Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Botu almayı düşünüyorum ama bi sorum var kanalın kapanmaması için günlük ne kadar yükleme yapmalıyım ? + kac dk aralıklarla ?
2 saatlik videoda gercekten 50 den fazla atinca sikinti ama 2-3 dk liklardan 200-250 tane atip deneyin, kanal iyiyse kapanmaz, kapanirsa azaltip deneyin, kapanmasa bile 250 gunluk gecmeyin sikinti oluyor.

@Web_Scripti hocam vds li uyelerinizdenim ve sadece 4 videoyu dünden beri yüklemıyor özelden mesaj attım konu acil hocam işlerm aksıyor

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

@Web_Scripti hocam vds li uyelerinizdenim ve sadece 4 videoyu dünden beri yüklemıyor özelden mesaj attım konu acil hocam işlerm aksıyor
@Web_Scripti

HOcam ozel mesajdan SS attim, rica etsem ilgilenirmisiniz. Destek'de tek mesajlık hakkım 0oldugu için bilgi veremedim.

Hocam Son 40 50 video neden cok geç yükleniyor. genellikle sona kanaln 40 50 videoyu hep siliyorum .s 500 video yüklesem mutlaka 40 50 tanede takılıyor asırı gec yükleniyor .s vds kullanıyorum hocam .s ilk videoları hızlı yükledigi halde sonlarda öyle oluyor

Merhaba hocam,

aynen [MENTION=15889]bigboss01[/MENTION] arkadaşımızın durumundasın. mesala oda 4 tane video emri vermiş yüklenmemiş. 200 tane emir verdi. anlık ayak uyduruyor. Nedeni az video olunca benim videoyap yüklemeleri serverlara iletecek alt yapı bu serverda çok az bekleyen var diyor ve yönlendirmekle uğraşmıyor. Vds olunca haliyle o serverda sadece sizin az video olunca bu durum oluyor. Şimdi vdsler için farklı bir yüklemeleri iletecek server ayarlıyorum. yarın geceye bu durum %100 çözülmüş olucaktır. yani az video kalınca onlar yavaş atılmayacak inş.

Yanı hocam çekılcek kanalın urlyı kopyalıp yapıştırsak vs oyle indiriyormu bana çerçeve evs gerek yok

Merhaba hocam,

Aynen dediğin gibi. topluca kanal çekme özelliğiyle pcne indirmek için hocam. her yerde olduğu gibi toplu video bölümünde de kanallarını seçtiğin alanda en alttaki kanalsız indiri seçiniz hocam. sonra istediğin kadar videoyu seç ünlem geç v.s. ne istiyorsan yaptır hocam. sonra sana bilgisayarında acık bırakman gerekecek bir sayfa adresi verecek. hangi bilgisayara o videolar inecekse o bilgisayarda tarayıcıya o adresi gir. tamamdır o videolar inmeye başlar. bol kazançlar hocam:)

Botu almayı düşünüyorum ama bi sorum var kanalın kapanmaması için günlük ne kadar yükleme yapmalıyım ? + kac dk aralıklarla ?

Hocam aynen [MENTION=9393]Delta[/MENTION] arkadaşımın dediği gibidir. yinede kapanma yaşarsan destekden yazarsın hocam. her türlü çözeriz Allahın izniyle.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocamın tavsiyesine göre 50 civarı ideal. Bana kalırsa ancak; kanalın kalitesine, token verilişine göre bu durum değişebilir. Bu işler deneme yanılma, deneye deneye test ede ede sonuçları gözlemleyeceksin artık. :)

Teşekkürler üstad.

2 saatlik videoda gercekten 50 den fazla atinca sikinti ama 2-3 dk liklardan 200-250 tane atip deneyin, kanal iyiyse kapanmaz, kapanirsa azaltip deneyin, kapanmasa bile 250 gunluk gecmeyin sikinti oluyor.

Aynen dediğin gibi hocam. vine çalışanlar mesala çok atmasında sıkıntı yok. ama 40-1 saatlik calısanlarda 50 adet üstü sıkıntı oluyor. yinede kanalı youtube inceliyor biraz düzgün açılmasın 50 ve üstü atılan vine video bile kolayca patlabiliyor. 50 ve altında olunca ise youtube incelemiyor. ancak bir filtresine takılırsa işte. herkes kaliteli açamıyor üstad:)

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

@Web_Scripti

Ekli dosyayı görüntüle 541hocam bunu nasıl halledebiliriz ışıklı çerçeve 1 i seçtim ve 5 er sanıye kes süreden dedim sonuc bu

Merhaba hocam,

o denediğin videonun linkini aynen destekden atarmısın üstad. özelde sordugun gibidir hocam. az video kalınca yükleme serverları iletmiyor. Daha önce 1 defa farketmiştim ayar cekmiştim 15-20 gündür hiç sıkıntı yoktu. bugün siz akşam dediniz ve yeni öğrendim. yarın ayarlamış olacağım hocam. vds olanlara yükleme emirlerini iletecek bir yapı kuruyorum.

Anladım Hocam Valla sıkıntı orası ya mesela şuan 74tane video kalms 2-3 saatir bekliyorum .s tesekkrler hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşey sorucaktım suan toplu link ile video çekiyorum kanalıma acaba vds'den gırıp vds'ye ındırdıgım videoyu toplu pc upload ile baska bır kanalıma yuklesem sorun olurmu acaba ?

Anladım Hocam Valla sıkıntı orası ya mesela şuan 74tane video kalms 2-3 saatir bekliyorum .s tesekkrler hocam

Rica ederim hocam. Vds lerdeki az video kalınca yükleme yavaşlığının gelmesini halledeceğim inş. vdsler üyelerimin yükleme yap emrini veren yapıyı ayırcam. o servera ait az video kalınca böylelikle az kontrol etmeyi bırakmış olucaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşey sorucaktım suan toplu link ile video çekiyorum kanalıma acaba vds'den gırıp vds'ye ındırdıgım videoyu toplu pc upload ile baska bır kanalıma yuklesem sorun olurmu acaba ?

merhaba hocam,

hayır hiç bir sıkıntı olmaz hocam. eş zamanlı olarak anlık yükleme yaptırmanız sıkıntı cıkarmaz. ama yinede bu işlemi yapacaksanız ortak client id ile token verilmiş kanallarınızda kullanmanızı öneririm. eğer küçük bir clienta sahipseniz sizi belki youtube tespit eder. ama ortak clientda böyle bir eş zamanlı yükleme riski olmaz. bol kazançlar

merhaba hocam,

hayır hiç bir sıkıntı olmaz hocam. eş zamanlı olarak anlık yükleme yaptırmanız sıkıntı cıkarmaz. ama yinede bu işlemi yapacaksanız ortak client id ile token verilmiş kanallarınızda kullanmanızı öneririm. eğer küçük bir clienta sahipseniz sizi belki youtube tespit eder. ama ortak clientda böyle bir eş zamanlı yükleme riski olmaz. bol kazançlar

anladım hocam sagolun bırde ben sıze bırsey danısıcaktım acaba bana onere bılecegınız upload ile download'ı iyi olan bir vds markası varmı videoları ındırıp toplu pc upload ile kanalıma yuklemek ıstıyorum'da bunun ıcın uploadı yuksek vds'e gerkıyor sızın tavsıyenız varmı acaba ?

Not: buyuk boyutta videolar yukluyorum hocam genellıkle 300mb 500mb 1gb gibi değişiyor hızlı bır sekılde yukleme yapması lazım hocam .

anladım hocam sagolun bırde ben sıze bırsey danısıcaktım acaba bana onere bılecegınız upload ile download'ı iyi olan bir vds markası varmı videoları ındırıp toplu pc upload ile kanalıma yuklemek ıstıyorum'da bunun ıcın uploadı yuksek vds'e gerkıyor sızın tavsıyenız varmı acaba ?

Not: buyuk boyutta videolar yukluyorum hocam genellıkle 300mb 500mb 1gb gibi değişiyor hızlı bır sekılde yukleme yapması lazım hocam .

Eğer türk istiyorsanız hocam offlinebilisim.com dan alın. ingiltere vdsleri çok iyi. amac sadece upload downsa sata disk alın. Render yapcaksanız ssd disk, ddr3 ramli vds alın. ssd siz diski olan vdsden render performansı beklemeyin hocam. hep sunucu bazlı çalıştığım için pek vds bilmem ama ben ssd disksiz makina almam hocam. performansı 3 katlıyor.

hocam dailymotion çalışmaları ne alemde, 10k video hakkımız birikti, değerlendirmek gerek :)

Eğer türk istiyorsanız hocam offlinebilisim.com dan alın. ingiltere vdsleri çok iyi. amac sadece upload downsa sata disk alın. Render yapcaksanız ssd disk, ddr3 ramli vds alın. ssd siz diski olan vdsden render performansı beklemeyin hocam. hep sunucu bazlı çalıştığım için pek vds bilmem ama ben ssd disksiz makina almam hocam. performansı 3 katlıyor.

benim amacım hocam torrent'den veya baska yerlerden vıdeoları ındırıp videoyap toplu bilgisayar upload ile kanalıma yukleme .

hocam dailymotion çalışmaları ne alemde, 10k video hakkımız birikti, değerlendirmek gerek :)

Konuda yazöıştım fakat cok mesaj yazıldığı için takşp etmesi zor;) hak veriyorum. imacros, youtube sayfa değişikliği, download etme fonksiyon değişikliği, ping düzeltme, vdslerdeki çerçeve sıkıntısını giderme derken cumartesi gecesine kaldı daily. Hakların mola yapsın cumartesi gecesi fırtına kopacak:)

Konuda yazöıştım fakat cok mesaj yazıldığı için takşp etmesi zor;) hak veriyorum. imacros, youtube sayfa değişikliği, download etme fonksiyon değişikliği, ping düzeltme, vdslerdeki çerçeve sıkıntısını giderme derken cumartesi gecesine kaldı daily. Hakların mola yapsın cumartesi gecesi fırtına kopacak:)

HOcam uygun bir zamanda bana da cevap yazarsiniz insallah? :D

benim amacım hocam torrent'den veya baska yerlerden vıdeoları ındırıp videoyap toplu bilgisayar upload ile kanalıma yukleme .

Torrentse hocam bekle. Çok büyük bir torrent firmasıyla görüşüyorum. 3-5 güne torrent indirmeyi ekleyebilirim. ama dediğin gibi başka yerlerde şartsa hocam ve render yoksa sata diskli al. Ne olursa olsun 1gbit hatlı ve avrupa datacenterlı yerden al.

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

HOcam uygun bir zamanda bana da cevap yazarsiniz insallah? :D

+1 eklemiştim sabah 8 de halletcem incelemek istedim. neden oldugunu bilmiyorum paypal 2 gün önce bir arkadışında süresini otomatik uzatmamıştı. Gönlün rahat olsun

o zaman ben ve haklarım, heyecan ve sabırsızlık ile haftasonunu bekliyoruz :D

Torrentse hocam bekle. Çok büyük bir torrent firmasıyla görüşüyorum. 3-5 güne torrent indirmeyi ekleyebilirim. ama dediğin gibi başka yerlerde şartsa hocam ve render yoksa sata diskli al. Ne olursa olsun 1gbit hatlı ve avrupa datacenterlı yerden al.

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

+1 eklemiştim sabah 8 de halletcem incelemek istedim. neden oldugunu bilmiyorum paypal 2 gün önce bir arkadışında süresini otomatik uzatmamıştı. Gönlün rahat olsun

Hocam hesap donmuş durumdaydi benim de, aktif etmeden aldim diye oldu sanirim. Tamamdir hocam sagolasin :)

hocam ünlem geçde toplu videolardaki ünlem geçte bir sıkıntımı var? normalde ünlem vermeyenlerden bazıları ünlem vermeye başladı da ?

sizce hocam bu nasıl offlinebilisimin up down sunucuların'dan : https://www.offlinebilisim.com/cart.php?a=confproduct&i=0 50GB SAS 2 GB ram 1 Gbps net var .

Merhaba hocam,

sadece dediğin gibi hat içinse yeterli. Hiç render olmazsa o işini görür hocam.

o zaman ben ve haklarım, heyecan ve sabırsızlık ile haftasonunu bekliyoruz :D
;) Aynen hocam inş.
Hocam hesap donmuş durumdaydi benim de, aktif etmeden aldim diye oldu sanirim. Tamamdir hocam sagolasin :)
Merhaba hocam,

anladım o zaman durumu süre yokken aldın sonra dondurulmuş süreyi açınca dondurulan 1 gün olduğu için üzerine eklemek yerine buh oluştu dondurulanı verdi. Tamam hocam.
hocam ünlem geçde toplu videolardaki ünlem geçte bir sıkıntımı var? normalde ünlem vermeyenlerden bazıları ünlem vermeye başladı da ?

Merhaba hocam 1 video ortalama 10 farklı kişi tarafından ünlem geç uygulandıktan sonra ünlem geçmeyi 11. kişi aynı videoda yapınca geçme ihtimali çok düşüyor. Hafta donu yenilik getircem inş 100 taneden sonrasında bu oran düşecek 1 videonun 100 farklı kanala kopyalanmasından sonra inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri