Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

bir tane video linki atarmısın ve hangi işlemleri yaptığını. Ben şimdi 100mb a denedim sıkıntı görmedim hocam. Farklı bir format daha olabilir.

Anasayfa ve toplu link 250 mb altında %100 yapar. Toplu videoda ise serverlar aşırı yoğunsa tek odaklandığı şey her boyuttaki videoya ünlem geçme renderı atmak olur. Bu nedenle zaten vds paketleri var. İyi çalışmalar

Hocam 250 MB altiysa %100 yapar diyorsunuz sonra server yogunsa sadece unlem gecer diyorsunuz %100 un istisnasi bile olmazhocam ayrica sistem surekli yogun oldugunu dusunursek oglen ve aksamlari bence bir çözüm bulmaniz lazim bemce herşey bir yana videolara dunya engeli gelince cop oluyo bizim icin duble rezillik

Videolar toplu linkten tüm botlar olan icin konuştum hocam

Son düzenleme:
client havuzundan clienti alıp kanallarım sayfasından en üstteki x kanalında kullandığım clienti y ile manuel mi değiştirmem gerekiyor? a clienti ile x kanalına yükleme yapılırken, a clientini silip b clientini yazıp yükleme emri verirsem y kanalıma, bu durumda x kanalı yüklenmeden etkilenir mi/yükleme durur mu?

Böyle bilinmeyenli denklemi matematikte görmedim ben :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, size bot hakkında ufak bir mesaj gönderdim lâkin takip ettiğim kadarıyla bot ile alakalı bazı durumlar var ve epey yoğunsunuz, bir ara boş bir zamanınız olursa yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin :)

Anasayfa ve toplu link 250 mb altında %100 yapar. Toplu videoda ise serverlar aşırı yoğunsa tek odaklandığı şey her boyuttaki videoya ünlem geçme renderı atmak olur. Bu nedenle zaten vds paketleri var. İyi çalışmalar

Hocam saolun cok güzel anlatmışsınız ama ben bilgisayar basında olmadıgım zaman video atamıyorsam bi anlamı kalmıyo. birde sizin ünlem geçme calışmanız 1 videoda geçiyorsa digerinde takılıyo toplu attıgımız zman. Buda sistemi pimlendiriyo bence ne kadar yogun olursa olsun sistemin çerçeve faktörünü gerçekleştirmesi lazım..

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] güldürdünüz hocam :) :) Dışarıdan karışık gözüküyor ama basit bi kurgu yaptım sadece :)

Hocam mesajım arada mı kaynıyor anlamadım kusura bakmayın, bi kaç sorun vardı,

1-) client havuz işini çözemedim, mesela a clienti ile x kanalına yükleme yapıyorum o an. Ayrıca b clienti ile y kanalına da yüklemek istiyorum. Az önce bu işlemi yapamadım, client havuzundan clienti alıp kanallarım sayfasından en üstteki x kanalında kullandığım clienti y ile manuel mi değiştirmem gerekiyor? a clienti ile x kanalına yükleme yapılırken, a clientini silip b clientini yazıp yükleme emri verirsem y kanalıma, bu durumda x kanalı yüklenmeden etkilenir mi/yükleme durur mu? veya yanlış anladığım bi nokta mı var, bu kısmı anlayamadım hocam. Aynı anda farklı clientler ile farklı kanallara nasıl yükleme yapacağımı kabaca anlatabilirsen sevinirim.

2-) Başka bi sorun, mesela bi videonun açıklama kısmında;

asd,
qwe,
zxc,

var. Bunu bot,

asd,qwe,zxc şeklinde çekiyor. Görüntü olarak zarar veriyor hocam bu durum kanala.
Ve zaman zaman videonun bütün açıklama etiketlerini almayabiliyor hocam(bu çok önemli). çok eksik kendi içinde bir algoritmayla parçalıyor gibi oluyor etiketleri.Bu işlemi toplu link serversinde yapıyorum (bunuda belirteyim). Bununla ilgilenebilirseniz çok sevinirim hocam.

3-) aynı videoyu attığım x kanalında problem yokken, y kanalında reddedildi (kullanım şartları ihlali) hatası alıyorum. bu neden kaynaklanıyor olabilir?

4-) toplu linkte server ile yüklemde, videolar yüklenirken sayfanın açık kalmasına gerek var mı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

1) client havuzunda mesela 3 tane client olusturdun

a client
b client
c client

daha sonra kanallarım bölümünden kanal ekle token oluştura bastıgın zaman sana soracak hangi client'ı kullanmak istiyorsun diye mesela a 'yı kullanacaksın a yı seç sayfayı kapat tekrar client oluştura bas '' a '' tanımlanıyor ve a client'ı üzerinden client oluşturuyorsun.

2 ) kanallarım sayfasındaki api keyi değiştir sorun çözülür özgünleştirme api key üzerinden yapıldıgı için arada değiştirmek gerekiyor ben her hafta düzenli değiştiririm

3) kanalında bir sıkıntı vardır her kanala girişte ip çerez temizle ve client havuzunu kullan başıma hiç öyle bir şey gelmedi

4) evet sayfanın açık kalması gerekiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 15 gün hak kazandım fakat eklenmedi? Eklenmediği için süremi dondurdum. Bu ara da eklenmesini istediğim süper bir özellik var fakat bunu size anlatmayı denerim ama zor bir anlatım türü var. PM atarsanız süper bir özellik :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam attım destekten size videoyu bakabildiniz mi

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:29 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] başka 3 4 tane video denedim hız yapıyor o sana attığım link le ilgili bi sıkıntı var galiba öle 3 4 tane var sanırsam başka format galiba onlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bence Yeterli hocam demek istediğim şey bu bu yüzden kanallarımız çöp oluyor bu nedir hocam ??
A01b77.png

Merhaba hocam,

bir tane video linki atarmısın ve hangi işlemleri yaptığını. Ben şimdi 100mb a denedim sıkıntı görmedim hocam. Farklı bir format daha olabilir.

Hocam bir videoda değilki tüm videolarda çerçeve işlemini yapmadığı oluyor sistemin.. Bir yt kanalı çekiyoruz bi bakıyoruz hiçbir işlem yapmamış.. Zaten ünlem geç olayı işe yaramıyor diye çerçeve ve bazı editler uyguluyoruz. Çoğunluğu +15 dakika üzeri boyutlar uygun ama işlem yapılmıyor. Toplu videoda edit limiti her ne olursa olsun 250 mb sa eğer öyle kalmalı server yoğunluğu dediğiniz şey kanallarımızı adsenseye bağlayamamak demektir. Ya partnere bağlayacağız yada spama olduğu anlaşılıp yt zaten kapatacak... (Boyutları düşük olan videolarda videoyap sunucularını kullanıyorum)

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 21:31 ----------

Hocam Şu proks sistemi hala çalışmıyor ne sunucunun proxy ayarları ne sizin verdiğiniz proxyler farketmiyor hocam telif para kazan kontrolünü yapmaya kalkışıyoruz. Bir kaç defa başarısız denemeden sonra yine yetki verdiğimiz halde aynı hata ile karşılaşıyoruz bir ay olacak bi kullanamadık sistemi.... Az önce yine bi kanalıma denedim yetkilerini falan hepsini yaptım usa proxy seçtim girmiyor.. F5 yapsakta faydası yok öyle bir uyarı çıkıyor çünkü.. Hocam bir kanala on defa yetki veriyorsak çalışmıyorsa sistemdedir herhalde.. Bir aydır destekten burdan yazıyorum artık çözün hocam sunu da kullanabilelim.. Alt kanalda da ana kanalda da olmadı..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destek 13'ünde kurulacaktı. Bir değişiklik var mı?

Arkadaşlar bota atabilecigim tarzda dünya engeli geçmek için kalın çerçeveye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.
Yada çerçevenin içini saydam yapabilecegim bir editleme programı önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bota atabilecigim tarzda dünya engeli geçmek için kalın çerçeveye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz.
Yada çerçevenin içini saydam yapabilecegim bir editleme programı önerirseniz sevinirim.
Hocam camtasia programıyla yapabilirsin. Arkaplana çerçeveyi koyarsın ve saydamlaştırmaya gerek kalmadan videoyu da biraz küçültüp ortaya koyarsın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Vds'ler ne zamana gelir hocam?

Hocam Vds ile yt den çektiğim bir videoyu anasayfadan atmak istedim toplu videoda falan yoğunluk olmadığı halde resimdeki gibi uyarı veriyor. Bir kaç defa denedim yükleme işlemini yapmadan kesmişti en son yaptığında da aşağıdaki gibi işlem yaptı.. Durdu kaldı öyle yine yükleme yapmadı. Toplu videoda şu anda yüklenen 10 video var normalde..

---------- Spam Engelliyici 07:23 ---------- Önceki Mesaj 06:58 ----------

Düşük kalitelisini atayım dedim o da 280 mb yine atmıyor
bir saatte bir video şükür atabildik :) bu vds ler yüksek kaliteye gelmiyor anlaşılan

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Vds de sıkıntı var. Toplu videoda bazı videolara çerçeve basmış bazılarına basmamış kanallar heba oluyor..

Son düzenleme:
@Web_Scripti Hocam toplu link50 yi 250 yapsak haktan götürse birde internet gittiği zaman bir seçenek olsa tekrar başlatsak
Dilerseniz otomatik diğer yüklemeye geçmesi yerine aşağıdaki yüklemeyi tıklayarak başlatabilirsiniz.
Bu seçenek direk her videonun altına gelsede seri şekilde atsak

Son düzenleme:
hocam birde kanal çekerken dünya engelli videoları göstermiyor ama kanala yüklediğimiz zaman işlenirken dünya engeli diyor ... risk tamanını göster diyorum ama sonuç aynı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri