Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Ben cevaplamaya çalışayım. Toplu video bölümünde günlük sana 250 hak veriyor, kullanmadığın hak devrediyor. Mesela bugün 150 yükledin, kaldı 100 hakkın. Yarına 250+100=350 hak olarak devrediyor. Onun dışında ana sayfa bölümünden video yüklemek istersen onda istediğin kadar yükleyebiliyorsun.

Bunun dışında bilgisayar kasması derken, kendi bilgisayarını kastediyorsan sistemin kendi makineleri var, video işlemlerini o makineler üzerinde yapıp yüklüyor, senin bilgisayarında bir kasma olmaz.

Yanlışım ya da eksiğim varsa [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam düzeltsin. :)

Çok teşekkürler hocam.

daha önce hiç kullanmadığım için "anasayfadan istediğin kadar yükleyebilirsin" derken nedemek istedin onu anlamadım :) toplu yüklemeyle onun farkı ne oluyo ?

Çok teşekkürler hocam.

daha önce hiç kullanmadığım için "anasayfadan istediğin kadar yükleyebilirsin" derken nedemek istedin onu anlamadım :) toplu yüklemeyle onun farkı ne oluyo ?

Toplu yüklemede adı üstünde toplu yüklüyorsun ister kanal çekersin, ister kelime aramasıyla çekersin. :)
Ana sayfada ise video linkini yazıp yüklüyorsun.
Aç bir videoyap üyelik bir günlük kullanım hakkı talep et, bir dene dostum zor değil.

Toplu yüklemede adı üstünde toplu yüklüyorsun ister kanal çekersin, ister kelime aramasıyla çekersin. :)
Ana sayfada ise video linkini yazıp yüklüyorsun.
Aç bir videoyap üyelik bir günlük kullanım hakkı talep et, bir dene dostum zor değil.

çok teşekkürler.. son bi sorum olacak :)

botla yükleme yapıldığı zaman ip karalisteye alınıyo sonra youtube o bilgisayardan açtığınız tüm kanalları kapatıyo diye bi muhabbet var forumda hep.. bu botta böye bi sıkıntı olur mu ?

---------- Spam Engelliyici 10:28 ---------- Önceki Mesaj 10:28 ----------

o senin toplu video hakkın ile alakalı bir durum, günde 100 de atabilirsin 10000 de atabilirsin, ne kadar istersen o kadar :)

çok teşekkürler.. son bi sorum olacak :)

botla yükleme yapıldığı zaman ip karalisteye alınıyo sonra youtube o bilgisayardan açtığınız tüm kanalları kapatıyo diye bi muhabbet var forumda hep.. bu botta böye bi sıkıntı olur mu ?

---------- Spam Engelliyici 11:10 ---------- Önceki Mesaj 10:28 ----------

bu sessizliği evet olarak mı kabul ediyoruz ;)

neymiş hocam o kanalla ilgili durum tamamen meraktan pm atarmısın :)
Ortalık ayağa kalktı durum ne diye :) durum falan yok genel olarak kanalımı kendim açarım dedim. Satın alırken de isim vermeyim 2 3 kişi dışında istisnasız kanal satanlarin tamamının kanalları dandik ve videoyapa dayanıksız. Saygılar

Hocam vds ye indirme özelliğinde mesela ilk 100 videoyu indir deme gibi şansımız var mı ? Çok video varsa ve full hd ise falan disk boyutumuz yetmeyebilir vs. . Oluyorsa bot + vds düşünüyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyapın destek kisminda ödemeyle ilgili mesajım bulunuyor. Dün mesaj atdım, bugün fırsat bulup bakarsanız memnun olurum. Malum pazar günü iş-güç olmadığı için uğraşırdık biraz youtubla)

Hocam 2 haftadır kanallarım sağlamdı ne güzel gidiyordum ama bugün videolar yüklenirken hepsi kapandı destekten yazdım bakarsanız bir an önce sevinirim.

merhaba

hocam benımde aynı sekılde 100 videodan 4 tanesını yukluyor lutfen ılgılenın destekten yazdım ama cvp yok 3 gun oldu Saygılar

Merhaba arkadaşlar,

eve yeni geçtim destek mesajlarını cevaplıyorum. Cumartesi pazar malesef destek cok zayıf.

Nasıl yani zamanı gelmiş sistemde bekleyen video gözükmüyor. Kanalınızın toeknını kanala girip silmiş olabilirmisiniz? Client aldığınız hesap kapanmış yani client boşa düşmüş olabilir mi? Anasayfadan video atmayı denediniz mi? Kanal kapanmış olabilir mi? 2 kişinin birden yazması garip.

Hidra hocam geçmişe ait bekleyen kanalların kapanması çözümü çok zor birşey. Yüklemeler bitince kanal kenarda hiç işlem görmeden belli bir süre sonra topluca kapanıyorsa sebebi cok azdır. Grce inceleyip dönüş yapıcam.

hocam bekleyen video olumuyor saten yukleme yapmıyor acil uyarılara yuklenmedı olarak alıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu vdslerde kendi çerçevelerimizi kullanamayacakmıyız. Sistemin çerçeveleri dünya engelini falan geçemiyor dolayısıyla vds almanında bir anlamı kalmamış oluyor.. Ayrıca hala toplu linkte sınırsız video ekleyebiliyoruz ama yüklenene kadar beklemek zorunda kalıyoruz yine.. Arka planda atamıyormu.. En azından vds li sisteme yenilikler getirilmeli..

Merhaba arkadaşlar,

eve yeni geçtim destek mesajlarını cevaplıyorum. Cumartesi pazar malesef destek cok zayıf.

Nasıl yani zamanı gelmiş sistemde bekleyen video gözükmüyor. Kanalınızın toeknını kanala girip silmiş olabilirmisiniz? Client aldığınız hesap kapanmış yani client boşa düşmüş olabilir mi? Anasayfadan video atmayı denediniz mi? Kanal kapanmış olabilir mi? 2 kişinin birden yazması garip.

Hidra hocam geçmişe ait bekleyen kanalların kapanması çözümü çok zor birşey. Yüklemeler bitince kanal kenarda hiç işlem görmeden belli bir süre sonra topluca kapanıyorsa sebebi cok azdır. Grce inceleyip dönüş yapıcam.

Hocam kanalları açalı ve token vereli 2 haftaya yakın oldu ve hala kanallara video yüklemeye devam ediyordum. 2-3 gün öncede 12 tane kanal ekledim. Destekten cevabınızı bekliyorum teşekkürler.

aynı şekilde açtığım tüm kanallarda ne zaman otomatik kanal çekmeyi kullansam kanal 2-3 gün içinde patlıyor ama videoyükle bölümünde kendim tek tek eklediğim zaman hiçbir zaman telif gelmeden kapanmıyor.. :(

aynı şekilde açtığım tüm kanallarda ne zaman otomatik kanal çekmeyi kullansam kanal 2-3 gün içinde patlıyor ama videoyükle bölümünde kendim tek tek eklediğim zaman hiçbir zaman telif gelmeden kapanmıyor.. :(

Kesinlikle katılıyorum.Link yoluyla yüklediğim kanallar kapanmıyor otomatik kanal çekmeyi kullanınca kapanıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam az önce bir kanalı komple kopyalama işlemi yaptım fakat translate ayarlayamıyorum bu kanala.. Acaba vds li kullandığımız içinmi yaşıyoruz bu sorunu... kaç kez denediysem de olmadı.. translate yapma seçeneği takılıp kalıyor orada..

---------- Spam Engelliyici 07:28 ---------- Önceki Mesaj 07:25 ----------

Şimdi sizin sunucularınızdan birini seçtim. Otomatik kanal çekme de yine denedim olmuyor translate yapma seçeneğinde sıkıntı var..

---------- Spam Engelliyici 07:29 ---------- Önceki Mesaj 07:28 ----------

Kesinlikle katılıyorum.Link yoluyla yüklediğim kanallar kapanmıyor otomatik kanal çekmeyi kullanınca kapanıyor.

sanırım oradaki sabit dakika aralıklarından kaynaklanıyor olabilir... orayada 2-5 dakika arası 5-8 dakika arası yükle seçeneği eklenmeli..

disk doluluğu %100ü gördü valla yine, bana yetmiyor mu bu acaba :D

Merhaba üstad,

Vdslere süper bir disk kontrol mekanizması ekledim. Artık bu işlemden sonra diskin full olmasına hiç ihtimal bile vermiyorum :=)

hocam bekleyen video olumuyor saten yukleme yapmıyor acil uyarılara yuklenmedı olarak alıyor

Merhaba üstad,

toplu özgün video üretmede son 2-3 gündür gördüğüm kadarıyla yandex'in sonuç vermediği anlar olabiliyor. Daha o ana rastlıyamadım ben. Yandex sonuc vermediği anda sıkıntıyı görüp düzenlemeyi yapacağım hocam. şuanda sıkıntısız yandex sonuc veriyor. iyigünler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu vdslerde kendi çerçevelerimizi kullanamayacakmıyız. Sistemin çerçeveleri dünya engelini falan geçemiyor dolayısıyla vds almanında bir anlamı kalmamış oluyor.. Ayrıca hala toplu linkte sınırsız video ekleyebiliyoruz ama yüklenene kadar beklemek zorunda kalıyoruz yine.. Arka planda atamıyormu.. En azından vds li sisteme yenilikler getirilmeli..

--------

hocam az önce bir kanalı komple kopyalama işlemi yaptım fakat translate ayarlayamıyorum bu kanala.. Acaba vds li kullandığımız içinmi yaşıyoruz bu sorunu... kaç kez denediysem de olmadı.. translate yapma seçeneği takılıp kalıyor orada..

Merhaba batuhan hocam, çerçeveleri vdslerde yine normal videoyap gibi kullanabilirsin 2 bölümdede. Eğer toplu videodada kullanmak için diyorsan bu hafta sonu gelicek hocam. Toplu linkin amacı anında işlemi yapıp yanıt vermesidir. Onda bir değişme yok hocam.

Videoyap vdsler her zaman dediğim gibi sadece editleme kapasitesini arttırır. Ip adresinin herkesden farklı olmasını isteyenler var. Farklı ip adresi olmuş olur. Sınırsız video atar, toplu linklerde video attıktan sonra bekleme süreleri olmaz. Normal videoyap kullanıcıları 150mb a kadar olan videoları editler. Vds li kullanıcılar ise 1gb'a kadar olan videoları editlerler. Tabiki 2 side her türlü videoda ünlem geçmeyi yapar. Vdslerde 1gb'a kadar editlemeyi makina kilitlenmesin diye koydugum rakamdır. bu hafta içinde onuda kaldıracağım.

Translate olayına gelince otomatik kanal çekmede translate yapmak istediğin işlem göremedim. Mesala translate yapılmamış bir video bul hocam. onu anasayfadan kendin translate etmek iste. Vereceği yanıtı yazarsan destekden incelerim. Translate de bir sıkıntı göremedim.

Hocam kanalları açalı ve token vereli 2 haftaya yakın oldu ve hala kanallara video yüklemeye devam ediyordum. 2-3 gün öncede 12 tane kanal ekledim. Destekten cevabınızı bekliyorum teşekkürler.

Merhaba üstad,

bu konuda pm geçiyorum. Bol kazançlar

Merhaba üstad,

Aslında şans değil bu durum. O bölümü kullanınca asla 2 videoyu aynı saniyelerde kanala yüklemez. Ayrıca siz videolarla tek tek uğraştıgınız için o kanalla alakalı başka işlem yapmıyorsunuz. Buda kanalınızda 2 farklı işlemi aynı saniyede yapılmadıgı için sıkıntı cıkarmıyor. Toplu video attıgınızda aralıklı yüklemeler yapın hocam. Ve bekleyen yüklenecek videosu oldugu sürece o kanala dahi hiç bir işlem yapmayın. Aynı sistem, sadece işlemleri otomatik yapıyor diyebiliriz. Bol kazançlar.

Merhaba üstad,

Aynen arkadaşa dediğim gibidir durum. Bir kanalınız kapanınca aynen bu şekilde yazarsanız size destekden loglara detaylıca bakıp şu işlemi yapmazsanız kapanmaz diye yardımcı oluruz. Bol kazançlar

neyse öğrenmiş oldum ki cumartesi pazar videoyap herkes video emri verdiği için işler aksıyor bundan sonra işleri hafta içine yansıtayım dün pazar günü video emir vermekten bıktım hocam ama hep yüklemedi saygılar :D

neyse öğrenmiş oldum ki cumartesi pazar videoyap herkes video emri verdiği için işler aksıyor bundan sonra işleri hafta içine yansıtayım dün pazar günü video emir vermekten bıktım hocam ama hep yüklemedi saygılar :D

Biz verilen emirleri yerine getirdik aksatmadan. Fakat toplu özgün video üretdeki yandex yerine getiremiyor yoğunluktan:) Bende ilk defa yandexi böyle gördüm. Belkide o süreçte yandex bakım yapıyordu apisinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri