Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi botun çok güzel ama beni nasıl söyleyeyim çok uyuşuk biri yaptı günde 2-3 dk 2 tık yapıyorum herşey kanala yükleniyor 1 ay sonra paramı çekip yiyorum sanki hırsızlık yapmışım gibi geliyor bana hiç uğraşmıyorum :D Botu aldıktan sonra çok çok üşengeç biri oldum sadece ytpara giriyorum bir de faceye artık botunla uğraşamıyorum o kadar üşengeç biri oldum üyelik şifre giriş yerinde CTRL+W yapıp sekmeyi kapatıyorum :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] website blocked

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu sorunu 2 3 saattır alıyorum ılgılenırmısınız rica etsem
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.

Edit : hocam birde ben gormuyorum yuklenıyormu yuklenmıyormu dıye Üyelik Id : 16046 bakarmısınız rica etsem .

Son düzenleme:
Arkadaşlar farkındayım bu hafta sonu desteğim çok kötü oldu.

Desteğe yetişmeye çalışıyorum son günlerde inanılmaz bir artış içindeyiz. Bugün makinalar kurmaya adadım belli başlı yükseltmeler ve tıkanmaları gidermek adına.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu sorunu 2 3 saattır alıyorum ılgılenırmısınız rica etsem
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.

Hocam destekden o şekili veren bir link atarmısınız ben test ettim sıkıntı çıkmadı.

Arkadaşlar farkındayım bu hafta sonu desteğim çok kötü oldu.

Desteğe yetişmeye çalışıyorum son günlerde inanılmaz bir artış içindeyiz. Bugün makinalar kurmaya adadım belli başlı yükseltmeler ve tıkanmaları gidermek adına.

Hocam destekden o şekili veren bir link atarmısınız ben test ettim sıkıntı çıkmadı.

tamam hocam yaptıgım lınklerı Yetkili Üye Desteği (0) buraya yolladım mesaj attım .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu sıralar yok mu bir yenilik? :)

Merhaba hocam videoyap için bir günlük deneme alabilirmityim. Teşekürler

Üyelik Id : 16088

Hocam destekten odeme yaptim 3 gun sonra acildi simdide sorun var vdsde yine cevap veren yok suan tam 24 saat oldu 84 videoyu daha render yapip yukleyemedi bile sadece 84 video nasil kisiye ozel vdsli paket bu bi kontrol edermisin sureler bosa gidip duruyor.

Arkadaşlar toplu videoda benden başka tıkanma yaşayan var mı? Dün gece 35 video toplu yükleme emri vermiştim, sabah uyandım bakayım dedim hala 35 video yüklenmemiş aynen duruyor. Az önce yine aynı işlemi iptal edip, tekrarladım. Yaklaşık 30-35 dakika olmasına rağmen hala 35 videoda takılı kaldı. Yükleme periyodu olarak 2-5 dakikayı seçiyorum.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Günaydın Efe hocam neden kaynaklanıyor olabilir?

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 10:07 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Öglen 129 video emri verdim 2-5 aralıklarla suan saat 19:34 yüklenen video sayısı 4 :)

Aynı problemin devam ediyor mu hocam?

Son düzenleme:
s.a [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi , bir önerim olacak , kanalın telif ve unlem kontrolu saatte bir yada 2 saatte bir , videoyap a entegre etme sansın var mı ? token ustunden girip kontrol edebilir mi ? cunku kanalı yapıyoruz sonra kanalyap a gidiyoruz. bazen proxylerde sorun cıkınca kanalı kaderine bırakıyoruz , eski videoyapta öyle bir durum vardı , herkes saat seciyordu ve kanala girip kontrol ediyordu , ünlem, eslesen yada dunya engeli gelmis videoları siliyordu.. benimkisi bir öneri..

Arkadaşlar toplu videoda benden başka tıkanma yaşayan var mı? Dün gece 35 video toplu yükleme emri vermiştim, sabah uyandım bakayım dedim hala 35 video yüklenmemiş aynen duruyor. Az önce yine aynı işlemi iptal edip, tekrarladım. Yaklaşık 30-35 dakika olmasına rağmen hala 35 videoda takılı kaldı. Yükleme periyodu olarak 2-5 dakikayı seçiyorum.
@Web_Scripti Günaydın Efe hocam neden kaynaklanıyor olabilir?

---------- Spam Engelliyici 11:27 ---------- Önceki Mesaj 10:07 ----------

Aynı problemin devam ediyor mu hocam?
Bu sorun 1 2 gün önceydi fakat dün gece emir verdigim videolar hala yüklenmemis.
Anlasılan sorun 2 gündür devam ediyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam konuyla ilgili olarak kısa bi açıklama yapabilir misin rica etsem?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri