Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar destek mesajlarına cevapları 1 saattir veriyorum. vermeye devam ediyorum. Her türlü istekleriniz yapılıyor...

hocam mümkünse 1 günlük deneme alabilirmiyim

Hocam siteye üye olunca sol tarafta deneme süresi var oradan telefon numaranı girince gelen sms kodunu yazıp alabilrisin. yapamazsan destekden yazabilirsin. fakat bugün bitmek üzere gece 00 olunca alırsan 24 saat süren olmuş olur.

hocam vds kullananlar için toplu video yüklemede istedgimiz çerçeveyi seçme özelligi ne zaman gelcek bi tarih varmı acaba hocam. 50-50 yüklerken istedigmiz çerçeveyi girmek için diyorum hocam

hocam vds kullananlar için toplu video yüklemede istedgimiz çerçeveyi seçme özelligi ne zaman gelcek bi tarih varmı acaba hocam. 50-50 yüklerken istedigmiz çerçeveyi girmek için diyorum hocam

Hocam bugün bir arkadaş daha sormuştu. vds kullanan veya kullanmayanlar için aynı anda yapıcam. En geç 15 gün diyorum. Çünkü hızlandırma v.s. herşeyi oraya getireceğim. Normal kullanıcılar yine 150mb ve altındakilere çerçeve atabilecek. vds li olanlar ise sınırsız video mb boyutlarına yapabilecek. editleme işlemleri mb olayı var. Ünlem geçmede ise hiç bir yerde hiç bir kimsede mb olayı bulunmamaktadır. Bol kazançlar hocam

Hocam bugün bir arkadaş daha sormuştu. vds kullanan veya kullanmayanlar için aynı anda yapıcam. En geç 15 gün diyorum. Çünkü hızlandırma v.s. herşeyi oraya getireceğim. Normal kullanıcılar yine 150mb ve altındakilere çerçeve atabilecek. vds li olanlar ise sınırsız video mb boyutlarına yapabilecek. editleme işlemleri mb olayı var. Ünlem geçmede ise hiç bir yerde hiç bir kimsede mb olayı bulunmamaktadır. Bol kazançlar hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem ile ilgili denememi yaptım ve destekten yazdım.

Hocam destek talebine Api sistemiyle ilgili bir sorunumu belirttim. İlgilenir misiniz?

anladım hocam tesekkür ederim sagolun bekliyoruz sabırsızlıkla :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam saat 5 gibi vds almıstım hala aktif olmadı ilgilenirmisiniz rica etsem . Üyelik Id : 10530

Edit : VDS Alınmıştır . Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam otomatik kanal çekmede bir kanalım var. Videolar mb yönünden 100 mb yi geçmeyen videolar olduğu halde kırpma işlemlerini yapmıyor. Aynen atıyor

50 üstü yüklemeyin diyorsunuz bu tek kanal için mi geçerli ? Atıyorum benim 3 kanalım var 150 tane mi yüklemeliyim ?

Deneme süresi alıp bakamamak da bana özgü oldu k.bakma şimdiden :D

Hocam peki eskiden download linki girince sistem ekliyordu indirme vs yapıyordu şimdi o kısım bayadır yok botlar pek değişme olmuyor bu aralar eklenti yada böyle bi kısım bot yerine kullanmak için güzel olabilir..

Merhaba hocam, 2 yıldır botda o özellik aktif durumdadır. 113 tane botumuz dılındaki bir siteye ait mp4 linkini girince sistem indirir ve yükler. Bu işlemi anasayfa yapabilir hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem ile ilgili denememi yaptım ve destekten yazdım.

Merhaba hocam,

fikirleriniz ve yardımcılığınız için çok teşekkürler. Yeni engel geçme özelliğimiz içerisinde inş bu işlemlerde yer alıcak. Şuan için genel ortalama %92 dolar yanıyor ama cok zor kategorilerde bu oran düşüyor inş yeni özellikle bu oranı o tür kategorilerdede tamamen kazanır hale getireceğiz.

Hocam destek talebine Api sistemiyle ilgili bir sorunumu belirttim. İlgilenir misiniz?

Merhaba hocam,

Dün geceki mesajınıza Dönüş yaptığımı hatırlıyorum. Hala takıldığınız yer varsa ancak akşam bakabilcem. Yanımda laptop ve avea jetim var fakat kızım ve eşimle dışarıdayım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam saat 5 gibi vds almıstım hala aktif olmadı ilgilenirmisiniz rica etsem . Üyelik Id : 10530

Edit : VDS Alınmıştır . Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

hayırkı olsun gecikme için kusura bakma. Hafta sonları ekibim çalışmıyor tek kalıtorum. Bende sistemde problem olmayınca az ilgilendiğimden gecikti. Bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam otomatik kanal çekmede bir kanalım var. Videolar mb yönünden 100 mb yi geçmeyen videolar olduğu halde kırpma işlemlerini yapmıyor. Aynen atıyor

Merhaba batuhan hocam,

Videoyap toplu videoda ünlem geçi yani spam harici yükleme için her türlü boyuta uyarladıgımız için diğer kırpma vs işlemlerini serverlardan şimdilik düşürdüm. Ancak anasayfa ve toplulinkde o videoları editleyebilirsiniz. Yakında inş bu rakamı cok üst seviyelere getireceğim.

2 saat önce yükledigim video sayısı :D bakalım kac gün ayakta duracak :) Tek kategori tek kanal kopyaladım deneme amaclı. http://i.hizliresim.com/Y5Y3JA.png

Merhaba hocam,

Kanal 1-2 gün ayakta zor durur. Durdada youtube aylık tarama yapınca kanalı kapatabilir. Gerçeten büyük riskli ilker:) Zaman yok galiba çok kanal azarlı video çalışmak için. Diğer yönden ya tutarsa diyip çalışmakta fena ddğil tabiki. Bol kazançlar

50 üstü yüklemeyin diyorsunuz bu tek kanal için mi geçerli ? Atıyorum benim 3 kanalım var 150 tane mi yüklemeliyim ?

Deneme süresi alıp bakamamak da bana özgü oldu k.bakma şimdiden :D

Evet önerdiğimiz aynen o şekil her kanala günlük 50 den fazla yüklenmemesi youtube spam botları tarafından yakalanmaması adına:)

12 saat dayanır diyorum ben :)
590 video gün içinde patladı 3 4 dk da yüklemiştim :D

:) Evet son günlerde herkes çok video denemesi yapmaya başladı. Açıkcası kendim olarak 3 ay önce tek kanal çok video olayını bıraktım:) O kanalın spamı nedeniyle youtube ipin ucunu yakalarsa diğer kanallarıda günletiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds'den yukleme yapmaya calısıyorum fakat yuklenmıyor çerçeve ekle ile %10 kırp ıle yuklemeye calsııyorum fakat video kanala yuklenmıyor .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, kanalalsat ile videoyap a aldığımız kanalları token veren sistemi ne zaman halledersin acaba, teşekkürler iyi haftasonları dilerim

12 saat dayanır diyorum ben :)
590 video gün içinde patladı 3 4 dk da yüklemiştim :D

hocam hep öyle calısıyorum :D 600 700 video yüklüyorum 1 hafta boyunca ayakta dayanıyor ama çalıştıgım kategoride her hafta cuma günü telif geliyor kanallar öyle kapanıyor onun dısında kapanmıyor :D yine eminim kapanmıyacagına :D kanal hala acık :D

Ahmet hocam,

gördüğüm kadarıyla desteki talebin 6 saat öncesiymiş. Bugün şirketim 13'e kadar çalıştı. Yani her cumartesi 13'e kadar çalışıyor. Ondan sonra pazartesi sabahına kadar yalnızım dostlarım yaln.....:)

Sorun kısa gibi gözüksede sadece o sorunu cevaplamam 20 dk ortalama. Hak hukuk yenmemesi için sırayla bakıyorum. Allah kısmet ederse 1 saate kadar senin sorunun çözümünü yazacağım. Anlayışın için teşekkürler.

Hocam acaba destekden yazarmısın bu durumu, daha önce duymadım hiç uyaranda olmadı. Ama mümkünatı olabilir mi olabilir. Tam 2 katı yüklemesi büyük ihtimalle 00:00 yerine 23:59 da filan yapmıştır, 00:00 a gelince aa yeni güne girdik 30 tane daha ekleyim demiş olabilir. Daha önce görmedim fakat gün bugünken yazarsanız inceleyim hocam bugı kapatayım. Teşekkürler.

Hocam dikkat çekememiştir belki. Ama yaklaşık 1 aydır dikkatimi çekti ve sürekli bu şekilde. Mobilde olduğumdan destekten yazamayacağım. Bana özel bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bize ytpara da Trabzon !

anasayfadan video yüklerken kesme biçme çerçeve işleri için yine işlem sınırı 150mb mi yoksa 1,5 gb mi?

toplu link özgünleştirmede sorun var suan. "
683 <tr id="e"><td style="vertical-align:middle;width:70px;border-bottom:thin solid; border-left:thin solid;border-top:thin solid;border-color:black;"> <input name="toplu[]" type="checkbox" value="24" checked>"
bi sayfa dolusu kod cıkıyor.

Arkadaşlar evime akşamüstü biz evde yokken hırsız girdi. Çok şükür maddi çok büyük çalınma yok. Apartmanımız bu yıl 3. hırsızlık vakası olmuş oldu. 2 saat boyunca hal nete giremeyeceğimi belirtmek isterim. Laptopım arabanın bagajında olduğu için çalamadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri