- Web sitesi
- www.videoyap.com
hemşerim aynı anda bütün kanallara yükleme yapmak sıkıntılı. ben artık o şekilde çalışmıyorum ne zaman zorlasam illa ki kanallarım banladı. sadece bu bota özel bir durum da değil, diğer botlarda da aynıu şekilde başıma geldi 10-15 kanaldan fazla kanal ile çalıştığım zaman sıkıntı oluyor. banlanıyorlar. videoyapa bağlı 25 kanalım var ama hepsine aynı anda çalışmam.
Merhaba Hocam,
1 günde 5-10 kanaldan fazlasına yükleme yapmak aslında normaldir. 25 kanalada yükleme yapılabilir. Şahsen günde 600-700 kanalına yükleme yapan üyelerim var. Bir çok hesabına girip emir veriyor. İşin detayını altta geçiyorum.
Bi sekilde cozumunu bulacam hocam![]()
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam öncelikle adım adım anlatayım. Herkese tecrübe olur.
1) Kanallara normal sistem ile yükleme yapmışsınız. Yani ünlem geçme modülü açık değilmiş. Belki kanallarınız partnerdı ünlem geçmesi önemli değildi. Ama bakın burada şu olay atlanmış oluyor.
Youtube'dan video indirildi. Aynen hiç birşey yapılmadan yüklenince youtube'un gördüğü şey. birebir aynı videonun youtube da olması. Youtube 2-3 aydır bu tür işlemlere hiç düzgün bakmıyor. özellikle 2015 yılında birebir aynı video youtube da varsa spam diyip kanalı kapatıyor. Kanal partnerda olsa ünlem geçi uygulayınki birebir aynı video youtube da olmamış olsun. ve youtube banlamasın.
2) Bu madde sizde değil ama kullanan bazı arkadaşlarda olabiliyor. Yükleme tipi herkese açık video değilde gizli veya liste dışı yapılıyor. 5-10 videodada sıkıntı yok. ama 5-10 videodan fazlası aynı kanala hep gizli olarak atılırsa youtube şunu diyor. Bu adam niye her videoyu api ile gizli atıyor. Hele bir bakayım diyor.
3) Kanallar eğer +15 dk yüklenmesine açık değilse sizdeki durumu bilmiyorum. Kanallara youtube doğrulamasız kanal gözüyle bakıyor. Ve özellikle iyi incelemeden geçiyor.
Gördüğüm kadarıyla 1 saatten fazla emek çöp olmuş bu duruma üzüldüm. Fakat sizin sıkıntı hocam ünlem geçmesiz aynen kopyalamadan olmuş. Video yükleme anlarınıza baktım.
İşin diğer boyutuysa kanallar aynı anda kapanmış. Siz usta bir kanal satıcısısınız. Yakalanmış olduğunuzu düşünmüyorum. Ama altta devriye gezen youtube botları birebir kopyalamayı sıkıntı cıkarmıştır.