Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bugün olmasa yarın yaparız. Haftaya pazartesi salıya teslimatı düşünülen 30 dan fazla dedicateim var. Her hafta dedicated geliyor bu hafta ek yük cok olmasa yine ayarlardım ödemeyi alırız senden bu hafta dert etme hocam pazartesiyse pazarteside teslim ederim;)

Hocam desteğe gelin :)

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Bana yt öğretsin, ücretsiz olarak destekte çalışırım sıkıntı yok zaa :D

Hocam desteğe gelin :)

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Bana yt öğretsin, ücretsiz olarak destekte çalışırım sıkıntı yok zaa :D

Yılbaşından sonra destek rahatlayacak :D
Hocamız ahlaki olarak ücretsiz çalıştırma yapamam demişti. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Bu konudaki bildiğim sorulara cevap veriyorum. Yükün biraz hafiflesin. Sen destekle uğraş. Arada benim yanıtlayamadığım sorular için uğra.

s

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

hocam bana verdiğiniz cevap 10 dk aralıklı seç videoların boyutu yüksek vs eğer bu hafta biterse yükleme dediğini yapma şansım olur sanırım vds aldım başım ayıkmadı hocam @Web_Scripti

Sunucuyu resetlemeyi denedin mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sabahtan beri 40 videoyu atamadı. vds siz toplu yükleme noldu böyle?

Merhaba Arkadaşlar,

Sabahtan beri bu işe bakıyorum. Bugün 14 milyon yükleme emri geldi, 11 milyon video yüklendi. Normal seyirimiz bizim 6 milyondu. Seyirimizin üstüne çıktık buda alt yapımızın seyirsiz anına denk geldi. 20-50k toplu video hakları havada uçuşuyor. bugün 80bin hak yükleme emri vermiş 1 üye bile gördüm.

Ayrıca youtube.com sunucularında aşırı bir yavaşlama var. kolay kolay iş yaptıramıyorum. Asıl problem 1.5gb video olsa dahi toplu videodada ünlem geçi yapması.

Merhaba Arkadaşlar,

Sabahtan beri bu işe bakıyorum. Bugün 14 milyon yükleme emri geldi, 11 milyon video yüklendi. Normal seyirimiz bizim 6 milyondu. Seyirimizin üstüne çıktık buda alt yapımızın seyirsiz anına denk geldi. 20-50k toplu video hakları havada uçuşuyor. bugün 80bin hak yükleme emri vermiş 1 üye bile gördüm.

Ayrıca youtube.com sunucularında aşırı bir yavaşlama var. kolay kolay iş yaptıramıyorum. Asıl problem 1.5gb video olsa dahi toplu videodada ünlem geçi yapması.

allah kolaylık versin mehmet hocam :d

Merhaba Arkadaşlar,

bunun için bir önlem düşünüyor musunuz önceden olduğu gibi yt önlem alabilir

Bu sınırsız toplu yükleme hakkını satabiliyor muyuz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip'de adsense pub kodu felan nerde yazıyor nereden bakabılıyoruz acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad, vds li bir kullanıcı günde ortalama büyüklükte belirli edit seçeneklerini kullanarak (mesela sadece renk açma ve süre kesme) kaç video atabiliyor optimum şartlarda?

kanal takip kısmında durumun altında yazılar da çıktı ''youtube_multi''
anlayamadım nedir hocam ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Yine Bomba Gibi Yenilikler:

1) Toplu video yöneticisinde anasayfa ve toplu linkdeki gibi youtube videolarını düşük çözünürlük ile çekmenize olanak sağlatır. En büyük faydası 720p videoda eşleşenin denk gelmesi 320p videoya göre 10 katdan fazladır. Düşük çözünürlüklü vidoelar daha iyi oranda ünlem ve eşleşen geçmenizi sağlatır. Düşük çözünürlüklü videoların daha az telif kovalayanı vardır.

2) Bekleyen Videolar bölümüne süre erteleme geldi.

Örneğin bir kanalınıza 150 video emri verdiniz. ama hergün 50'şer tane yüklemesini istiyorsunuz.

Bekleyen videolar bölümünde ilgili kanalı seçiyorsunuz. ilk etapda 100 videoyu seçip 1 gün atlatıyorsunuz. Ardından tekrardan 50 videoyu seçiyorsunuz 1 gün atlatıyorsunuz.

Bu şekilde yaptıgınızda ilk 50 ye hiç dokunulmadı. sonraki 50 video 1 defa 1 gün uygulandı. en son 50 video ise 2 defa 1 gün ertelendiği için 2 gün ertelenmiş oldu.

Buarada tüm emirleri verirken örneğin 5 dk aralıklı olarak ertelediniz. sonra gittiniz kaç gün erteletirseniz erteletin kendi arasında yine aralıklı emriniz varsa o aralıklarla o günlere geldiğindede atacaktır.

Herkese bol kazançlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad, vds li bir kullanıcı günde ortalama büyüklükte belirli edit seçeneklerini kullanarak (mesela sadece renk açma ve süre kesme) kaç video atabiliyor optimum şartlarda?

Bu konuda çok test etmedim. Günde 5.000 e yakın sadece ünlem geçme ile yükleyen üyem var. Ama işin içine editleme girince olay çok değişir.

Mesala 2 tane 100mb videoyu ele alalım.

1) 100mb 1080x720 videoya çerçeve ekleme 2-3 dakika
2) 100mb 360x240 videoya çerçeve ekleme 8-9 dakika.

Çünkü çözünürlüğü küçük olan videonun süresi yani frame sayısı cok fazladır. buda 3-4 kat fark ortaya cıkarabilir.

Yine Bomba Gibi Yenilikler:

1) Toplu video yöneticisinde anasayfa ve toplu linkdeki gibi youtube videolarını düşük çözünürlük ile çekmenize olanak sağlatır. En büyük faydası 720p videoda eşleşenin denk gelmesi 320p videoya göre 10 katdan fazladır. Düşük çözünürlüklü vidoelar daha iyi oranda ünlem ve eşleşen geçmenizi sağlatır. Düşük çözünürlüklü videoların daha az telif kovalayanı vardır.

2) Bekleyen Videolar bölümüne süre erteleme geldi.

Örneğin bir kanalınıza 150 video emri verdiniz. ama hergün 50'şer tane yüklemesini istiyorsunuz.

Bekleyen videolar bölümünde ilgili kanalı seçiyorsunuz. ilk etapda 100 videoyu seçip 1 gün atlatıyorsunuz. Ardından tekrardan 50 videoyu seçiyorsunuz 1 gün atlatıyorsunuz.

Bu şekilde yaptıgınızda ilk 50 ye hiç dokunulmadı. sonraki 50 video 1 defa 1 gün uygulandı. en son 50 video ise 2 defa 1 gün ertelendiği için 2 gün ertelenmiş oldu.

Buarada tüm emirleri verirken örneğin 5 dk aralıklı olarak ertelediniz. sonra gittiniz kaç gün erteletirseniz erteletin kendi arasında yine aralıklı emriniz varsa o aralıklarla o günlere geldiğindede atacaktır.

Herkese bol kazançlar.

Bu konuda çok test etmedim. Günde 5.000 e yakın sadece ünlem geçme ile yükleyen üyem var. Ama işin içine editleme girince olay çok değişir.

Mesala 2 tane 100mb videoyu ele alalım.

1) 100mb 1080x720 videoya çerçeve ekleme 2-3 dakika
2) 100mb 360x240 videoya çerçeve ekleme 8-9 dakika.

Çünkü çözünürlüğü küçük olan videonun süresi yani frame sayısı cok fazladır. buda 3-4 kat fark ortaya cıkarabilir.

Heryerden yazıyorum birde burdan şansımı deniyeyim parayı havale yaptım şunu onaylada işimize bakalım artık :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu yeni getirdiğiniz özellikte 200 videoyu 4 güne yayarken nasıl yapıcaz. Seçim listesinde 150 video yok . 100 ve 200 var.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad video içine yazı yazma olayı gelecek mi acaba bu bota ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam hız nezaman eski haline döner? çözüm olacaksa toplu yüklemeyi birsüre kapatsanız çünkü şuan hiç video yüklemiyor
edit:
ben de vds li sisteme geçeyim ozaman sipraiş mi vericez?

Son düzenleme:
VDS coştu valla :D aman nazar değmesin hep bu hız baki kalsın, 1gb videoya çerçeveyi takır takır atıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri