Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam toplu yükleme eskiye göre çok yavaş bu konuda ne düşünüyorsunuz? eskiden 30dk da attığı video sayısını artık 15-20 saatte atıyor:(

vds li sistem daha yavaştır diye hiç ilgilenmemiştim. ama bugün gördüm daha hızlı yazmışsınız. nekadar hızlı eskiye göre kıyaslarsak. 1000 videoyu nekadar sürede atar tahmini olarak?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sistemden mesaj atım bakar mısınız Hocam
Üyelik Id : 1167

Merhaba üstad,

destekdeki mesajını inceleyip dönüş yapacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pm attım rica etsem bakabilirmisin.selamlar.

Sms onayını hallettim hocam. hayırlı günler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam toplu yükleme eskiye göre çok yavaş bu konuda ne düşünüyorsunuz? eskiden 30dk da attığı video sayısını artık 15-20 saatte atıyor:(

vds li sistem daha yavaştır diye hiç ilgilenmemiştim. ama bugün gördüm daha hızlı yazmışsınız. nekadar hızlı eskiye göre kıyaslarsak. 1000 videoyu nekadar sürede atar tahmini olarak?

Merhaba hocam,

Normal üyelerde bekleyen video : 475.000
Tüm vdslerde bekleyen video : 0

475.000 adet videoyu normalde 30 dk da atar hocam. Evet yavaşlama var, orada kabulum 1.5gb videoda dahi ünlem geçmeyi yapıyor sistem. Eskisi gibi 500mb videoların üstüne ünlem geçmeyi yapıp gerisine yapmamazlık yapmıyor. Fakat kanala spam video yüklenmektense spam video yüklenmeden ayakta kalması daha önemli diye bu yavaşlığa kabulum. bildiğin gibi 1.5gb olayını 4 gün önce getirdim. Server siparişlerini verdim cuma akşamına teslim dediler. 20 saat boyunca yüklenmeyen videon mu var hocam, öğlene doğru baktıgımda yanlışım yoksa kimsede bekleyen video yoktu. Zamanı gelmiş veya ertelenmiş olabilir mi? benimde hatam olabilir üstad. üyelik id yazarsan sevinirim. Edit: gerek kalmadı :P çekiliş 11957

Yazımı düzeltiyorum haklısın :) hiç 10 saat ertelenme olmadan o kadar beklediyse bize yazıklar olsun :)

Son düzenleme:
Merhaba hocam,

Normal üyelerde bekleyen video : 475.000
Tüm vdslerde bekleyen video : 0

475.000 adet videoyu normalde 30 dk da atar hocam. Evet yavaşlama var, orada kabulum 1.5gb videoda dahi ünlem geçmeyi yapıyor sistem. Eskisi gibi 500mb videoların üstüne ünlem geçmeyi yapıp gerisine yapmamazlık yapmıyor. Fakat kanala spam video yüklenmektense spam video yüklenmeden ayakta kalması daha önemli diye bu yavaşlığa kabulum. bildiğin gibi 1.5gb olayını 4 gün önce getirdim. Server siparişlerini verdim cuma akşamına teslim dediler. 20 saat boyunca yüklenmeyen videon mu var hocam, öğlene doğru baktıgımda yanlışım yoksa kimsede bekleyen video yoktu. Zamanı gelmiş veya ertelenmiş olabilir mi? benimde hatam olabilir üstad. üyelik id yazarsan sevinirim. Edit: gerek kalmadı :P çekiliş 11957

Yazımı düzeltiyorum haklısın hiç 10 saat ertelenme olmadan o kadar beklediyse bize yazıklar olsun

estağfurullah hocam. ben zaten son bir haftayı kastediyorum. 24 saati bulan video emirleri de oldu bu hafta içinde. bugün hiç ertelenme olmadı ama yine sabahtan beri yüklenmedi tamamı. ünlem geçme benim çok işime yaramıyor açıkçası adsense kullanmıyorum fazla kapanma da yaşamadım bununla ilgili. ilk kez bu hafta kapanma yaşadım o da 24 saat boyunca yükleme yaptığım kanallardı. sizin bir ay boyunca istirahat ettiğiniz süre hız muhteşemdi. zaten o ay açtığım kanallarımdan gelir elde ediyorum son zamanlarda hiç bişey yapamıyorum. umarım eskisi gibi olur kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba hocam
Özgünleştirme işleminde sıkıntı mı var. Bazı videoların başlıklarını özgünleştirmiyor. Bazende çok alakasız özgünleştiriyor.

hocam destekten mesaj attımda galiba süre bitince video haklarıda sıfırlanıyormuş öğlen para yatırıp desteğe mesaj attım hala henüz süreyi geçmediler şimdi baktım 4 saat kalmış destek cevap vermeyip süre biterse haklarda mı sıfırlanıcak ?

Üyelık ıd : 13550

hocam kredi kartı ile ödemeyi bulamadım geçen sefer ödemiştim ama bu kez paypal ve havale eft var ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

editt.. çekiliş sonunda alayım belki bana çıkar :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eşleşen geçen çerçevelerden yenileri var mı bizimle paylaşabileceğiniz ? daha önce verdiklerinizden 2sini kullanıyorum ama bazı videolarda hızı %10 ve üzeri kullanmama rağmen geçmiyor .

Hocam bugun sabah ödeme yaptım 11 civarı destekten de yazdım süre uzatımı ile ilgili herhangi bir geri dönüş yok.

Bana yardımcı olabilir misiniz?? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hayırlı işler kolay gelsin

Üyelik Id : 197

hocam bot uzerınden kısa video linklerini ekleyip,bot uzerinde birleştirme yapılıyor sanırım 5 linke kadar daha fazla ekleme şansımız varmı? linkler yt linkleri

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] çalıntı ve sahte kredi kart kullanımı arttığı için kalktı

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] çalıntı ve sahte kredi kart kullanımı arttığı için kalktı

Artık aktif olmayacak mı hocam bilginiz var mı? Aciliyeti var paypaldada para yok kaldık öyle bekliyoruz.

Tapatalk ile gönderildi.

@upluodpro39 hocamın dediği gibidir. Teşekkürler forum konumuzu takip etmişsiniz. Pazartesi günü kalktı arkadaşlar. şuanlık paypalı seçip paypalın altında hesabım yok kredi kartıyla alıcam derseniz paypalın bünyesindeli paypal olmadan kredi kartıyla alım yapabilirsiniz. Payu sanal posum var oda erken ödemeyi bana yapıyor ama komisyon kesiyor. Komisyon ödemek istemeyip 37 gündede olsa paramın gelmesini istiyorum.

Bugğn destekden ben prk ilgilenemedim arkadaşlar. Ekibim ilgilendi. Havale / eft onaylarını öğlenden bu yana bekleyenlerden özür dilerim. Sabah yapanları onaylamıştım öğlene doğru. Sisteme bomba gibi bir yenilik getiriyorum süpriz olsun. Cumartesi akşamı yayına alıcam yeniliği..

Hocam yenilikleri takipteyiz bizi kurtaracak birşey düşün lütfen. Toplu videoyu ekstra paralı yap ünlem geçme ve ses eşleşeni geçsin. Artik elite kesim için birşeyler yapmalısınız. VDS tek ip ile işimize gelmiyor

ünlem geçmelerde sanırım ufaktan sıkıntı olmaya başladı dün ve bugün sıkıntı söz konusu normalde asla takılmıyordu ( seçili olarakta ünlemgeç+%90 işaretli )

bir sorunmu var? Üyelik Id : 13112

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eşleşen geçen çerçevelerden yenileri var mı bizimle paylaşabileceğiniz ? daha önce verdiklerinizden 2sini kullanıyorum ama bazı videolarda hızı %10 ve üzeri kullanmama rağmen geçmiyor .

Merhaba hocam,

Işıklı çerçeve sayısını biraz daha deneme yapıp güncelleyeceğim. Büyük bir yenilik aşamasında olduğum için pek inceleyemedim. Tabiki kişilerin kullandığı süper çerçeveler var. bu çerçeveleri kullanmam haklarına haksızlık olur benim internetden kendim bulup ve düzenleyip çerçeve yapmam gerekiyor. Çok zor videolarda geçmek kolay olmuyor. Ama bu hafta sonu bakacağım inş. Teşekkürler.

Hocam bugun sabah ödeme yaptım 11 civarı destekten de yazdım süre uzatımı ile ilgili herhangi bir geri dönüş yok.

Bana yardımcı olabilir misiniz?? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hayırlı işler kolay gelsin

Üyelik Id : 197

Gecikme için k. bakma hocam dün gece halletmiştim.

Bugün ödeme yapıldı ancak halen geri dönülmedi.

Üyelik Id : 2026

Gecikme için k. bakma hocam dün gece halletmiştim.

hocam bot uzerınden kısa video linklerini ekleyip,bot uzerinde birleştirme yapılıyor sanırım 5 linke kadar daha fazla ekleme şansımız varmı? linkler yt linkleri

Merhaba hocam,

Şuanda 4 videoyu birleştirme var yanlış anlamadıysam bu 5 video olsun diyorsanız tabiki hocam hallederim hafta sonu inş.

Hocam yenilikleri takipteyiz bizi kurtaracak birşey düşün lütfen. Toplu videoyu ekstra paralı yap ünlem geçme ve ses eşleşeni geçsin. Artik elite kesim için birşeyler yapmalısınız. VDS tek ip ile işimize gelmiyor

Merhaba hocam,

VDS'in tek ip olmasından aslında korkmamak gerek. Sonuçta videoyapın ortak serverı 480 tane ve 480 tane ip adresi var. 17.000 üyenin ortalama 18 kanalı var. 17.000 x 18 / 480 = 1 ip başına düşen çok fazla kanal var. Siz vds aldığınızda tek ip adresiyle bundan çok daha az kanala yükleme yapmış olacaksınız. Fakat videoyap 1 ocak 2015 yıllık fiyat değişikliğinde fiyat aylık 25 TL'den 40 TL'ye çıkacaktır. ondan sonra asıl işte videoyap video editleme kotalarını arttırmış olacağız.

ünlem geçmelerde sanırım ufaktan sıkıntı olmaya başladı dün ve bugün sıkıntı söz konusu normalde asla takılmıyordu ( seçili olarakta ünlemgeç+%90 işaretli )

bir sorunmu var? Üyelik Id : 13112

Destekdeki mesajını gördüm üstad, cuma namazından sonra inş hesabını kontrol edicem.

yeni çerçevelerle eşleşen geçebilen varmı arkadaşlar
ben geçemedim

Merhaba hocam,

Çerçeve ile görüntü, hızlandırma ile ses eşleşeni geçiliyor. Fakat ses eşleşeni geçmek gibi kolay değil görüntü eşleşenini geçmek.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/11427-1600.png

Biraz detaylıca anlatayım. Örnek indirip yükleyebileceğiniz ışık çerçevesi. Bizim burada eklediğimiz çerçeveler videonun farkettiyseniz ortasında beyazlık oluyor.

Eşleşenler genellikle videonun kenar bölümlerinde olur. fakat orta alanında da olma ihtimalleri olabiliyor. Mesala bu çerçeve görüntüyü hiç gıcık bir hale getirmez. Kaliteyi süper izlenebilir halde bırakır. Fakat orta alandan dolayı youtube bir eşleştirme verirse eşleşene düşer. Ama kenarlardan veya üst, alt, sol ve sağ tarafda bir eşleşeme olursa geçer. Eşleşme videonun bellirli bir alanından kontrol edilir. eşleştiği saniye komple eşleşmez. bazen bu bir kanalın logosu olur. onu silip atarsınız eşleşme kalkar. işte buda kanal logosunun üzerine karanlık verince geçmiş olur eşleşeni. bu logo örnektir bir yazı olur, bir yüz olur, bir manzaranın bir kısmı olur v.s. Yakında ekleyeceğim çerçeveler ise %99 eşleşeni geçecek ama bunun kadar izlenebilir güzel bir görüntü ortaya cıkarmayacaktır. 720p video sanki 320p tadı verecek şekilde olucaktır. 320p video ise 240p tadı veriyor şeklinde olur. Şuanki bu eşleşen geçme olayı ise 720p videoyu 720p tadında eşleşeni geçirir. Bunlar teknik bilgiler tabi kişinin bilmesine normalde gerek yok. Fakat nedenini anlatmak amaçlı yazdım. Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri