Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vdsde denememde toplu yükleme yaptırıyorum 40 dakikadır yüklemedi videoları yüklemeyi deniyo yükleyemiyor
bende de aynı
toplu link kullan hocam toplu linkte sorun yok yüklyor topluda
bir haftadır bıkkınlık geldi,1 kanal bile açmadımToplu yüklemede sorun var şuan, 1 tane ile yükleyemiyor deniyor sadece
bir haftadır bıkkınlık geldi,1 kanal bile açmadım
sendeki azmin onda biri olsa zengin olurum![]()
valla bir kısır döngü içine girdik çıkamıyoruz.yükle yükle fenalık geliyor.bir hafta heves geliyor her gün kanal açıyorum.sonra iki hafta elimi sürmüyorum.para gelecek yerden ne diye esirgiyorum onu da bilmiyorumYT den mi bıkkınlık geldi sorunlardan mı![]()
valla bir kısır döngü içine girdik çıkamıyoruz.yükle yükle fenalık geliyor.bir hafta heves geliyor her gün kanal açıyorum.sonra iki hafta elimi sürmüyorum.para gelecek yerden ne diye esirgiyorum onu da bilmiyorum![]()
Şöyle düşün 1 yıl çılgınlar gibi çalış ömür boyu hayatın kurtulsun bence değer. ben onu yapıyorum şuan.
Bankaya 500.000 atınca aylık faizi 3.000 civarı oluyor ömür boyu yatarak mesleğin olur![]()
Şöyle düşün 1 yıl çılgınlar gibi çalış ömür boyu hayatın kurtulsun bence değer. ben onu yapıyorum şuan.
Bankaya 500.000 atınca aylık faizi 3.000 civarı oluyor ömür boyu yatarak mesleğin olur![]()
alex hocam faiz işini bende düşünüyordum yalnız araştırdım günahı gerçekten çok büyükmüş kuranda kesin olarak belirtiliyor faiz yiyen cehennemliktir diye. en güzeli ticaret bence yatırım yapın
alex hocam faiz işini bende düşünüyordum yalnız araştırdım günahı gerçekten çok büyükmüş kuranda kesin olarak belirtiliyor faiz yiyen cehennemliktir diye. en güzeli ticaret bence yatırım yapın
İnançlar uyulması zorunlu dayatmalar değildir, kişiden kişiye değişir benim böyle bir kaygım yok.
Faiz ile ev kirası arasında hiçbir fark yok. O zaman kimse evini kiralamasın.
Faiz de paranı bankaya kiralıyorsun kullan diyorsun, evini de kullansınlar diye kiralıyorsun.
Ama iyi bir yatırım yapmaya çalışacağım o daha da iyi olur teşekkürler.
Toprağın altına girdiğinde görürsün.
spam günah değil mi?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.