Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam bi yardım edın çokçok acil ama sızın için çok kucuk bır yazılım olur sanırım

Youtubenden kanal çekmek ıcın bı program yazamısınız videoyap programına ekleyın veya 1haftadır artıyorum freemake freeyoutube download onalr artık bitti mozıllanın eklentısı artık kapanıyor sızın ıcın zor olmaz sanırım Youtube kanalı yapıştırdıkmı dırek kanalın videoları pcye çekıcek bi program lutfen en kısa zamanda beklıyoruz :(

Hocam bi yardım edın çokçok acil ama sızın için çok kucuk bır yazılım olur sanırım

Youtubenden kanal çekmek ıcın bı program yazamısınız videoyap programına ekleyın veya 1haftadır artıyorum freemake freeyoutube download onalr artık bitti mozıllanın eklentısı artık kapanıyor sızın ıcın zor olmaz sanırım Youtube kanalı yapıştırdıkmı dırek kanalın videoları pcye çekıcek bi program lutfen en kısa zamanda beklıyoruz :(

var zaten hocam böyle bir tool.

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...unsuz-ve-hiz-kisitlamasi-olmadan-indirin.html

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Toplu link bölümündeki ve anasayfadaki " çerçeve " çeşitleri neden Toplu Video bölümünde yok da sadece siyah çerçeve var ? Toplu Video bölümüne de diğer renkli çerçeveleri eklemen güzel olur.

hocam desteğe yazdım ama dünden beri cevap alamayınca sorunu çözdüm yazdım yeniden sorun açtım.

1 haftadır kanallar 10 saat sonra yüklenecek uyarısı alıyorum client değiştirdim. kanallara yeniden token verdim ama çözemedim bakabilir misin acaba sana ulaşamıyorum.

1 haftadır çalışamıyorum. Rica etsem yardımcı olur musun?

Herkese hayırlı geceler,

telefondan yazıyorum, yatakdayım. Bugün sabah bir arkadaş sağolsun süper bilgiler verdi. Bunu test ediyoruz ve yarın gece inşallah yayınlayacağım. Videolarınyüklemedem editleme yaptırcaz ve Eşleşen, dünya engeli vs tarihe karışıyor. Video gayet net izlenebilir halde olucak. Vevo videoları üstünde test ettik ve sonuc olumlu. Kısmetse yarın akşam uyguluycam. Destekde bugüne ait ve düne aitte biraz sorularınız var yarın sabahdan cevaplamaya başlıycam. Zaten %70,80 niniz özel çerçevenizle geçiyordu. Ama bu çerçeve bir kategoride olurken başka kategoride tam tandıman vermiyordu ve baya videoyu bozmak gerekebiliyordu. Artık hepsini geçicek inşallah, ve netlik kalıcak.

@Web_Scripti Mehmet hocam şu kanal takibe de bir ayar geç artık.. Maille sms le uyarı mesajı gelsin. Seçenekli olursa iyi olur sms ya da mail gibi
Kısa video atmayla alakalı destekte mesajım var diye buraya yazmıştım sanırım eski hesabımdaki 12. kanaldı üyelik ıd:10228 videoları sildimde logları duruyordur. Daha bugün silmiştim videoları

Merhaba Erhan hocam,

log silmeyi yarın kontrol edicem. Siz bakmadıkça kanal takip altta çalışmıyor. Baktığınız saniye ajax ile sorguluyor. Bu nedenle sma veya mail yapısını yapmadım inş ileride.

Videoyap ile kanalima 2 gundur video yukluyorum. Biraz fazla yüklemisim galiba uyari verdi. Youtube spam kontrolüne aldi bu kanali diye. ne yapmam lazim?
Ünlem geç 1 oranınızı %70 yapınız bir kaç kanala video attıkdan sonra spam olmadığını düşünüp daha cok video atmanıza olanak sağlatacaktır hocam.

Toplu video kısmında kanal seçeneklerinde bilgisayarıma indir var oradan yapabilirsin hocam.
;) Cahit hocam yakında bot yazacan maşallah.

Toplu link bölümündeki ve anasayfadaki " çerçeve " çeşitleri neden Toplu Video bölümünde yok da sadece siyah çerçeve var ? Toplu Video bölümüne de diğer renkli çerçeveleri eklemen güzel olur.

özel çerçeve olarak ayarlarım kısmından yüklediklerin gözükür o alanda hocam. İstediğin çerçeveyi indirip yükle çerçeve olarak oda çıkar orada caner hocam.

hocam desteğe yazdım ama dünden beri cevap alamayınca sorunu çözdüm yazdım yeniden sorun açtım.

1 haftadır kanallar 10 saat sonra yüklenecek uyarısı alıyorum client değiştirdim. kanallara yeniden token verdim ama çözemedim bakabilir misin acaba sana ulaşamıyorum.

1 haftadır çalışamıyorum. Rica etsem yardımcı olur musun?

Merhaba hocam,

kanala attığınız ilk videoları youtube spam olarak görmüştür kanallarım kısmından ünlem geç 1 i %70, 80, 90 dan biri yapınız bir kaç video attıkdan sonra demez uyarıyı.

Hocam destekten yazdım dönüş yaparmısınız,botu kullanmıyorum cevap gelene kadar süre boşa gitmesin. Üyelik Id : 10490

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip için, [MENTION=12575]bio33[/MENTION] veya [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] in kanal takip programlarını sisteme entegre etme şansı varmı acaba?

bu arkadaşlar bot uzerinden porgramlarının lisanslarını satabilirler, bizler de rahatca kanalları takip edebiliriz :)

Merhaba hocam,

kanala attığınız ilk videoları youtube spam olarak görmüştür kanallarım kısmından ünlem geç 1 i %70, 80, 90 dan biri yapınız bir kaç video attıkdan sonra demez uyarıyı.

Hocam zaten tüm kanallar %70 de. çözüm bulamadım ne yaptıysam olmadı kontrol edebilirmisiniz. 1 haftadır bişey yapamıyorum.

Toplu video kısmında kanal seçeneklerinde bilgisayarıma indir var oradan yapabilirsin hocam.
Demişssnizde ee bakıyorumda Sadece indir kanalsız diyorum/ o alttakı verdıgınız lınkı açıyorum ... sonra kanal çek dıyorum lınk yazıyorum bısey olmuyor :D

Şu sadece indirin bı anlatımını yapsanız gece ayda aynı sekıdel dedıınız bısey yapamadık

VDS performansı çalışma sistemime uymadı, destekten ana hesabıma haklarımın geçirilmesini VDS iptailini talep ettim, bakarsan sevinirim.

Toplu Video kısmındaki render MB sınırını 500 mb yapabilsen çok iyi olur. Bir öneri :)

Ana hesabımdan destekten de ayrı bir talebim var hocam senden, dönmeni bekliyorum.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam VDS kullanıcısıyım yüklemeler aşırı yavaş. Ünlem geçleri yapıyorum sadece, neden bu kadar yavaş?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam daha önceden oluşturduğumuz playlisti düzenleyebilirsek çok iyi olur

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem geç oranında düşüş var gibi 2 gündür felan ilk günlerde çok iyiydi % 98 ünlem geçiyodum % 60 la felan şimdi % 90 yapıyorum banamısın demiyor % 60 felan ünlem veriyor videolarda client ile alakalı olabilirmi aceba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ünlem geç oranında düşüş var gibi 2 gündür felan ilk günlerde çok iyiydi % 98 ünlem geçiyodum % 60 la felan şimdi % 90 yapıyorum banamısın demiyor % 60 felan ünlem veriyor videolarda client ile alakalı olabilirmi aceba ?

Çare ünlem geç 2

Yeni gelecek özelliği merak ediyorum :)
Herkese hayırlı geceler,

telefondan yazıyorum, yatakdayım. Bugün sabah bir arkadaş sağolsun süper bilgiler verdi. Bunu test ediyoruz ve yarın gece inşallah yayınlayacağım. Videolarınyüklemedem editleme yaptırcaz ve Eşleşen, dünya engeli vs tarihe karışıyor. Video gayet net izlenebilir halde olucak. Vevo videoları üstünde test ettik ve sonuc olumlu. Kısmetse yarın akşam uyguluycam. Destekde bugüne ait ve düne aitte biraz sorularınız var yarın sabahdan cevaplamaya başlıycam. Zaten %70,80 niniz özel çerçevenizle geçiyordu. Ama bu çerçeve bir kategoride olurken başka kategoride tam tandıman vermiyordu ve baya videoyu bozmak gerekebiliyordu. Artık hepsini geçicek inşallah, ve netlik kalıcak.

Video yap kullandım deneme süresini tam zamanında verdiler bi sıkıntı yaşamadım herkese tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri