Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

imacros da partnerda atlanamayan video olayı var proxye getirmedim daha yani 2 gün önce imacrosu yenilediğimde proxyi yenilemedim youtube un atlanamayan video olayı hocam proxy e gelmedi dailymotion kazanç sistemini ekledikten sonra yapıcam inş. hafta sonu

Rica ederim hocam tekrardan hayırlı olsun.

Fatih hocam o video linkleri neyse aynen hata aldığınız linkleri yazın destekden. Aynen o linkerden deneyim 1 defa karşıma cıksa affetmiycem ama korkuyor bana cıkmıyor senin hesapdan senin kanala yükleme yaptıgımdada cıkmadı:)

Hocam destek mesajını detaylı olarak yazıp linkleri de verdim. Şu benim sorunları gideriversen son günlerde 1 ayda yaşamadığım kadar video birleştirme konusunda ve destek kısmında bahsettiğim diğer konuda sıkıntı yaşadım. Neden oluyor anlamış ta değilim ama biran önce bu sıkıntıları giderirseniz sevinirim.

Bu arada video ortası reklam ayarlamaya da bakabilir misiniz ? Para kazanması açık olmayan videoda takılıp kalıyor oysa seçerken normalde para kazanması açık olanları seçip ekliyordu. Şimdi öyle yapmadı.

Üyelik Id : 13384

Son düzenleme:
hocam toplu video yüklemelerde bir sıkıntı olabilir mi, hızlı yükle dediğim videolar çok yavaş yükleniyor?

maile bağlı youtube kanal olduğu halde token almaya çalışırken "Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan token veriniz."
hatası veriyor.Bu hatanın sebebi nedir?

Hocam destek mesajını detaylı olarak yazıp linkleri de verdim. Şu benim sorunları gideriversen son günlerde 1 ayda yaşamadığım kadar video birleştirme konusunda ve destek kısmında bahsettiğim diğer konuda sıkıntı yaşadım. Neden oluyor anlamış ta değilim ama biran önce bu sıkıntıları giderirseniz sevinirim.

Bu arada video ortası reklam ayarlamaya da bakabilir misiniz ? Para kazanması açık olmayan videoda takılıp kalıyor oysa seçerken normalde para kazanması açık olanları seçip ekliyordu. Şimdi öyle yapmadı.

Üyelik Id : 13384

Merhaba hocam,

yeni part birleştirme sisteminde % olayını getirince hocam. 2 video çözünürlüğü farklıysa birleştiremiyor ya. işte 2 video çözünürlüğü farklı olan videoları birleştiremiyor ve takılıyormuş video birleştirme özelliğinde. Artık takılmak yerine aşağıdaki uyarıyı veriyor eğer videoların çözünürlükleri farklıysa. mesala sizin denediğiniz 2 video hocam. 544x360 birinin çözünürlüğü, diğerinin ki ise çok yakın bir çözünürlük ama farklı oldugu için birleştirmiyor. 550x360 ebatındaymış. şuanda farklı ebatlarda artık dediğim gibi uyarıyor hocam takılı kalıp beklemiyor. eskis igibi yani hocam. örnek verdiğiniz 2 partı birleştirme için sonuc aşağıdaki gibidir.

PARTLAR UYUŞMUYOR( Çözünürlükleri farklı olduğu için birleştirilemedi )!
Partların Video Çözünürlükleri:Array ( [0] => 544x360 [1] => 550x360 )

hocam toplu video yüklemelerde bir sıkıntı olabilir mi, hızlı yükle dediğim videolar çok yavaş yükleniyor?

Merhaba hocam,

pek bir yoğunluk göremedim. evet 10-15 dk geçikmeli yüklediği anlar olmuş. editleme sınırlarını zorlamaya calısıyorum vdssiz üyeler için hocam.

maile bağlı youtube kanal olduğu halde token almaya çalışırken "Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan token veriniz."
hatası veriyor.Bu hatanın sebebi nedir?

Merhaba hocam,

mümkünse bu token vermek istediğiniz kanalın mail ve şifresini destekden yazarmısınız token vermek istediğin youtube tarafından bu kanalın hesabı yok uyarısı alıyorum da yazarsanız sevinirim. iyi günler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yine sıkıntım var:D destekten belirttim, şu sorunu çözelim artık bence, benden kaynaklıysa da o rend işlemini değiştireyim, listedeki videoların hepsi silinmeden bir bakabilirseniz iyi olur

edit: destekten aldım cevabımı teşekkür ederim, az çok kavradım ben de sıkıntıyı, öbür ay vdsyi ikileyim olmazsa tek bana yetişmiyor :D

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video vds'siz sistem biraz yavaş mı bende mi sorun var :)

1-2 saatlik 10 videoyu tahmini ne kadar sürede atıyor bot arkadaşlar ? hız durumu nedir

Merhaba Arkadaşlar,

ilginç bir durum var. Toplu videodada vdssiz üyeler için editleme işlemlerini biraz daha yüksek mblarda denettim fakat yavaşladı bende geri adımı attım. Fakat biraz bekelyen var havuzda yükler arkadaşlar. 2-3 saattir hafif yavaş normal haline gelir. benim yaptığım bir denemedir.

Vdsli arkadaşların tüm vdslerinde güncelleme yaptım arkadaşlar. Tabiki vdsli videoyap daha yeni bir olay daha 1 ay yeni olmak üzere. arada sırada orada takınmalar v.s. olacaktır. ne kadar sorun çıkarsa o kadar sorunu kalıcı olarak düzeltiyorum. Videoyap bu kadar sorunsuz hale gelmesi kolay olmadı. vdsli videoyaplarda kolay olmayacaktır. çıkabilir prüzler bende prüzleri hep aynı günde hallettim ve halledeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

yeni part birleştirme sisteminde % olayını getirince hocam. 2 video çözünürlüğü farklıysa birleştiremiyor ya. işte 2 video çözünürlüğü farklı olan videoları birleştiremiyor ve takılıyormuş video birleştirme özelliğinde. Artık takılmak yerine aşağıdaki uyarıyı veriyor eğer videoların çözünürlükleri farklıysa. mesala sizin denediğiniz 2 video hocam. 544x360 birinin çözünürlüğü, diğerinin ki ise çok yakın bir çözünürlük ama farklı oldugu için birleştirmiyor. 550x360 ebatındaymış. şuanda farklı ebatlarda artık dediğim gibi uyarıyor hocam takılı kalıp beklemiyor. eskis igibi yani hocam. örnek verdiğiniz 2 partı birleştirme için sonuc aşağıdaki gibidir.

hocam şu mesajınızda yazdığınız durum kaç zamandır bendede var

şöyle bişey yapamazmısınız
videoların çözünürlükleri farklı olsa bile genede birleştirme yapma ihtimali varmı acaba
kaç zamandır bu durumdan muzdaripim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video dönüştürülemiyor hatası nedir. Kanala 7 video attım 7 side dönüştüremiyor hatası vermiş..

Son düzenleme:
sistemde hala problem var hocam 1 saatte 30 video atamıyor

Hocam destekden yazarmısın acaba? bir inceleyim acaba kaç tane videoyu hesabına ne kadar zamanda atmış? şuanda toplam tüm serverlara ait 500 tane bekleyen video yok hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video dönüştürülemiyor hatası nedir. Kanala 7 video attım 7 side dönüştüremiyor hatası vermiş..

Merhaba batuhna hocam,

incelemeyi yapacağım. şu editleme işlemlerine bir türlü düzgün çözüm getiremedim. video çok çok büyük olunca vds editlemek istiyor fakat aynı anda çok fazla editi olunca saçmalıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

hocam şu mesajınızda yazdığınız durum kaç zamandır bendede var

şöyle bişey yapamazmısınız
videoların çözünürlükleri farklı olsa bile genede birleştirme yapma ihtimali varmı acaba
kaç zamandır bu durumdan muzdaripim

merhaba hocam,

2 farklı ebatdaki videoyu birleştirmeyi yapmak makinaya çok ağır yükler verir. ilk önce farklı ebatda oldugu için ebat ayarlancak. sonra birleştirilecek yük normal yük iken 3 kat yük en olacaktır hocam. ona ayar çekmem gerçekten zor iş. birde 2 side aynı video boyutu ayarlarken arada fazla farklı boyutlar varsa çözünürlüğüde bozar öyle bir durumda.

@Web_Scripti
hocam bir süredir videoyap sisteminden uzak kaldım şimdi sormak istediğim bir kaç soru var
vds sistemi getirmişsiniz gördüğüm kadarı ile 25 kanal ile sınırsız render özellikleri ile kullanılıyor sanırım hız olarak nasıl videoyap kadar akıcı mı günlük 50 kanal kapasitesini kaldırırmı
ek olarak olarak sormak istediğim bir kaç ufak detay var izininiz olursa özel mesaj atmak istiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet hocam zaten destekten kanalı yazmıştım. Şimdi yine aynı videoları denedim bu kezde videolar uzun olmasına rağmen 5 er saniyelik video atmış

---------- Spam Engelliyici 11:04 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

Bu arada VDS stoğu da açılmış almak isteyenlere haber verelim :) 13 tane var yetisen alır batan geminin malları bunlar..

@Web_Scripti
hocam bir süredir videoyap sisteminden uzak kaldım şimdi sormak istediğim bir kaç soru var
vds sistemi getirmişsiniz gördüğüm kadarı ile 25 kanal ile sınırsız render özellikleri ile kullanılıyor sanırım hız olarak nasıl videoyap kadar akıcı mı günlük 50 kanal kapasitesini kaldırırmı
ek olarak olarak sormak istediğim bir kaç ufak detay var izininiz olursa özel mesaj atmak istiyorum
Merhaba hocam,

Yani vdsli videoyaplar tabiki çok hızlıdır fakat editleme işi çok yük bindirecek iş olunca videoyap ortak sunucularından daha cok işlem yapıyor. O nedenle yavaş gelebilir. Videoyap ortak sunucular yani vdssizler gözünün yaşına bakmayıp yüzlercesi çalışıyor. Vdsliler ise daha cok toplam 600-1000 arasında videoyu editli yükleyecekler için yani eşleşen dünya engeli geçmek için alanlar oluyor. Konuyu görüyorsundur vdsli sunucularda tam randımanı yaklayamadım. 1-2 güne yayına oturacağını düşünüyorum. ilk alanalar hep 300-500mb çalışanlardı sıkıntı görülmedi ama 2gb , 1gb videoları çalışanalar yeni yeni odtaya cıktı. Yeni yeni vdsli videoyap kullananlarda sıkıntılar keşfedildi. Yapısını düzenliyorum. %100 eandımana onların geçmesi 1-2 günü alacaktır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet hocam zaten destekten kanalı yazmıştım. Şimdi yine aynı videoları denedim bu kezde videolar uzun olmasına rağmen 5 er saniyelik video atmış

---------- Spam Engelliyici 11:04 ---------- Önceki Mesaj 10:51 ----------

Bu arada VDS stoğu da açılmış almak isteyenlere haber verelim :) 13 tane var yetisen alır batan geminin malları bunlar..

Benim sistemde disk dolarsa eğer diskte bekleyenleri otomatik bir sonraki işlem boşaltıyor. vdslerde her üyeye 60gb disk veriyorum. diskler sad disktir. Sata gibi yavaş olmadığı için 480gb disk var 8 e bölüyorum veriyorum. Buda disk yetersizliğine neden oluyor. Çok büyük video çalışanlarda vds için sıkıntı oluşturuyor. Şuanda buna çözüm getiriyorum. Normal videoyap sunucularında disk sıkıntı olmuyor ama buarada oluyor hocam.

Hocam bu vds ye çerçeve yükleme için kısa bir link koyamazmısın direk çerçeve yükleden yükleyince normal videoyap sistemine kaydediyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri