Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

efe hocam destekten dün dönüş yapmıştım. birde galiba vds sürem bittigi halde hala vdsden ayırılmamış botum hocam :)) Üyelik Id : 1868

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Efe hocam merhaba,

Ünlem geç sistemini kullanırken aynı zamanda çerçeve & intro gibi özelliklerden birini seçtiğimiz de o da aktif oluyor mu 150 mb aşağısı videolarda?

Ünlem için hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba Hocam imacros ta şu hatayı alıyorum ama yardımcı olabilecek misiniz ?

wrong format of TAG command, line 1925 (Error code: 910)

Hocam videoyapı vds de kullandığımız zaman kanal eklerken token alma olayı varmı yine bu token olayı can sıkıcı oluyor kanal eklerken

@Web_Scripti Adamsın :)
Hocam bir şey sormak gerekiyor. Şu VDSli botu bana tam anlamıyla anlatacak birini arıyorum . VDS ye baglanacaz mı yok sa sadece videoyap.com üzerinden mi yapacağız

bu vds olayını bende tam anlamıyorum bir ıp adresi diyorlar biz çok kanalla çalışıyoruz ozaman kanallar aynı ıp kullanmıyormu...

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

usta kanal takipte durum bölümünde açık yazısının altında kazançsız yazıyor bu ne anlama geliyor... birde kanal takipte kanallara ne kadar aralıklarla kontrol ediyor...

bu vds olayını bende tam anlamıyorum bir ıp adresi diyorlar biz çok kanalla çalışıyoruz ozaman kanallar aynı ıp kullanmıyormu...

---------- Spam Engelliyici 13:47 ---------- Önceki Mesaj 13:43 ----------

usta kanal takipte durum bölümünde açık yazısının altında kazançsız yazıyor bu ne anlama geliyor... birde kanal takipte kanallara ne kadar aralıklarla kontrol ediyor...

aynı ip olması problem değil, token ile işlem yaptığı için kanala giriş yapmıyor. Google bu durumda ip tespiti yapmaya ihtiyaç duymuyor. Kara listeye alınmış tehlikeli bir ip ile bağlantı kurulmadığı sürece hiç bir problem olmaz. O konuda da VDSler sıfır temiz ipli

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 3 gunde bır olmasıda cok gec gıbı 12 saatte bir olsa olmuyormu ?

Arkadaşlar,

Kanal takibe kazançolayını şimdi bitirdim. Her kanalı günde 1 kere kontrol ediyor hangi partner veya adsense pub id no, veya sadece para kazanma açık en son olarakda kazanma kapalı olarak.

Bu işlemi yaparken kanala 2. yüklenmiş videonun kazancına bakıyor. 1 tane video varsa o videoya bakıyor. 100 tane video varsa en eski tarihden 2. sıraya bakıyor.

Bugün o sayfaya girmiş üyelerim göremezşer günde 1 defa olduğu için. Girmemişler görebilirler. Gördüğüm kadarıyla bugün 132.000 kanal oraya girmip bakmış.

Şuanda destek sorularına yanıt vermeye başladım. Sonrasında konudaki sorulara yanıt vereceğim. Herkese bol kazançlar

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 3 gunde bır olmasıda cok gec gıbı 12 saatte bir olsa olmuyormu ?

3 günde 1 banada fazla geldi ama günde 1 defaya göre uyarladım günlük stats tutulduğu için 12 saate bölme imkanım yok hocam:) yoksa canın sağolaun

Arkadaşlar,

Kanal takibe kazançolayını şimdi bitirdim. Her kanalı günde 1 kere kontrol ediyor hangi partner veya adsense pub id no, veya sadece para kazanma açık en son olarakda kazanma kapalı olarak.

Bu işlemi yaparken kanala 2. yüklenmiş videonun kazancına bakıyor. 1 tane video varsa o videoya bakıyor. 100 tane video varsa en eski tarihden 2. sıraya bakıyor.

Bugün o sayfaya girmiş üyelerim göremezşer günde 1 defa olduğu için. Girmemişler görebilirler. Gördüğüm kadarıyla bugün 132.000 kanal oraya girmip bakmış.

Şuanda destek sorularına yanıt vermeye başladım. Sonrasında konudaki sorulara yanıt vereceğim. Herkese bol kazançlar

3 günde 1 banada fazla geldi ama günde 1 defaya göre uyarladım günlük stats tutulduğu için 12 saate bölme imkanım yok hocam:) yoksa canın sağolaun

Hoocam çok acil olarak birşey isteyebilirmiyim sizden? Destekten belirttim hemen cevap verirseniz çok memnun kalırım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödemeyi yapmıcaz mı haber bekliyorum :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödemeyi yapmıcaz mı haber bekliyorum :)

Bugün olmasa yarın yaparız. Haftaya pazartesi salıya teslimatı düşünülen 30 dan fazla dedicateim var. Her hafta dedicated geliyor bu hafta ek yük cok olmasa yine ayarlardım ödemeyi alırız senden bu hafta dert etme hocam pazartesiyse pazarteside teslim ederim;)

Bugün olmasa yarın yaparız. Haftaya pazartesi salıya teslimatı düşünülen 30 dan fazla dedicateim var. Her hafta dedicated geliyor bu hafta ek yük cok olmasa yine ayarlardım ödemeyi alırız senden bu hafta dert etme hocam pazartesiyse pazarteside teslim ederim;)

hocam ben ödemeyi yollayım sana sen yap bi şekilde ya içim rahat etmiyo böle para durursa harcarım.d sen bna özelden hesapla paypal adresini ver 300 ünü hesabına kalanı paypala yollayım rahatlayayım

Arkadaşlar,

Hocam ben şimdi yeni videoyap aldım. video yükledim ünleme takıldı ünlem + %50 + çerçeve eklemiştim.

ünlem , eşleşen geçme iiçiin ideal ayarlar nelerdir ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 300 iş bankasına yolladım alimert zeren kalanı paypal atıcam paypalı verirmisin
[email protected] paypal adresi bu demi hocam bu adresede 30 u yolladım hocam :)

Son düzenleme:

Hocam mesala hosting satış sitelerinde mesala 16:30-22:30 arasında online olarak çalışıyolar. Mesala siz de öyle bir saat çizelgesi ayarlarsanız süper olur. Bu arada size teknik destek ve editör lazim :D

Benimkilerde 11 kez yüklenmeyi denendi yazıyor. Ne anlama geliyor?

11 kez yüklemeyi denemiş ama yavaşlıktan veya başka sebeplerden yükleyememiş diyor yani.
10 dakkada 1 kez deniyor. Yükleyene kadar yüklemeyi deniyor. Eninde sonunda yüklüyor.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

Hocam mesala hosting satış sitelerinde mesala 16:30-22:30 arasında online olarak çalışıyolar. Mesala siz de öyle bir saat çizelgesi ayarlarsanız süper olur. Bu arada size teknik destek ve editör lazim :D

Yılbaşından sonra destek ekibi kuracak abimiz. Yılbaşından sonra desteğe geç verilen cevap sorunu ortadan kalkacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri