bazı videoları yine ilk eksik inmiş haliyle atıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam ilgili videonun linkini destekden atarsan gece bakayım.[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mp4 cevirme dahi yapsam ses hizlandirma olmuyo bir an once sorunu halledersn mutlu olurum yarin donunce bakarsaniz bisey ypmyrm suanda
Hocam normal videoyap serverlerinde videoya çerçeve basılmıyor.. Editleme işlemleri yapılmıyor... Bunları toplu videoda yapmıyor..
kanalını çinliler izliyodur hocamhocam kanal takipde durum açık yazıyo ve bazılarının altında aynı yeşille yazılmış karışık şeyler var ne anlama geliyo bunlar
kanalını çinliler izliyodur hocam![]()
tek elli kullanıcılar izliyodur hocam o zamançinlilermi bilmiyom ama izleyenlerin çoğu mause kullanmıyo.başka türlü bu tık oranı mümkün değil![]()
Hocam size nasıl bir link verebilirim ytden çekilen kanal zaten.. Bu bir defada karşılaştığım yada sadece benim karşılaştığım bir problemde değil konuda bir çok kişi yazmış.. Yani burada videonun uzantısıyla alakalı bir durum yok. Toplu video bölümü yoğunsa işlemi sadece ünlem geç yapar diyorsunuzda sınır 250 mb değilmiydi hocam editler için.. 250 Mb sa edit işlemlerini nerede olursa olsun yapması gerekir. Acaba toplu video bölümü yoğunmu değil mi diye düşünmememiz işlemlerimizi rahatlıkla yapmamız gerekir. Yoksa her kanalı ana sayfadan yada toplu linkten halletmek zorunda kalacaksak işimiz var demektir. Ne kadar yoğun olursa olsun edit limiti neyse o limit içindeki videolar işlenmeli.. Videolar küçük diye videoyap sunucularını kullanıyoruz. İşlem yapılmayınca da eşleşen falan geçilmeden atıldığı için kanal kapanıyor en sonunda..Hocam ilgili videonun linkini destekden atarsan gece bakayım.
Çerçevwni yükledin ama videoya basılmıyor diyorsunuz? Normal vdssizlerde .avi veya mkv formatlı videodur o zaman basamaz. mp4 veya flv ise basar. Basamadığın videonun linkini atarsan bakar ve hallederim. Normal viddoyapda 250mb altı videolarda anlık yükleme yapan yerlerde uygulanır. Toplu video sonra server yüklemeli olanlarda serverlar yoğunsa tek yapacağı ünlem geçme olur.
Hocam başka hesabınızda deneme süresi aldıysanız daha alamazsınız.deneme süresi almak istiyorum daha önce üyeliğiniz olduğu için veremiyoruz diyo biri yardımcı olabilirmi bu akşam denemek istiyorum
Hocam başka hesabınızda deneme süresi aldıysanız daha alamazsınız.
Şu an botu kullanmıyorum sınava çalışıyorum.şuanda sistem yavaşmı hocam sizde
sistem çok hızlı, 3 saniye gecikme yokşuanda sistem yavaşmı hocam sizde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.