Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds'siz üyeler'de acaba ünlem geçme sınırı varmı ?

Arkadaşlar vds li videoyap sistemin tüm özelliklerini sınırsız bir şekilde kullanmamızı mı sağlıyor? herhangi bir editte mb sınırı veya günlük sadece x kadar videoyu editleyebilirsin sınırı var mı? bilgili bir arkadaş bilgilendirebilir mi? / şuan vds li videoyaplarda herhangi bir problem var mı? en son videonun süresini kısa atma ve reddedildi (kullanım şartları ihlali) uyarısı vardı..

elimde 5 tane videoyap botuyla işsiz kaldım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ortak client sorununa çözüm ne zaman gelir hocam

ünlem geçmede video veya mb sınırı hiç bir türlü üyemde bulunmuyor. 5 Aralık 2014 de kaldırdım ünlem geçmedeki tüm sınırları. Size o bilgiyi vermiş yetkili destekdeki arkadaş yanlış anlamıştır.

Frankfurtda uçak 18:20 de kalkıyor tr saatiyle 23:00 gibi evimde olacağım, sorusu olanları cevaplayacağım.

Ortak client ile kanallarına token vermişlerde günlük limiti youtube getirdi. 50 bin 100 bin tl google istemezse ekstra parayla limiti arttırcam. isterse ortak clienta belli kanal sonrası değişmenin limitini düşürüp ayarlıycam.

Arkadaşlar VDS li videoyap ile normal videoyap arasındaki farklı birisi söyleyebilir mi?

Arkadaşlar ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam

Ben Bi Arkadaştan 27 Günü Kalmış Videoyap Satın Aldım.Birde Kendimin 19 Gün Kalan Videoyap Botu Var O 27 Günlük Botun Süresini Kanal Limitini Vs Diğer 19 Gün Kalana Ekleme Şansı Varmı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam hatırlarsan ''Reddedildi (Kullanım Şartları İhlali) '' sorunundan bahsetmiştik. Forumdaki arkadaşlar sorunun kaynağı hakkında bilgi verdiler. Daha önce telif yemiş bi videonun tekrar yüklenmesi durumunda böyle bi problem olabiliyormuş. Her zaman bu uyarıyı almasamda işlerimi çok aksatıyor aldığım zamanlarda. Genelde de alıyorum zaten. Buna çözüm olarak ünlem geçe ( %1 , %5 gibi ) küçük rakamlarıda ekleyebilir misiniz sonuna süre ekleme olarak.

Arkadaşlar ve @Web_Scripti Hocam

Ben Bi Arkadaştan 27 Günü Kalmış Videoyap Satın Aldım.Birde Kendimin 19 Gün Kalan Videoyap Botu Var O 27 Günlük Botun Süresini Kanal Limitini Vs Diğer 19 Gün Kalana Ekleme Şansı Varmı?

destekten 27 günlük kalan hesabınla [email protected] adresindeki hesabına aktarılması istiyorum tüm gün ve hakların de 1 gün içinde aktarılıyor

ünlem geçmede video veya mb sınırı hiç bir türlü üyemde bulunmuyor. 5 Aralık 2014 de kaldırdım ünlem geçmedeki tüm sınırları. Size o bilgiyi vermiş yetkili destekdeki arkadaş yanlış anlamıştır.

Frankfurtda uçak 18:20 de kalkıyor tr saatiyle 23:00 gibi evimde olacağım, sorusu olanları cevaplayacağım.

Ortak client ile kanallarına token vermişlerde günlük limiti youtube getirdi. 50 bin 100 bin tl google istemezse ekstra parayla limiti arttırcam. isterse ortak clienta belli kanal sonrası değişmenin limitini düşürüp ayarlıycam.
Kralsın hocam bekliyorum 5 gözle :D

Video ortası macro kodunu aldıktan sonra firefoxda yapıştırdığımda eskisine göre çok yavaş işliyor. Bu sorun tek bende mi sizde durum nedir?

Kanallarım bölümünü arttırabilme imkanı yok mu ? Ücretli bir şekilde olabilir mesela ,25 tane yetersiz kalıyor :)

TR sunuculardan yükleme yaparken 2 saatlik videoların %30 kadarı hep 3 5 dk olarak yüklenmis.
Bu olayı tam olarak bitiremedik galiba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

TR sunuculardan yükleme yaparken 2 saatlik videoların %30 kadarı hep 3 5 dk olarak yüklenmis.
Bu olayı tam olarak bitiremedik galiba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Benimde toplu video dan yükleme emri verdiğim 15 tane uzun video 29 tane olarak 10 15 dakika aralığında yüklendi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri