Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Çerçeve ile görüntü, hızlandırma ile ses eşleşeni geçiliyor. Fakat ses eşleşeni geçmek gibi kolay değil görüntü eşleşenini geçmek.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/11427-1600.png

Biraz detaylıca anlatayım. Örnek indirip yükleyebileceğiniz ışık çerçevesi. Bizim burada eklediğimiz çerçeveler videonun farkettiyseniz ortasında beyazlık oluyor.

Eşleşenler genellikle videonun kenar bölümlerinde olur. fakat orta alanında da olma ihtimalleri olabiliyor. Mesala bu çerçeve görüntüyü hiç gıcık bir hale getirmez. Kaliteyi süper izlenebilir halde bırakır. Fakat orta alandan dolayı youtube bir eşleştirme verirse eşleşene düşer. Ama kenarlardan veya üst, alt, sol ve sağ tarafda bir eşleşeme olursa geçer. Eşleşme videonun bellirli bir alanından kontrol edilir. eşleştiği saniye komple eşleşmez. bazen bu bir kanalın logosu olur. onu silip atarsınız eşleşme kalkar. işte buda kanal logosunun üzerine karanlık verince geçmiş olur eşleşeni. bu logo örnektir bir yazı olur, bir yüz olur, bir manzaranın bir kısmı olur v.s. Yakında ekleyeceğim çerçeveler ise %99 eşleşeni geçecek ama bunun kadar izlenebilir güzel bir görüntü ortaya cıkarmayacaktır. 720p video sanki 320p tadı verecek şekilde olucaktır. 320p video ise 240p tadı veriyor şeklinde olur. Şuanki bu eşleşen geçme olayı ise 720p videoyu 720p tadında eşleşeni geçirir. Bunlar teknik bilgiler tabi kişinin bilmesine normalde gerek yok. Fakat nedenini anlatmak amaçlı yazdım. Bol kazançlar

hocam yeni eşleşen geçme çerçevelerini sabırsızlıkla bekliyorum :D Elinize Sağlık .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ses eşleşeni içinde bir yenilik getirseniz mesela bir ses ayarlasanız videoya o sesi yüzde 10-20 ses ayarıyla atsa nasıl olur.. Orjinal ses duracak arka plana bir ses daha ekleyeceğiz. Mümkün müdür? Hatta orjinal sesleride kısma seçeneği eklenebilir

Merhaba tolga hocam,

istediğin yüklemeleri yaptım. Hayırlı olsun.

hocam yeni eşleşen geçme çerçevelerini sabırsızlıkla bekliyorum :D Elinize Sağlık .

Teşekkürler hocam, inşallah onuda çıkarıcam.

Nice sağlıklı mutlu yıllar, sevdiklerinle uzun bir ömür dilerim...

Allah razı olsun hocam, sen ve [MENTION=13845]original[/MENTION] arkadaşımız farketti. Kısmet artık. Çok teşekkürler. Hepimize bol kazançlı yıllar dilerim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ses eşleşeni içinde bir yenilik getirseniz mesela bir ses ayarlasanız videoya o sesi yüzde 10-20 ses ayarıyla atsa nasıl olur.. Orjinal ses duracak arka plana bir ses daha ekleyeceğiz. Mümkün müdür? Hatta orjinal sesleride kısma seçeneği eklenebilir

Merhaba batuhan hocam,

%17 hızlandırma ile her türlü ses eşleşeni geçebilirsin. Videoyla alakalı kişi hiç birşeyde farkedemiyor. Acaba geçemediğin video mu oldu?

Merhaba hocam,

Çerçeve ile görüntü, hızlandırma ile ses eşleşeni geçiliyor. Fakat ses eşleşeni geçmek gibi kolay değil görüntü eşleşenini geçmek.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/11427-1600.png

Biraz detaylıca anlatayım. Örnek indirip yükleyebileceğiniz ışık çerçevesi. Bizim burada eklediğimiz çerçeveler videonun farkettiyseniz ortasında beyazlık oluyor.

Eşleşenler genellikle videonun kenar bölümlerinde olur. fakat orta alanında da olma ihtimalleri olabiliyor. Mesala bu çerçeve görüntüyü hiç gıcık bir hale getirmez. Kaliteyi süper izlenebilir halde bırakır. Fakat orta alandan dolayı youtube bir eşleştirme verirse eşleşene düşer. Ama kenarlardan veya üst, alt, sol ve sağ tarafda bir eşleşeme olursa geçer. Eşleşme videonun bellirli bir alanından kontrol edilir. eşleştiği saniye komple eşleşmez. bazen bu bir kanalın logosu olur. onu silip atarsınız eşleşme kalkar. işte buda kanal logosunun üzerine karanlık verince geçmiş olur eşleşeni. bu logo örnektir bir yazı olur, bir yüz olur, bir manzaranın bir kısmı olur v.s. Yakında ekleyeceğim çerçeveler ise %99 eşleşeni geçecek ama bunun kadar izlenebilir güzel bir görüntü ortaya cıkarmayacaktır. 720p video sanki 320p tadı verecek şekilde olucaktır. 320p video ise 240p tadı veriyor şeklinde olur. Şuanki bu eşleşen geçme olayı ise 720p videoyu 720p tadında eşleşeni geçirir. Bunlar teknik bilgiler tabi kişinin bilmesine normalde gerek yok. Fakat nedenini anlatmak amaçlı yazdım. Bol kazançlar
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bunla dünya engeli videoları geçmekte mümkün mü ve opacity değeri kaç yapılmalı?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eğer sizi yormayacaksa bu sayı artabilirmi acaba mesela söyle oluyor 20-30 video var dakika aralıgı 1 er dakıka aralıgında bunları 5 li yapsak bile 5dk oluyor,25-30 a kadar video linki koyabilsek çok daha guzel olurdu boylelıkle kısa vıdeolardanda uzun vıdeo yaparız v ortası reklam acmak ıcın

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Toplu videolar bölümüne, sedece seçtiğimiz videoların linklerini toplu olarak almamızı sağlayacak bir seçenek getirebilir misiniz.
Kanaldaki videoların linkini toplu alabiliyoruz ama bunu sadece seçiğimiz videolar için de yapsanız mükemmel olurdu.

otomatik kanal takip kısmında kendi çerçevemizi ekleme olayı var mı? yoksa eklenebilir mi?

otomatik kanal takip kısmında kendi çerçevemizi ekleme olayı var mı? yoksa eklenebilir mi?

İlk etapda toplu videoda yapıcam. 1-2 gün testler olumlu geçince otomatik kanal çekmeyede entrgre edicem hocam. Yarın gece kısmetse aktif olucak toplu videoda.

arkadaşlar .mkv atabiliyoduk değil mi videoyapla

Video formtı flv veya mp4 depilse .avi ise dosya adındaki .aviyi silin, .mkv ise .mkv yi silin ve yükleyin. İşlemi yapar. iyi çalışmalar.

Yarına yüzümüzü güldürecek yenilikler gelecek inş.. Yanlız hocam bu vds ler ağır kalıyor gibi geldi siz yine bizden vds parası alın ama sizin sunucularda aynı ayrıcalıklardan faydalanalım.. Nasıl olur bu sizce.. Biraz fazla videoyla çalışmaya başlayınca kasıyor..

Hocam toplu video çalışmıyor. Videoları eklemiyor. Güncelleme mi var acaba?

Hocam toplu video çalışmıyor. Videoları eklemiyor. Güncelleme mi var acaba?

Hocam dosya attığım anda olabilir mi? sadece 5 dk dosya yüklemesi yaptım. arayüzdeki toplu video yeniliğini getirdim. sunuculara uyarlamasını yapıyorum. Şuanda arayüzde bir sıkıntı olmaması gerekiyor. varsa yazarsan sevinirim üstad.

Kanala ornek 400 video var Toplu video yonetıcınsde gıryorum bı bakıyorum 200 videoyu etık ve açk gırımıs gerısı kalana şşası full hata boyle asdfasdfsfasdf232345asddfsas yazıyor yanı alt alta neyse tekrar yapıyorum gerıye kalan 200videoyuetk ve açk gırıyor bu seferde //0 adet video youtube kanalınızdan başarıyla ayarlanmıştır. Diyor

Kanala ornek 400 video var Toplu video yonetıcınsde gıryorum bı bakıyorum 200 videoyu etık ve açk gırımıs gerısı kalana şşası full hata boyle asdfasdfsfasdf232345asddfsas yazıyor yanı alt alta neyse tekrar yapıyorum gerıye kalan 200videoyuetk ve açk gırıyor bu seferde //0 adet video youtube kanalınızdan başarıyla ayarlanmıştır. Diyor

Youtube kanalınız yeni kanalsa 200-300 videoyu tek tuşla tekrardan işlem yapmanıza izin verdirmeyip youtube işlemi durdurma nedenini yazar.Hata içerisinde Backend error diye yazar. Kanalda o anda yükleme gibi başka işlem hüküm sürüyorsa genllikle bunu çıkarır. Fakat 400 video seçip 0 video yapıldı demesi ise bizlik durum. Daha önce ileten olmamıştı input değerlerinin yüksek olmasıyla alakalıdır. 5 dkya onu çözmüş olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri