliyor yavaşlatacak mı olayına gelince ise bilemem. fakat yavaşlatsada 1-2 günde hemen çözümlerim. videoyapda 430 tane server oldu. Son 1 ayda bünyemize 50 ye yakın server ekledim. buradaki tek amaç var hız aksamaması içindir. aslında 300 serverda yeterli. fakat cuma gecesi ve cumartesi gecesi 400 civarı gerekiyor. o saatlerde emirler tavan yapıyor. bu nedenle hep %10-%15 arasında boşluk yapıyorum ki o sıkıntılı anlar yaşanmaması adınadır.
Dediğiniz gibi videoyap'ın en büyük 2 özelliği hızı ve özgünleştirmesidir. Bazı zamanlarda bazı özelliklerimizi kaldırıyoruz ve tamir edip tekrar yayınlıyoruz. bu telifli video ve ünlem silme, para kazanma açma gibi özelliklerimizdir. Şuanda bu özellik 5 günden fazla süredir aktif. 1 tane şikayet almadım. çok şükür iyi çalışıyor. ama yaklaşık 4 ay boyunca kalkmış durumdaydı süper bir proxy sistemiyle inşaaedildi ve aktif edildi.
Teşekkürler hocam, ben yokken yazdığınız mesajları yeni gördüm. Kullanıcılara yardımlarınız içinde ayrıca teşekkürler.
Hocam o dediginiz tam kanalda ki videoları tam ozgunlestir ne zaman gelir acaba ? Benim bir çok kanalıma gerekli o yüzden

Hitler 10 bile geçmeyen kanallar var onlara çok gerekli bu yöntem
Merhaba hocam,
vds sistemi üzerinde çalışyıroum. hafta sonu olmadan vds i aktif edip, haftasonunada inşallah yazdığınız özelliği aktif edeceğim. Tek tek özgünleştirmek zor mu geliyor hocam

tamam toplusunda kolayca olur süper bir paneli olucak inş.
üstad ''toplu bilgisayar upload'' seçeneği mkv dosyalarını neden desteklemiyor saçma geldi bana
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Merhaba üstad, serverlarımda bir antivirüs programı var. bu antivirüs programı video diye gösterip hack dosyası yüklenmemesi içindir. program mp4, flv yi tanıyor. mkv yi tanımıyor. o tür dosyaların sonundaki .mkv yi silip topluca atabilirsiniz. o zaman genel kontrollü yapar. iyi çalışmalar