Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam bu vds ye çerçeve yükleme için kısa bir link koyamazmısın direk çerçeve yükleden yükleyince normal videoyap sistemine kaydediyor.

Nasıl yani hocam,

çerçeve linkini sen git diyince videoyap'a değilde senin vdsine gitmesi gerekiyor. hangi bölümden çerçeve yükleyi tıklayınca öyle oluyor hocam?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] günaydın :)

Client havuzunu yapacaksın dimi hocam?

Bir de ünlem geçme başarısını arttırmayı düşünür müsün

Son düzenleme:
Nasıl yani hocam,

çerçeve linkini sen git diyince videoyap'a değilde senin vdsine gitmesi gerekiyor. hangi bölümden çerçeve yükleyi tıklayınca öyle oluyor hocam?

Hocam çerçeveye hata veriyor.
Ayarlarım kısmından yükleyince bu hatayı veriyor. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] günaydın :)

Client havuzunu yapacaksın dimi hocam?

Bir de ünlem geçme başarısını arttırmayı düşünür müsün

Merhaba caner hocam,

Clientı kısmetse pazar yapıcam.

Ünlem geçme başarısı üzerinde çalışıyorum şuanda:) oran %85 civarlarına düştü geçen hafta %90 civarlarındaydı. yeniden düzen çekiyorum. Sebebi şundan oluyor aynı videoyu 10 dan fazla kişi kopyalayınca 11. kişiye ve sonrasına ünlem veriyordu artık 100 kişi aynı videoyu kopyaladıktan sonra sonra 101. kişiye ünlem verecektir.

Hocam çerçeveye hata veriyor.
Ayarlarım kısmından yükleyince bu hatayı veriyor. :)

http://www.videoyap.com/ayarlarim.php

bu sayfadan gidilecek çerçeve yükleme yerlerine vdslerde vds serverın çerçeve yükleme alanına vdsler girebilir duruma getirdim. başka alanalarda bu şekilde giriş vardı oradaki linki düzeltmeyi unutmuşum düzelttim hocam. o alandan giriş yapıp yapıp çerçeveyi kendi vdsinize yükleyebilirsiniz.

Nasıl yani hocam,

İşte senin dediğin gibi yaptığımızda gitmiyor hocam videoyapın normal sistemine gidiyor zaten ilk o yüzden problem yaşadım :) orada bir hata var bence
Pm ile yolladığın linkten çerçeve kaydedebiliyorum ancak :) gerisini sen düşün
okumadan yazmıştım çözmüşsünüz olayı

Son düzenleme:
Merhaba caner hocam,

Clientı kısmetse pazar yapıcam.

Ünlem geçme başarısı üzerinde çalışıyorum şuanda:) oran %85 civarlarına düştü geçen hafta %90 civarlarındaydı. yeniden düzen çekiyorum. Sebebi şundan oluyor aynı videoyu 10 dan fazla kişi kopyalayınca 11. kişiye ve sonrasına ünlem veriyordu artık 100 kişi aynı videoyu kopyaladıktan sonra sonra 101. kişiye ünlem verecektir.

http://www.videoyap.com/ayarlarim.php

bu sayfadan gidilecek çerçeve yükleme yerlerine vdslerde vds serverın çerçeve yükleme alanına vdsler girebilir duruma getirdim. başka alanalarda bu şekilde giriş vardı oradaki linki düzeltmeyi unutmuşum düzelttim hocam. o alandan giriş yapıp yapıp çerçeveyi kendi vdsinize yükleyebilirsiniz.
inşallah hocam. ünlem büyük sıkıntı olmuştu. bu arada vds aldım vds ile 500mb lık bir vvideo yukledim bir kaç ayarı format sıkıntısından dolayı yapamadı ve 3 saatlik videoyu 35 sn kadar yükledi :)

İşte senin dediğin gibi yaptığımızda gitmiyor hocam videoyapın normal sistemine gidiyor zaten ilk o yüzden problem yaşadım :) orada bir hata var bence
Pm ile yolladığın linkten çerçeve kaydedebiliyorum ancak :) gerisini sen düşün
okumadan yazmıştım çözmüşsünüz olayı
Sen sağolasın hocam.
inşallah hocam. ünlem büyük sıkıntı olmuştu. bu arada vds aldım vds ile 500mb lık bir vvideo yukledim bir kaç ayarı format sıkıntısından dolayı yapamadı ve 3 saatlik videoyu 35 sn kadar yükledi :)

113 tane bot var hocam sadece 516 tane siteye ait bazı editlemeleri yapamaz onun sebwbi videoların içi avi olmasındandır mencoder avi editleyemiyor hocam. bu botlar daha cok çok az kullanılan sitelerin botlarıdır.

Saniye olarak yapılan işlem toplu videodamı oldu hocam video linkini atarsan destekden inceleyim vdslerde disk sıkışması yaşandığında herşeyi yapabiliyor bugün yarın kesin çözümü getircem vdsli üyelerime inş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalsız direk bilgisayara indirdiğimiz videolar nereye kaydediliyor bilgisyarımda.

Sen sağolasın hocam.

113 tane bot var hocam sadece 516 tane siteye ait bazı editlemeleri yapamaz onun sebwbi videoların içi avi olmasındandır mencoder avi editleyemiyor hocam. bu botlar daha cok çok az kullanılan sitelerin botlarıdır.

Saniye olarak yapılan işlem toplu videodamı oldu hocam video linkini atarsan destekden inceleyim vdslerde disk sıkışması yaşandığında herşeyi yapabiliyor bugün yarın kesin çözümü getircem vdsli üyelerime inş.

hocam siz düzeltmeleri yapı bir daha olursa destekten yazarım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalsız direk bilgisayara indirdiğimiz videolar nereye kaydediliyor bilgisyarımda.

Merhaba hocam,

bilgisyara indirmede tarayıcın nereye indiriyorsa oraya indirir hocam. İndirince tarayıcı zaten gösterir. Toplu video ise sayfayı hep açık bırak hocam. İndirsin ben sonra pcime şndiririm yapma hocam, emir vermişsen toplu videoda indirilcek pcde size verilen urlyi tarayıcıda açık bırakın hocam kendisi ineceğe tarayıcının birşey indirdiği yer neresiyse oraya indirir

Hocam gönderdiğimiz sitelerin botunu yapıyormusunuz

Batuhan hocam 113 tane botun üstğne şu sıralar yeni bot eklemem mümkün değil yılbaşından sonra inş. Çok yenilik var sırada.

Merhaba hocam,

bilgisyara indirmede tarayıcın nereye indiriyorsa oraya indirir hocam. İndirince tarayıcı zaten gösterir. Toplu video ise sayfayı hep açık bırak hocam. İndirsin ben sonra pcime şndiririm yapma hocam, emir vermişsen toplu videoda indirilcek pcde size verilen urlyi tarayıcıda açık bırakın hocam kendisi ineceğe tarayıcının birşey indirdiği yer neresiyse oraya indirir

Batuhan hocam 113 tane botun üstğne şu sıralar yeni bot eklemem mümkün değil yılbaşından sonra inş. Çok yenilik var sırada.
Hocam VDS mkv dosyalarını editleyebiliyor mu acaba ?

Merhaba hocam,

Hocam birleştirme olayı dışında ticketimde farklı bir soruna daha değinmiştim siz saolun buradan birleştirme konusuna cevap verdiniz ancak o diğer konu duruyor ve o kanalları kullanamıyorum ne anasayfa video yükleme kısmından ne de toplu videodan ( bu kanallar yeni değil, ticketta da belirttiğim gibi yeni kanallarımda böyle bir sıkıntı yok sadece eski kanalların bazılarında var)

Bir de dün akşam video ortası reklamı ayarlamak istedim daha önce hiç sorun yaşamamıştım imacrosta bu kez para kazanması olmayan videodan başladı ve oraya takıldı kaldı.

BUna da bakar mısınız ? Dilerseniz ilgili kanalın mail ve şifresini de destekten verebilirim.

Üyelik Id : 13384

Hocam VDS mkv dosyalarını editleyebiliyor mu acaba ?

Merhaba hocam,

Normal videoyap ne yapabiliyorsa sınırsız boyutlu herşeyini yapar vdsler. Yani normal videoyapın yapabildiği birşeyi yapamamazlık asla olmaz vdslerde. Mkv formatı hakkında hiç sıkıntı yaşadığını dile getiren duymadım. Videolar genellikle mp4 ve flv olduğu için sadece avi yi duydum şuana kadar hocam.

Hocam bir saattir bir video yüklemeyi deniyorum ana sayfadan yüklemeyi yapmıyor

Batuhan hocam,

disk doludur kesin. %80 ve üzeriyse vds bölümünden bakın disk dolu demektir. %70'den sonra disk kilitlenmeleri başlıyabilir onu çözmeye calısıyorum suanda hocam. toplu video varken disk kilitlenebilir. toplu videolarınız bitince denerseniz sıkıntı olmaz. tabi normalde bu olmaması gereken durum bugünlük için yazdım.

Hocam birleştirme olayı dışında ticketimde farklı bir soruna daha değinmiştim siz saolun buradan birleştirme konusuna cevap verdiniz ancak o diğer konu duruyor ve o kanalları kullanamıyorum ne anasayfa video yükleme kısmından ne de toplu videodan ( bu kanallar yeni değil, ticketta da belirttiğim gibi yeni kanallarımda böyle bir sıkıntı yok sadece eski kanalların bazılarında var)

Bir de dün akşam video ortası reklamı ayarlamak istedim daha önce hiç sorun yaşamamıştım imacrosta bu kez para kazanması olmayan videodan başladı ve oraya takıldı kaldı.

BUna da bakar mısınız ? Dilerseniz ilgili kanalın mail ve şifresini de destekten verebilirim.

Üyelik Id : 13384

Merhaba hocam,

para kazanması olmayan videolardan derken hocam? hocam önceki sayfada hangi videolara video ortası reklamı gireceğini gösteriyor onlara girer sadece hocam. onlarda 10 dk üstü videolarınızdır. yani 10dk üstü videoları gösterir. daha önceden videoyap ile imacrosunu oluşturdugunuz videoları tekrar gösterip göstermemek panelde sizin elinizdedir.

ticketa hocam sırası gelince bakabilirim. genel normal videoyap ve vds videoyap sunucularını güncelliyorum şuanda 2 gündür sadece bu işe bakıyorum. çok stabil hale getirmeye %1 de hata payı vermemeye çalışıyorum.

Dailymotion olayını merak ediyorum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bayağı yenilik varmış takip edemiyorum tebrikler üstad..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam,

mümkünse bu token vermek istediğiniz kanalın mail ve şifresini destekden yazarmısınız token vermek istediğin youtube tarafından bu kanalın hesabı yok uyarısı alıyorum da yazarsanız sevinirim. iyi günler

hocam attığım destek mesajına cevap verilmediği için yen idestek mesajı da atamıyorum. Başka kanallarda da aynı hatayı almaya başladım, sorun ÖZEL URL ile ilgili olabilir mi acaba. Çünkü kanallarımda özel url yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

Şöyle birşey mümkün mü aceba...

Kanalımızdaki videolardan birine dünya engeli veya telif geldiği zaman youtube o videoları siliyor...

Aceba kanal istatistiklerine eklediğimiz kanallarda ki videolardan birisi eksildiği zaman, kanal istatistikleri bölümünde o kanal için bizi kırmızı bir uyarı yazısıyla uyarabilirmisiniz

"Kanalınızdaki videolardan birisi eksilmiştir. İlgili videoya dünya engeli telif gelmiş olabilir yada videoyu silmiş olabilirsiniz" şeklinde...

Bunu yaparsanız acil durumlarda daha erken müdehale etme şansımız olabilir...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu toplu bilgisayar upload olayında %100 olduktan sonra hiçbirşey çıkmıyor. Ben çerçeveleri bastırdıktan sonra tekrar sadece indir özelliğini kullanmak istiyorum, kanala atmadan.

Hocam yükleme yapmıyor .s 229uncu video takılı kalmış.

Üyelik Id : 1868 vds kullanıyorum hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri