Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Videoyap gene gitti :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bakında işimize bakalım.

giden gelmiyor geri dönmüyor hafta sonundaa : )

Saldırıyı yapan arkadaş saldırıyı kesti. Ana ekranda sizlere işlem emrini verdirmenizi sağlatan sunucuma saldırdılar. Saldırı boyutu o kadat büyükdüki 15 sn dayanmıyordu aktif edince. bu saldırının hakkından gelebilecek bir türk sitesi yok. Çok masraflı bir saldırı aldım. Bana bu zararı vermek isteyen her kimse bunu göze almış. Akşam herkese +1 gün eklenecektir. Tekrarı yaşanmaması dileklerimle. Kusura bakmayınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu erteleme sisteminde sanırım bir hata var nasıl oldu anlamadım ama ben sadece iki gün önce 150 videoyu sanırım 24 saat erteledim. Ama videoların bir kısmı 4-5 gün ertelenmiş.. Erteleme maksimum 48 saat seçeneği var. Bu kadar ertelenmesi normal mi? Üyelik 10228

Son düzenleme:
Tamamdır.

Hadi bakalım bekliyoruz açılınca buraya yazarsanız çok iyi olur.

Arkadaşlar Torrentin mantığı şöle mi tam anlıyamadım yani mesela bi dizi var elimizde onun torrent dosyası var onu okutucaz beklicez içindeki bölümler oraya aktarılıcak sonra orodan yüklücez bu şekilmi?

Arkadaşlar Torrentin mantığı şöle mi tam anlıyamadım yani mesela bi dizi var elimizde onun torrent dosyası var onu okutucaz beklicez içindeki bölümler oraya aktarılıcak sonra orodan yüklücez bu şekilmi?

Aynen kardeşlik bu arada site yine gitti

Son düzenleme:
Beklediğimden uzun sürdü kapanış

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mereba hocam Üyelik Id : 11144 bu hesabımdan Üyelik Id : 14878 olan hesabıma 50k yakın hak transferi yaptım ama sadece 7k gelmiş bi bakarmısınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri