Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 16046 id li hesap için 3 aylık ödeme yaptım onaylarsanız sevinirim teşekkürler .

Düşünsenize böyle bir bot olmadığını :rolleyes:
Hız, render, ve fazlası :)

An itibariyle 1 saatte 5k videodan kalan

gk670L.png

+15 videolar atıyorum 250 mb a yakın seçerek 4-5 editleme işlemini uygulatıyorum + 2 ünlem işlemleride açık 2-3 dakikada herşey yapılmış yüklenmiş oluyo.İlkde bi şüphelendim sorunmu var acaba editlemeleri yapmıyomu diye ama hepsini en iyi şekilde yapmış Allah nazarlardan saklasın. Allah zeval vermesin hızıne ve işlemlerine

pr_01_1866_max.jpg

Hocam bir kanalim var videoyap ile daha önceden video attim ama daha sonra sildim kanali şimdi maili kaybrttm ulasablrmyz gecmisten

Yükleme yapılan kanaldan client ve api veren kişiler yazarsa sevinirim. Yükleme emri verdikten sonra, yeni bir kanala yükleme emri vermek için client ve api bilgisini silsem yeni kanalınkileri girsem önceki video yükleme emirleri etkilenir mi?

s.a [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi , bir önerim olacak , kanalın telif ve unlem kontrolu saatte bir yada 2 saatte bir , videoyap a entegre etme sansın var mı ? token ustunden girip kontrol edebilir mi ? cunku kanalı yapıyoruz sonra kanalyap a gidiyoruz. bazen proxylerde sorun cıkınca kanalı kaderine bırakıyoruz , eski videoyapta öyle bir durum vardı , herkes saat seciyordu ve kanala girip kontrol ediyordu , ünlem, eslesen yada dunya engeli gelmis videoları siliyordu.. benimkisi bir öneri , herkese hayırlı hafta sonları diliyorum..

@Web_Scripti Mehmet hocam destekten yazmıştım ama sorun aynı devam ediyor. Örnek olarak verdiğiniz linki kontrol etmemişsiniz sanırım yine aynı videolar çıkıyor facebook sayfası çekerken ilk çekilen videolar neyse alttan sonraki sayfa desenizde yine aynı videolar geliyor. Sayfa sayfa video çekme işlemini yapamıyoruz. Facebook sayfasının tüm videoları çekilemiyor sadece son videoları çekebiliyoruz. Destekten tekrar yazdım bir bakarsanız iyi olacak.. Sayfa çekmede sıkıntı var

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] vay be 1905 sayfa olmuş burdan gs mızın liderliğini kutluyorum :D

U9f9fHp.png

kimse görmediğini düşünerek paylaşıyorum , herkes soruyodu yok kaç mb editleme yapıyo , kaç mb a kadar ünlem geç yapıyo hepsinin cevabını büyük başkan [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] tablo haline getirmiş.

http://www.videoyap.com/limitlerim.php

Toplu Link 50 - Sınırsız (Her 10 Dakika 50 Video) - Sınırsız -

toplu linkte editlemenin karşısında bişey yazmıyor?limitsiz desem o da degil çünkü Ünlem Geç (Tüm Yükleme Alanları) sınırsızmış mesela,onun karşısında sınırsız yazıyor :)

Toplu Link 50 - Sınırsız (Her 10 Dakika 50 Video) - Sınırsız -

toplu linkte editlemenin karşısında bişey yazmıyor?limitsiz desem o da degil çünkü Ünlem Geç (Tüm Yükleme Alanları) sınırsızmış mesela,onun karşısında sınırsız yazıyor :)

Toplu link 50'de sadece ünlem geç yapar Fatih Bey'cim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yükleme yaparken hata alıyorum :

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz. diye hata veriyor .

Bir kanala video eklendikçe kendi kanalıma da eklenmesini nasıl sağlarım [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sıkıntı var. gün içerisinde farklı hesaplardan verdiğim toplu yükleme emirlerinden 1 tanesi bile yüklenmemiş.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu kanal silme bölümüne birde tüm kanalları sil butonu koysanız olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri