Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vdsde denememde toplu yükleme yaptırıyorum 40 dakikadır yüklemedi videoları yüklemeyi deniyo yükleyemiyor

Toplu yüklemede sorun var şuan, 1 tane ile yükleyemiyor deniyor sadece

YT den mi bıkkınlık geldi sorunlardan mı :)
valla bir kısır döngü içine girdik çıkamıyoruz.yükle yükle fenalık geliyor.bir hafta heves geliyor her gün kanal açıyorum.sonra iki hafta elimi sürmüyorum.para gelecek yerden ne diye esirgiyorum onu da bilmiyorum :D

valla bir kısır döngü içine girdik çıkamıyoruz.yükle yükle fenalık geliyor.bir hafta heves geliyor her gün kanal açıyorum.sonra iki hafta elimi sürmüyorum.para gelecek yerden ne diye esirgiyorum onu da bilmiyorum :D

Şöyle düşün 1 yıl çılgınlar gibi çalış ömür boyu hayatın kurtulsun bence değer. ben onu yapıyorum şuan.

Bankaya 500.000 atınca aylık faizi 3.000 civarı oluyor ömür boyu yatarak mesleğin olur :)

Şöyle düşün 1 yıl çılgınlar gibi çalış ömür boyu hayatın kurtulsun bence değer. ben onu yapıyorum şuan.

Bankaya 500.000 atınca aylık faizi 3.000 civarı oluyor ömür boyu yatarak mesleğin olur :)

alex hocam faiz işini bende düşünüyordum yalnız araştırdım günahı gerçekten çok büyükmüş kuranda kesin olarak belirtiliyor faiz yiyen cehennemliktir diye. en güzeli ticaret bence yatırım yapın

500 bini niye bankaya atıyım ki o parayla iş kurarım daha iyi. Yada bankaya atacağıma bir dükkan alırım. Aylık 5-10 bin tl kira alırım daha mantıklı :)

alex hocam faiz işini bende düşünüyordum yalnız araştırdım günahı gerçekten çok büyükmüş kuranda kesin olarak belirtiliyor faiz yiyen cehennemliktir diye. en güzeli ticaret bence yatırım yapın

İnançlar uyulması zorunlu dayatmalar değildir, kişiden kişiye değişir benim böyle bir kaygım yok.

Faiz ile ev kirası arasında hiçbir fark yok. O zaman kimse evini kiralamasın.

Faiz de paranı bankaya kiralıyorsun kullan diyorsun, evini de kullansınlar diye kiralıyorsun.

Ama iyi bir yatırım yapmaya çalışacağım o daha da iyi olur teşekkürler.

İnançlar uyulması zorunlu dayatmalar değildir, kişiden kişiye değişir benim böyle bir kaygım yok.

Faiz ile ev kirası arasında hiçbir fark yok. O zaman kimse evini kiralamasın.

Faiz de paranı bankaya kiralıyorsun kullan diyorsun, evini de kullansınlar diye kiralıyorsun.

Ama iyi bir yatırım yapmaya çalışacağım o daha da iyi olur teşekkürler.

Toprağın altına girdiğinde görürsün.

Konun kirlenmesinde sıkıntı yok:) Ben yanlış anlamam. Spam günah mı olayına gelince herkesin bakıl açısı değişir.

Bir kişi gider para kazanmak için özgün video yapandan videoyu kopyalar. Kul hakkına bence girer.
Diğer kişi gider amatör para kazanması olmayan videoyu kopyalar. Buda bnce kul hakkına girmez.

Şahsen amatör video çalışan biriyim. Zaten kul hakkını kendisi koruması için yputube telif sistemini yapmış. Orasını youtube korumaya çalışıyor. Hiçbir firma kul hakkını yedirtmemek istediğinde yedirtmez basar telifi gider.

Faiz olayına gelince faize karşıyım. Nakiti dolara çeviriyorum uzun vadede asla zarar ettirmiyor. 1 yıl önce dolar 2.3 tl zirve noktasını gördü. Geri düştü şimdi yine 2.3 civarında evet 1 yılda bir kar yok. Ama 2 sene öncesine göre %30 arttı.

Videoyap hakkında:

1) Gelen yoğun video yükleme nedenleriyle serverlar yavaş yavaş kuruluyor dünün yavaşlığı geçiyor.

2) Kanal takipde bir kanalın adsense pub kodu veya hangi partnerda olduğunu anlık gösterimde makina cok sorgu atıyor. Onu gece aktif ettim geri kaldırdım. Bir kanalı 3 güne bir kontrol etse olur mu hangi partnerda veya adsense pub kodu nedir diye?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Adamsın :)
Hocam bir şey sormak gerekiyor. Şu VDSli botu bana tam anlamıyla anlatacak birini arıyorum . VDS ye baglanacaz mı yok sa sadece videoyap.com üzerinden mi yapacağız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam odemeyi yapalim da siparisi gecelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri