Hocam kanalda verdiğimiz tokenı kaldırmayı bulamıyorum
Edit. buldum sanırım
https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1
Acaba api v3 ü off yapmak yeterli olur mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kanalda verdiğimiz tokenı kaldırmayı bulamıyorum
Edit. buldum sanırım
https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Türkiye sunucularında hatalar var.
örn. Can't connect to MySQL server on '31.210.86.246' (4)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden alıntılayarak ekleyeyim
Normal Videoyap
Anasayfa Yükleme : Sınırsız
Toplu Link 25'li : Her 20 dk'da 25 adet.
Toplu Link 50'li : Her 20 dk'da 25 adet.(üstteki ile ortak zamanı kullanır)
Toplu Video : Günlük 250 Video (1 video 1.5gb üstüyse yüklemez. onu toplu link ile yükleyebilirsiniz)
Otomatik Kanal Çekme veya Yenileri Çekme : Toplu video ile aynı.
Anasayfa Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Link Video Yüklemede Editleme : 250mb altını editler
Toplu Video Yüklemede Editleme : Anlık değişir. Genellikle editlemez.
Ünlem Geçme : Nereden yüklenirse yüklensin, boyutu ne olursa olsun uygular.
Vds ve Dedicated Videoyap
Herşey sınırsız. (Sınırsız ama hangi hızda atmaya yeterse.)
Bakın kulağa çok hoş geliyor. Fakat yanıltan bir nokta var. Vdsler 4gb ramlidir. Dedicated ler 32gb ramlidir. Vds alan biri aslında dedicatedi 8 e bölünmüşünü alıyor.
Hocam bu haliyle ne vds li ne de normal üyelikler çokta işimizi görmez. Mesela ben vds gelene kadar videoyapta üyeliğim vardı fakat kullanmıyordum bile...Vds bir umut oldu ama umutlarımızın sönmesi çokta sürmedi. Vdsler tam bir fiyasko bana göre.. Ayrıca Normal videoyap üyeliğini diğer botlarda olduğu gibi alternatifli yapsanız mükemmel olacak. Toplu videoda editlemeleri yapmadığı sürece o bot benim için kullanılmaz haldedir eminim ki bir çok kişi içinde aynı şeyler geçerlidir. Sonuçta toplu link anasayfa gibi yerlerden video yüklemek neredeyse eziyet.. Beklemek zorunda bırakılıyoruz. Yeni üyelikler getireceksiniz diye iki hesabımda da 6 aylık süreler aldım ama ne gelen var ne giden..
Hocam vds lerede alternatif getirin dedik ama onuda yapmadınız bir vds yi 8 e bölmek yerine 4 e bölüpte satabilirsiniz isteyene 2 ye bölersiniz alternatif olur. Bence değişiklik şart herkes vds yeniliğine sevinmişti ama umduğumuz gibi çıkmadı. 3 gün önce verdiğim 600 kadar videonun daha 140 ı duruyor. Vds atabilirse çalışacağız videoyap sunucuların kullanamıyoruz 250 mb altı olduğu halde videoları işlemiyor. Editlemeleri yapmıyor. Ana sayfa ve toplu link milyonda bir kullanırım benim için gereksiz oralar.. VDS lerde hala videoları bozuk atıyor onuda belirteyim. Videolar uzun ama atılan videolar kısa.. Sorun devam ediyor
Başka hiçbir botta anasayfada ayrı toplu linkte ayrı edit limiti verildiğini görmedim. Zaten olması da tuhaf bir durum. Artık bu sıkıntıyı da giderirseniz normal videoyap üyeliklerimizi de kullanabileceğiz en azından.. Bir limit varsa gerçekten o limit uygulanmalı..
Hocam mecburen elde olanlarla yetinmeye çalışıyoruz destektende yazdım cok defa videoları bozuk atıyor diye hatta güncelleme yaptınız ayın 15 inde ondan bu yana viedoları aşırı geç atıyor. o gösterdiğiniz resimdekilerde baktım yükleme yapmıyor videoları 150 tanesini 24 saat erteledim. Ayrıca daha sadece bir defa dün vds süremi uzattım. Zaten mecburende uzatmak zorundayız toplu videoda edit işlemlerini yapması için.. Normal videoyapta da 250 mb limiti uygulasanız vds ye de çok ihtiyacım olmayacak. Düşük kalitede çekince sınırı yakalıyoruz genelde..Hangi sunucumdan girmeye çalıştıgında bu hatayı aldın hocam? sen sadece web sunucumu görürsün? alt sunucumdan biri bu hatayı vermişse senin ekranında bunu göstermez ki?
Batuhan hocam,
senden başka 1 kişinin vds de şikayeti bulunmuyor. Senin şikayetinde hergün konudan 3-4 defa yazmakla oluyor. Hergün vds fiyasko diyorsun. O zaman niye 2 tane üyeliğin var 2 sindede vdslerin süresini uzatıyorsun. hatta bir tane üyeliğindeki vds i daha 24 saat olmamış uzatalı. Ben her zaman diyorum vds den memnuniyet yoksa vdsi iade alımını yapıyorum diye.
Aslında batuhan hocam olayı şöyle düşünmen gerekiyor. Vds yani sana özel 4gb ramli makina senin işine yetişemiyorsa. Kaldıki sen bunu normal videoyap ile nasıl yapacaksın? bu editlemeleri nasıl yapacak yani? Demekki istediklerin imkansız hocam.
Buarada batuhan hocam hesabını inceledim. 3 gün önce verdiğin video emrine bak hocam. altta resmi paylaşıyorum. Sen ileri tarihde yüklesin diye bekletmeyi arttırmışsın.
![]()
+10 tl sistemi aktif olacak mı olursa ne gibi + haklarımız olacak. açıkcası ben vds kullandım hiç memnun kalmadım isteklerimi karşılamadı, diğer türlü +10 tl verip çerçeve sınırım 250mb den 350mb gibi bir değere çıkacak mı?
Hocam mecburen elde olanlarla yetinmeye çalışıyoruz destektende yazdım cok defa videoları bozuk atıyor diye hatta güncelleme yaptınız ayın 15 inde ondan bu yana viedoları aşırı geç atıyor. o gösterdiğiniz resimdekilerde baktım yükleme yapmıyor videoları 150 tanesini 24 saat erteledim. Ayrıca daha sadece bir defa dün vds süremi uzattım. Zaten mecburende uzatmak zorundayız toplu videoda edit işlemlerini yapması için.. Normal videoyapta da 250 mb limiti uygulasanız vds ye de çok ihtiyacım olmayacak. Düşük kalitede çekince sınırı yakalıyoruz genelde..
Vds leri daha öncede söyledim 8 e değilde 4 e bölün alalım diye.. Tamam özellikleri düşük şimdikilerinde belki kapasiteyi artırırsak biraz daha faydalı olur. Ama ben yine normal videoyap üyeliklerinin ayarlanmasından yanayım. Ayrıca toplu videoda limit neyse ona da uyulmalı..
Destekten genelde artık yazıyorum ama birkaç günde ancak cevap veriliyordu bir iki aydır. Bu nedenle buraya yazmak daha mantıklı.
---------- Spam Engelliyici 10:30 ---------- Önceki Mesaj 10:28 ----------
Hocam insanlar gördügün gibi vds den şikayet ediyor da şu sıra meşgulsünüz sanırım farketmiyorsunuz
İnceliyorum...
Hangi sunucumdan girmeye çalıştıgında bu hatayı aldın hocam? sen sadece web sunucumu görürsün? alt sunucumdan biri bu hatayı vermişse senin ekranında bunu göstermez ki?
Edit : Haklısın Yükleme serverlarından hocam Yurtdışı fiber hatları koptuğu için aralarında bağlantı olmuyor. 15-20 dk ya kadar düzeltileceğine inanıyorum. Şuanda avrupadan birisi türkiye sitelerine girmekde güçlük çekiyordur. Fiberde sıkıntı var hocam.
Batuhan hocam,
senden başka 1 kişinin vds de şikayeti bulunmuyor. Senin şikayetinde hergün konudan 3-4 defa yazmakla oluyor. Hergün vds fiyasko diyorsun. O zaman niye 2 tane üyeliğin var 2 sindede vdslerin süresini uzatıyorsun. hatta bir tane üyeliğindeki vds i daha 24 saat olmamış uzatalı. Ben her zaman diyorum vds den memnuniyet yoksa vdsi iade alımını yapıyorum diye.
Aslında batuhan hocam olayı şöyle düşünmen gerekiyor. Vds yani sana özel 4gb ramli makina senin işine yetişemiyorsa. Kaldıki sen bunu normal videoyap ile nasıl yapacaksın? bu editlemeleri nasıl yapacak yani? Demekki istediklerin imkansız hocam.
Buarada batuhan hocam hesabını inceledim. 3 gün önce verdiğin video emrine bak hocam. altta resmi paylaşıyorum. Sen ileri tarihde yüklesin diye bekletmeyi arttırmışsın.
![]()
Benimde şikayetim bulunuyordu artık bulunmuyor hocam. Yandex'e upload et yolla diyorsun 1 haftadır cevap gelmesini bekliyorum. Tek istediğim adam akıllı MKV editlemesi yapabilmesiydi. 3 gün sonra 5 gün sonra, şu sıralar yoğunum şu yenilikler çıktıktan sonra falan filan sürekli oyalandım. Desteğiniz geçen aya kadar iyiydi ama bu ay 1 haftada cevap vermeye başladınız hemen hemen.
Edit: Botu devrettim.
Dün botu devrettiğini biliyorum. Mkv editleme mp4 editlemeye göre 10 kat zor işdir. 300-400mb videoyu vdsin editleyebiliyordu. 600mb üstünü editleyemiyordu. Niye cevap vermedim olayına gelinxe en üstte senin sorun vardı. Hep uğraştım ama bu 4gb ramle olabilecek durum değildi. Geç olsun güç olsun diye editlemeyi ayarlıyordum. Mkv yı editlemek gerçekden zor, kaldıki birde boyutu büyükse cpu ve ram tavan yapıyor yavaş yavaş editliyor. Ama web tabanlı olduğu için mkv cok uzun süreceğinden zaman aşımına uğruyor. Yoksa benlik değil makinanın performansı yetmiyor. Bu web makinası dedicated olsa altından kalkabilir. Oda yine 2gb ı editlerken altından kalkamaz. Birşeyi editlemek kolay olsa keşke. özellikle altta 3-4 tane daha edit varsa vdsde cpu artık dahada yavaşlıyor. mkv çalışanlar için gerçekten zor. Sen bilirsin ben ilk aldıgında mkv editlemiyordu. Onu yaptım. Bu sefer büyük mkvleri editlemez oldu oda zaman aşımına düştüğü için. Vds makina sonucta gücü yetmiyor.
Hocam art niyetle yazmıyorum yanlış anlaşılmasın sorunları çözseniz bot istediğimiz gibi olsa gerçekten hesap sayımı 10 üyeliğe tamamlayacağım. Belki daha fazlada olabilir.. Biliyorsunuz ki tek işim yt ve mail.. Mailden kazanıyorum ytden de güzel kazançlar elde etmeye başladım.. Daha çok kazanmak için daha çok kanal yapmam lazım o da botlara bağlı.. Kanal sıkıntım çok şükür yok mail satışını bırakır sırf kendime çalışırım da yüklemelerde sıkıntı olunca tatil modunda çalışıyoruz yt ye... Umarım anlatabilmişimdir
Hocam tel verin sıkıntımı daha iyi dile getiririm ama haberin olsun her sıkıntıda ararım![]()
Sağlık olsun hocam. Yine de yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim eksik olmayın.
Tamam hocam vds yetersiz geliyor diyelim. sunucularınızı 4e bölerekte satışa sunun değerlendirelim.. Hatta varsa alıcı bir dc yi ikiye bölün birini ben alayım birini başkası bide öyle deneyelim.Bu aşağıdaki ekran senin vdsinin işlem yapılma anına ait bir ekrandır.
Bak buradaki süre kesme 500mb video olsada 5 sn sürer. Yani süre kesme cok kolay bir işlemdir.
Aynı şekilde ünlem geçmede 1gb videoya kadar 20-30 saniyelik bir işlemdir. Yani buda makinalarımız için çok kolaydır.
Fakat şuradaki intro var ya. Çerçeve eklemeden zor bir işlemdir. Çok çok uzun sürer.
Birde bu video için hızlandırma var. Hızlandırmada en zor işlemlerden biridir.
Şimdi Videon : 26 dakikalık videodur. 26 dakikanın her saniyesi hızlandırılmak için uğraşacak. 26 dakikalık video intro eklenmek için birleştirilme çabası yapılacak.
Asıl olay videonun dosya boyutunda değil videonun süresinde bitiyor.
Mesala şöyle anlatayım.
26 dk HD video ortalama : 600mb
26 dk normal video ortalama : 100mb
26dk lık HD video çerçeve eklenmesi ortalama : 9dk
26dk lık normal videoya çerçeve eklenmesi ortalama : 7 dk
Yani aslında videonun hd veya normal olmasından cok videonun süresi önemlilik arz ediyor.
Bu video noldu dersen hocam 11dk da hızlandırılması henüz bitmedi. Vdsine girip baktım eş zamanlı 6 video hızlandırılmak isteniyor. Ve ortalama süreleride hep bu şekildedir.
Web tabanlı olduğu için bir ekranda iş 20dk dan uzun sürerse. Yani editleme 20dk dan uzun sürünce iş yarıda kalıyor demektir. Yani işlemi yapamadım diyor.
Sonra bu ekran bitmiş oluyor. 10 dk sonra tekrar denemeye başladıgında ise önceki sefer nerede kaldı. hızlandırmayı yaptı ama introyu yapmadı dersek. bu sefer introya geçiyor. Eğer birde disk yetersiz gelmişse yani dolmuşsa önceki silinmişse hayda yeniden hızlandırmayıda yapacak çünkü yetersiz disk oldugunda önceki silindi demektir. Ama vdslerin diskleri çok büyük oldugu için sende bu sıkıntı yaşanmaz.
Peki bu videoya noldu dersen bu video düşük mb lı ve dakikası 26dk oldugu için vds tek seferde ekranımda şuanda yaptı ve yükledi. Ve sıkıntısız olarak. Ama bunu yapamayablirdi ve erteleyebilirdi. Bundan daha büyük 50dk lık bir video olmuş olsaydı yine 2 tane büyük editleme seçimin oldugu için büyük ihtimalle çok uğraşacaktı. belki 50dk lık videona hızlandırmayı 20dk da yetiştiremeyecek. Yetiştiremediği için sonraki sefere yeniden başlıycak v.s. di.
Evet vdsin var, bunları yapamayacak mı vds diye soruyorsan hocam. Vds sana özeldir hocam. Ama bir kapasitesi var.
Toplu videodada alt tarafda senin görmediğin çalışma şeklinden bir ekran görüntüsü :
![]()
Bu Vdsin anlık durumu :
![]()
Rica ederim hocam, sağlık olsun. Dostluk herşeyden daha önemlidir.
Dün vdsde tek tek token verdigim ip cerez temizleyerek girdigim 3 temizlik programi kullandigim 25 kanalim.yukleme yaparken ayni kapandi hepsi ayni ands ustelik. Kanallara video atarken vds ozel ipsi ile attim acaba o kadar videoyu tek ipden attim diye mi kapandi yoksa ipyi mi engellediler anlamadim. En az 3 gunum gitti o kanallara ama canimiz sagolsun sorunu bulursaniz aciklar misiniz hocam ayni hatayi yapmayayim. Uyelik id 12347 tesekkurler
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam öncelikle çok geçmiş olsun. benzer bir durum benim de başıma gelmişti. 25 kanalın hemen hemen 25 ine de yükleme yaptırmıştım 1 gün olmadan hepsi gitti. siz de benzer bir durum mu yapmıştınız?
Tamam hocam vds yetersiz geliyor diyelim. sunucularınızı 4e bölerekte satışa sunun değerlendirelim.. Hatta varsa alıcı bir dc yi ikiye bölün birini ben alayım birini başkası bide öyle deneyelim.
Ama hala şu videoyapın kendi sunucularında toplu video editleme durumlarına bir ayar çekilecek mi ben onu merak ediyorum.
Ayrıca üyelikler düzenlenecek mi? Daha önce yapmayı düşünmüştünüz ama hayata geçmedi.. Üyelik 100 tl olsun ama heryerde 1gb ta kadar edit işlemlerini yapsın. Vds yle falan uğraşmayalım. Bilelim ki umutla beklemeyelim çalışma koşullarımızı ona göre ayarlayalım.
Benim sürekli olarak kullandığım video edit hızlandırma çerçeve ekleme ve süre kesme bu fix bende![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bişey rica edicem kanallara varsayılanlara intro outro gibi özellikleri ekleyin bütün yüklenen videolara ayrı ayrı yapmak yerine ordan işaretleyince ordan otomatik tüm yüklenenlere uygulasın daha iyi olacagını düşünüyorum yine diğer render özellikleri oldugu yerde kalırsa bunuda eklerseniz daha basit olur cogu arkadas için
Tesekkurler toprak bende adanaliyimaynen 25 inede ayni anda yukleme yaptim 345 video vardi toplam daha bitmeden hepsi uctu
Normal videoyap üyeliğinde yani vds olmadan toplu video bölümünde editleme limiti arttırmayı düşünmüyorum. Yani siz ve sizin gibi editleme limitini toplu videoda isteyen kişi %1 vardır. Ben çoğunluğu düşünmem gerekiyor. Eğer videoyap içerisinde limitlendirme verirsem her zaman olan şeyler olucaktır. Videolar geç yükleniyor, 3 saat oldu 200 videoyu atamadı gibi şeyler çıkacak ortaya. Normal videoyap ile editleme uğraşan kişi varsa hocam anasayfa veya toplu linkden çalışıyor. Toplu videodada editleme işi gerekiyorsa bunu normal videoyapda yapmam imkansız. Onların kalitesini bozamam. Zaten bu nedenle vds vardır. Vdsin gücü yetmeyen işlemler olabiliyor. Bu nedenle hocam vds kullanıpda sonra dedicatede geçmiş 7 üyem var.
Normal Üyelik : 25 TL
Vds : 50 TL
Dedicated : 340 TL
Ama burada dikkati çekmek istediğim birşey var.
Dedicated aynı anda 30-40 a yakın videoyu performans düşmeden editler.
Vds aynı anda 5-6 videoyu performans düşmeden editler.
Dedicated editleme olayında vds e göre ortalama 2-3 kat hızlı çalışır.
Şimdi senin önerin 4gb ramli 2 çekirdekli olsun(şuanki). birde 8gb ramli 100 tl ye vds olsun diyorsun. Açıkcası ben vdslerle uğraşmakdan videoyapdaki 21 bin üyeye hizmetimde gecikme yaşıyorum.
Teraziye koydugumuz zamanda 21 bin normal videoyap üyesi, 200 vdsli videoyap üyesi. Benim odaklanmam gereken normal videoap üyeleridir. Bu nedenle ekstra vds, dedicated işlerine pek düzgün bakmıyorum. Gün gelir vdsi olan herkes memnun olur o zaman düşünebilirim. Fakat şu etapda vdsi olan herkes memnun değil. Sen, anıl hocam, yakomaz hocam memnun değilsiniz. Ama videoyapdan herkes memnun. Nedeni de şudur. Bir vdsin performansını yani makinanın performansı benim elimde olan durum değildir. Ben her zaman derim yüzlerce videoyu editlemek istiyorsanız videoyap dışı vds kullanın. Onları youtube a kanallarınıza yüklemekde sıkıntı yaşıyorsanız videoyap ile toplu video yükleyicisinden yükleyebilirsiniz. Videoyap eşleşenleri, dünya engellerini geçer fakat bunu isteyenler toplu linkden tek tek yapmalarını öneririm.
Merhaba üstad,
video sonu intro atmak yani tabiriyle outro atmak. Gerçekten büyük yük. bu nedenle normal video başı introyu yapmıyorum. Son 1 saattirde acıkcası ona bakıyordumHızlı bir şekilde yaptırabilirsem hocam video önünüde yapacağım.
---------- Spam Engelliyici 10:00 ---------- Önceki Mesaj 09:58 ----------
Ortak client değildir, hepsi aynı client üzerindedir. Clienti spame düşürmüşsündür. Aynı anda kanallara yükleme yapıyorsan hocam. ya ortak client ile çalışman gerek. yada 3-5 tane client açıp kanallara farklı farklı clientlardan token vermen gerekiyor. çok geçmiş olsun
hemşerim aynı anda bütün kanallara yükleme yapmak sıkıntılı. ben artık o şekilde çalışmıyorum ne zaman zorlasam illa ki kanallarım banladı. sadece bu bota özel bir durum da değil, diğer botlarda da aynıu şekilde başıma geldi 10-15 kanaldan fazla kanal ile çalıştığım zaman sıkıntı oluyor. banlanıyorlar. videoyapa bağlı 25 kanalım var ama hepsine aynı anda çalışmam.Tesekkurler toprak bende adanaliyimaynen 25 inede ayni anda yukleme yaptim 345 video vardi toplam daha bitmeden hepsi uctu
hemşerim aynı anda bütün kanallara yükleme yapmak sıkıntılı. ben artık o şekilde çalışmıyorum ne zaman zorlasam illa ki kanallarım banladı. sadece bu bota özel bir durum da değil, diğer botlarda da aynıu şekilde başıma geldi 10-15 kanaldan fazla kanal ile çalıştığım zaman sıkıntı oluyor. banlanıyorlar. videoyapa bağlı 25 kanalım var ama hepsine aynı anda çalışmam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.