[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam her kanala ayrı ayrı intro, outro ve kanal alt yazısı ekleyebilirsek mükemmel bir özellik olur. Bu özellikleri ekleyebilir misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam yapıyorsak kapanmayı göz önüne almalıyız
ama kanal açıyoruz iki gün içerisinde video yüklemeden veya az sayıda video yükleyipte yine kapanıyorsa ozaman sorun kişiseldir
kapanmaların botla alakası benim bildiğim bir kez oldu ondada toplu kıyıldık
kanal kapanmalarının sebebinin bot olduğunu düşünmüyorum
ya kişisel hatalar yada mail açarken yaptığımız hatalardan kaynaklanıyor
tecrübeyle sabittir
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Hosgeldiniz
Video Yoneticisine şöyle bir özellik ekelemeniz mümkünmü A kanalıma ait bütün videoları belirlediğim tarih ve saatte gizliye alacak ve gene aynışekilde girdigim tarih ve saatte videoları genele alacak boyle bir ozellik gelirse teliften kacan arkadaslar için super olur
---------- Spam Engelliyici 02:09 ---------- Önceki Mesaj 02:02 ----------
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam hoşgeldin. Yeniliklerde getirdin mi![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] umarım şu kanal kapanma olaylarıda çözülmüş hangi botu kullandıysam hepside kapanma yaşadım.. Sisteme biraz daha yenilik gelmiş sırf denemek için tekrar süremi aktilfeştirip 3 kanal bağladım ve toplu videodan hepsine 50 şer video attım ve 5-8 dakika aralıklarla yükledimGenel olarak konuşmak gerekirse keşke kapanmaların önüne tamamen geçebilen bir bot olabilse..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] intro videomuzu nasıl ekliyoruz hocam, nereden ekliyoruz ben bulamadım
spam yapıyorsak kapanmayı göz önüne almalıyız
ama kanal açıyoruz iki gün içerisinde video yüklemeden veya az sayıda video yükleyipte yine kapanıyorsa ozaman sorun kişiseldir
kapanmaların botla alakası benim bildiğim bir kez oldu ondada toplu kıyıldık
kanal kapanmalarının sebebinin bot olduğunu düşünmüyorum
ya kişisel hatalar yada mail açarken yaptığımız hatalardan kaynaklanıyor
tecrübeyle sabittir
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam her kanala ayrı ayrı intro, outro ve kanal alt yazısı ekleyebilirsek mükemmel bir özellik olur. Bu özellikleri ekleyebilir misiniz?
öncelikle hoşgeldin.
hocam özgünleştirme gerçekten şok edecek kadar yavaş yani 50 videoyu 10 dakikada anca özgünleştiriyor. 25 kanalı spamlıycam. ne kadar vaktimi aldığını sen düşün. dün akşamdan beri böyle lütfen buna bi çare bulalım. 1 aydır var bu sorun. 1 gün düzeldiyse 3 gün bozuluyor
konu açmak istemedim Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. (anasayfa) sayfasından yapılan yüklemelerde edit için boyut sınırı var mı? yani 150 mb'dan büyük videoları editleniyor mu?
süper fikir [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bunu gerçekleştirirsen çok memnun oluruz.
Hocam sistemde biraz yavaşlama söz konusu bakım falan mı var acaba.
site acayip yavaş. Bakımmı var
Hosgeldin hocam.
Bu ozgun video yukleme kisminda gelistirmeler (orn. Ek muzikler ekleme, sure sonuna kadar muzigin tekrarlayarak devam etmesi, slaytlarda, gecislerde vb bazi guzellestirmeler) ne zaman gelir acaba? Veya yenilik sirasinda var mi bu kisimin gelistirilmesi?
Kolay gelsin.
Güncel ünlem oranları nedir Hocam partnerden kafamızı kaldiramadik
mobil mesaj
hocam kanallarda mesela 10 izlenimin altında kalan videolar için toplu ping ve toplu özgünleştirme gibi bişey yapabilirseniz çok güzel olur birde kapanan kanalların bilgileri tamamen silinse yani videoyap kullanmaya başladığımdan beri 20k video attım diyelim arada kapanan kanallar,silinen videolar oluyo bunlar videoyapta hala duruyor,toplu ping falan yaparken 20k videoya birden ping atıyo,örneğin sadece yeni açtığımız kanala toplu ping atabilsek çok güzel olur,teşekkürler herşey için
2 güne kadar çok hızlandırcam hocam. özgünleştirme makinaları çok kasılıyor tedariğini yapmak için siparişi geçtim.video özgünleştirme 2 gündür inanılmaz yavaş hocam eziyet adeta
Merhaba hocam,Bu hafta sonuna kadar Kişiye Özel VDS aktif olur mu? Net bir gün verebiliyor musunuz?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu link bölümünde videoların edit ayarını yapıyoruz server ile yükle diyoruz yüklemiyor neymiş tarayıcı durdurulmuş hocam bu sıkıntı uzun zamandır var. TARAYICI DURDURULDU hatası almamak icin 2-5 dakka arası yükle diyorum onda da EDİTLEME YAPILMIYOR. Hocam artık şuna bir çare bulun bırakın yapsın 2-5 arası seçenekle bizde öyle yüklensin diye beklemek zorunda kalmayalım. Arka planda tüm editlemeleri falan herşeyi halletsin.
23 adet videonuz toplu serverlarımızda yüklenmek üzere 2-5 dakika aralıklarla bekleyen listesine gönderilmiştir. Buradan verilen emirlerle video editleme(intro,logo,süre kesme) işlemleri yapılamaz. Eğer video editleme işlemini Toplu link bölümünde yapmak istiyorsanız Anlık yükleme ile yaptırmanız gerekiyor.
Koskoca videoyapa ayıp oluyor bunlar(intro,logo,süre kesme) bunları yapamıyor diyelim çerçeve kırpma ve diğerleri çalışıyormu?
Merhaba batuhan hocam,
günde ortalama o bölümden 50 bin civarı video atılıyor. çok çok düşük bir rakam olduğu için çok umursamamıştım ay içerisinde yinede yapacağım. biraz yeni bir özellik üzerinde tekrardan düzenlemeye fırsatım olmamıştı.
Vallahi çok iyi olur hocam 2 dakkalık videoyu bile yükleyemiyorum bazısını yüklüyor bazısını yüklemiyor.. Tek tek uğraşmakta bir spamcı için külfetEn kısa zamanda inş çözersiniz
Hocam sadece vds mi alicaz yoksa önce 1 aylık videoyap alıp üstüne 40 tl vererek vDS mi sahip olucaz yani aylık 65e mi denk geliyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.